Hei Jon!
Takk for din tilbakemelding :)
Kjedelig å lese om dine opplevelser hos oss. Siden den tid har vi fått ytterst få lignende klager. Stekegrad er en kunst og det er klart at det er bedre på den røde siden. Ift til presentasjon, så har vi noen "konservative" retter - som gjestene selv velger ut til tilstelninger. Vi har også mange retter som følger en blanding av klassisk - med touch av modernitet. Ernst er tross alt Kristiansand sitt eldste hotell, med en god blanding av modernitet.
Når det gjelder desserten, så er alt fra vårt kjøkken laget in-house. Vi har kjørt ut tusenvis av panacottaer uten slike tilbakemeldinger. Vi bruker mange forskjellige smaksvarianter, hvorav vi har brukt kaffe mange ganger pga popularitet. Alle våre kokker er også faglærte med lang erfaring, så jeg tror heller det er andre veien noen kunne gitt gode tips. Vi har i tillegg ca 30 andre desserter og jeg går personlig god for dem.
Uansett, så kan jeg tolke det som at det har vært en dag på kjøkkenet under par og beklager virkelig at opplevelsen ikke stod i stil til forventningene.
Vi vil gjerne spandere en gratis dessert på deg hvis det kunne vært av interesse. Bare send meg en mail til kristofer.eastwood@choice.no i forkant.
Håper å se deg igjen hos oss!