Ann-Kristin E
4,0 av 5 boblerAnmeldt 6. aug. 2020via mobile enheter
Abra Havn, AnnetDyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. nov. 2020
Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Alle teltene i Dyreparken Safaricamp, bortsett fra «2-sengs safaritelt uten bad», er kun lagt opp for veldig enkelt selvhushold og har da lite kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt servise til oppgitt antall sengeplasser.

10.1 km fra Dyreparken Safaricamp
9.5 km fra Dyreparken Safaricamp
Møterom med utstyr
    0.3 km fra Dyreparken Safaricamp
    0.7 km fra Dyreparken Safaricamp
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 4. august 2020

Flotte og hyggelige telt! Bra safari underholdning på kvelden. Det hadde vært fint om den også hadde vært der på morgenen, slik som sist år! Mye støy fra veien og underholdningen til kveldsforestillingen til Sabeltann. Det er alt for få toaletter/ bad til så mange mennesker. Resulterte i alt for lang kø til toalett/ bad. Barn kan ikke vente så lenge, så det var flere som derfor måtte tisse i buskene, dette er ikke bra nok! Selv måtte vi flere ganger gå til parken for å komme på toalettet. Det hadde også vært fint med nok doruller på toalettet, slik at man slapp å ta med eget. Det var tomt flere morgener.

Takk, 15elisabethe
    Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Hei,

Dessverre ble det i år litt mer bråk fra Kaptein Sabeltann forestillingen enn det som er normalt. Pga covid-19 måtte Dyreparken finne en alternativ løsning for forestillingen, og det betydde at deler da foregikk nærmere Dyreparken Safaricamp enn normalt.

I 2021 vil det bli bygget flere toaletter som kan benyttes av gjestene på Dyreparken Safaricamp og Dyreparken Bobilcamp.

Dine tilbakemeldinger på manglende toalettpapir flere morgener på felles-toalettene i campen er meldt videre.

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk telt nr 19 som var den ytterste mot veien/hotellet. Det var mye bråk og støy fra forbigående og hotellgjestene. Campen kunne skjermes bedre, det var mange som så rett inn i vårt telt under hele oppholdet. Oppredning av senger burde være inkl i prisen slik det er vanlig på hotell. Bra med dusj og egen toalett. Velger ikke Safaricamp neste gang.

Takk, 711habibe_

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er leit å høre at dere ikke var fornøyde med teltet dere hadde fått tildelt og plasseringen på dette.

Håndklær og sengetøy er inkludert til alle over 3 år som bor i teltet. Sengene blir ikke redd opp, men sengetøy vil ligge klart. Det vil være mulig å kjøpe oppredning.

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et veldig fint opphold i 4-manns telt med bad, med noen unntak.
    Vårt telt lå rett ved motorveien, noe som resulterte i konstant støy fra biltrafikk, som kunne vært løst med noe form for støydempende vegg. Og musikken fra Sabeltann showet var mye høyere enn forventet (selv om vi ble informert om at kunne være forstyrrende på forhånd).
    Pga Covid-19 var det ikke noe rengjøring av teltet i løpet av våre 5 dager. Det hadde ikke vært noe problem hvis man fikk mulighet til å vaske selv, men vi hadde verken feiekost, mopp, søppelposer eller noe lignende, og med små barn blir det fort behov for å vaske.
    Var kun 2 knagger til håndklær på badet, og 3 kroker ved sengene, ellers var det ingen stedet å henge fra seg yttertøy o.l.
    Anbefaler å ha med tøfler/innesko, da det er veldig gulvkaldt.
    Sengene og sengetøy var veldig bra!
    Egner seg veldig fint for korte opphold.

Takk, 814siljes

Hei,

Vi takker så mye for din anmeldelse av Dyreparken Safaricamp. Vi setter stor pris på å høre at bortsett fra problemene med støy, så har dere hatt fint.

Selv om Dyreparken Safaricamp er ett overnattingskonsept med vanlige senger, så er det fortsatt en telt-overnatting. Veggene består av tykke teltduker, og det kan bli kaldt om natten eller kjølig om dagen hvis det regner. Det vil være varmeovner i teltene, men vi anbefaler å ta med klær beregnet på telttur.

Ditt ønske om flere knagger og kroker er videresendt til hotellsjefen i Dyreparken Overnatting. Det samme ditt innspill om feiekost, mopp og søppelposer osv i teltet. Det også er mulig å høre med resepsjonen om å få tilgang på dette.

Anmeldt 26. juli 2020

Parken, forestillingene og tilbudet generelt er fantastisk bra. Både store og små, unge som gamle koste seg og moret seg ordentlig! Gode koronatiltak og bra organisering selv om køene tidvis blir lange.

En av dagene var preget av pøsregn, noe som naturligvis satte en demper for en del av opplevelsen. Da hadde det vært fint med noe mer mulighet til å spise/varme seg inne (selv om koronasituasjonen gjør dette vanskelig), og varme-mulighetene i safariteltet kunne også vært bedre for å kunne tørke både tøy og sko og holde varmen.

Det eneste store minuset er egentlig maten. Hurtigmat ved ulike boder og restauranter i parken kan man forståelig nok ikke forvente alt for stor kvalitet av, men på hotellet der vi spiste på kvelden var utvalget ikke så stort og kvaliteten sto på ingen måte i forhold til prisen. Det samme inntrykket hadde vi etter forrige besøk for 4 år siden, så det har ingenting med korona-tiltak vs buffettilbud å gjøre. Dyrt og dårlig, rett og slett. Synd. Det skal lite til for å heve helhetsinntrykket betraktelig!

Takk, Olav67

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra besøk i Dyreparken.

Dine innspill om varme-muligheter i teltene er videresendt til hotellsjefen for Dyreparken Overnatting.

Vi vil gjerne se om vi kan strekke oss enda lengre i forhold til å tilby et matprodukt som dere kan være fornøyd med. Dersom dere har konkrete tanker rundt dette og hva det kan være, send oss gjerne noen linjer på post@dyreparken.no - det gjør oss bare bedre.

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Grei overnatting, men litt for få toaletter. Ellers koselig besetning,hyggelig show og veldig nære inngangen til dyreparken. Vi var generelt sånn passelig fornøyd. Men sjørøverlandsbyen er mye bedre.og hotellet.

Takk, harwissk

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Fint å høre at dere har hatt et bra besøk i Dyreparken.