Vi fikk se en av innleggene deres på Facebook og ble fristet til å dra en tur og smake på grilltallerken. Vi hadde med oss vår lille i vogn. Kom til restauranten og gikk inn for å spørre om de hadde barnestol. Det hadde de Ikke. Kanskje ikke å regne med i en pub. Han i baren virket litt forvirret når jeg spurte, så han måtte spørre en annen som virket høyere oppe i systemet. Nei, de hadde ikke barnestol. Så vi tenkte at vi bare kunne trille vognen inn og den lille kunne bare bli sittende. Spurte om vi fikk lov til det. Han i baren så enda mer forvirret ut. Og henviste meg til den andre som tydeligvis var litt mer ansvarlig. Han så også forvirret på meg og begynte plutselig å snakke med en annen som var tydelig beruset. Hadde mer interesse i det enn å sørge for at potensielle spisende gjester skulle få god service. Dårlig kommunikasjon og tydeligvis mer interessert i å tjene penger på øl enn mat. Ikke slik man tar i mot gjester. Vi snudde i døra og spiste en bedre middag rett over gata. Ikke verdt å bruke tid og penger på denne plassen.