Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tapasrestaurant”
Anmeldelse av Mercado

Mercado
Vurdert som nr. 48 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 119 - USD 450
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

En meget bra restaurant i Markensgate midt i sentrum. God mat, jeg spiste «Middelhavet» og det kan anbefales på det sterkeste.
Personalet var effektive og hyggelige.

Dato for besøk: august 2021
Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 55 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Supergod tapas, med gode vinanbefalinger. Super service og nydelig måltid fra start til slutt!
Kan virkelig anbefales ☺️

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 313lizaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Eksepsjonelle og oppmerksom e servitører og selvfølge nydelig mat! !!
Anbefales på det sterkeste! Må oppleves! Ligger sentralt

Dato for besøk: juni 2021
Takk, fatbardhak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Utrolig god service gjennom hele besøket og kjempegod mat! Fikk til og med oppvarmede espressokopper!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 73lottes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Hit kan du dra med stor trygghet! God service, flott oppfølging underveis - dette på toppen av veldig god tapas. Solid kvalitet på maten, enkel, smakrik og fin variasjon i menyen. Kokken har satt sammen tallerkener, men det går greit å få dem noe tilpasset hvis ønskelig. Kort fortalt en veldig god tapas opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Geir C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mercado, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Mercado? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.