“Billig øl”
Anmeldelse av Skagen Pub

Skagen Pub
Vurdert som nr. 5 av 15 Smått og godt i Kristiansand
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Byens billigste øl , 48 kr pr halvliter .
Brun pub med ok mat .
Her finnes det meste av klientell , anbefales for dem som ikke er fisefine .

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, janmd2017

Anmeldt 30. mai 2022 via mobile enheter

Er ofte i Kristiansand i jobbsammenheng. Mange fine spisesteder, men denne gangen ville jeg prøve noe nytt. Har hørt mye om Skagen. Høy stemning på en mandag. Ikke så rart med svær øl til 44 spenn. Effektiv bestilling på app. Alt kom veldig fort. Kjøpte stjerneskudd som var helt ok. Veldig lite remulade fulgte med, og fisken kunne med fordel vært mer gjennomstekt. Kjøpe også en rødpølse som skulle komme med ketchup, sennep og remulade. Det siste var ikke med, men pølsen var god. Skagen er rimelig og helt innafor - i hvert fall hvis man takler støynivået

Dato for besøk: mai 2022
Takk, steenersen
Anmeldt 13. februar 2022

Nydelig god mat, hyggelig atmosfære, noen absolutt fantastiske servitører og ikke minst danske priser på alt!. Kommer tilbake.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, JohnMMH
Anmeldt 6. februar 2022

Var ute og skulle feire bursdag, vi var flere stk. Maten kom kjapt og smakte helt ok. Tidlig på kvelden var de tomme for sprudlevann, så da måtte en ta til takke med hvitvin. Størst var overraskelsen da ungdommene bak disken, hadde tilkalt en securita-vakt, som kom til bordet vårt og pekte ut tre stk. (av ca. 12 stk.) og sa at : Du , du og du må gå ut, da dere er for full... en av disse hadde da fått beskjed med bardisken om at hen ikke fikk kjøpe noe mer og kom tilbake som et stort spørsmålstegn... ingen hadde vært innom bordet vårt og sagt noe som helst om at vi var bråkete, burde ta det litt roligere eller at noen var i ferd med å bli for "fulle"... det endte med at vi samtlige forlot lokalene og kommer nok ikke til å sette våre bein der mer. Men sånn blir det, når en setter ungdommer til å betjene geskjeften, for å spare penger og service...

Dato for besøk: februar 2022
5  Takk, thomashO1264KA
Anmeldt 24. oktober 2021

Var innom for å spise med familien, men satt fast i gulvet med skoene og menyene var skikkelig klissete! Med sånn lokale, ville vi helst ikke tenke på kjøkkenet og valgte vi å gå et annet sted.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Lsnziej

Reisende som så på Skagen Pub, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Skagen Pub? Del dine erfaringer!