Parken, forestillingene og tilbudet generelt er fantastisk bra. Både store og små, unge som gamle koste seg og moret seg ordentlig! Gode koronatiltak og bra organisering selv om køene tidvis blir lange.
En av dagene var preget av pøsregn, noe som naturligvis satte en demper for en del av opplevelsen. Da hadde det vært fint med noe mer mulighet til å spise/varme seg inne (selv om koronasituasjonen gjør dette vanskelig), og varme-mulighetene i safariteltet kunne også vært bedre for å kunne tørke både tøy og sko og holde varmen.
Det eneste store minuset er egentlig maten. Hurtigmat ved ulike boder og restauranter i parken kan man forståelig nok ikke forvente alt for stor kvalitet av, men på hotellet der vi spiste på kvelden var utvalget ikke så stort og kvaliteten sto på ingen måte i forhold til prisen. Det samme inntrykket hadde vi etter forrige besøk for 4 år siden, så det har ingenting med korona-tiltak vs buffettilbud å gjøre. Dyrt og dårlig, rett og slett. Synd. Det skal lite til for å heve helhetsinntrykket betraktelig!Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering