Bjarte B
5,0 av 5 boblerAnmeldt 9. aug. 2020via mobile enheter
Abra Havn, AnnetDyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. sep. 2020
Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

• Radissonhotels.com
0.2 km fra Dyreparken Safaricamp
0.7 km fra Dyreparken Safaricamp
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Safaricampen var veldig fin og romslig. Veldig hyggelig personalet i resepsjonen. Det eneste er at vi ble veldig skuffa da vi hadde booket et firemannstelt med bad og sjøutsikt men endte opp med teltet nærmest motorveien uten sjøutsikt. Vi forventa sjøutsikt og synes det var veldig teit å få vite at vi ikke fikk det når vi ankom hytta, selvom det sto at vi hadde bestilt med utsikt på kvitteringen min...

Takk, andreajQ1041LH
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Hei,

Vi må bare beklage at opplevelsen deres ikke ble som først forventet i forhold til plassering av teltet. I år ble det bygget flere nye safaritelt som skulle selges som uten sjøutsikt, men pga en feil fikk disse feil betegnelse ved bestilling og i bekreftelsen. Da dette skjedde med flere gjester og vi var utsolgt på de som hadde sjøutsikt, var det ikke mulig å oppgradere til dette. Vi forstår at dette ikke var det dere hadde sett for dere, selv om prisen som ble betalt er lik den for telt uten sjøutsikt.

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med fasilitetene, dog er det verdt å betale ekstra for å få sengene ferdig med sengetøy. Med mindre man er glad i å turne og brette laken rundt madrassen på trange steder. Det var tre toaletter/dusj som var felles på campen, så ble noe ventetid. Men ypperlig renhold under vårt opphold 👏🏻 Fra teltet vårt fikk vi med oss den sorte dame på tokt i grasshavet og i kamp mot grevinnen! Seksåringen syntes dette var helt ypperlig! Takk for oss

Takk, Katrine H
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hei,

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fin utsikt fra teltet. Mye trafikk støy fra hovedveien. Gode senger og stor terrasse. Fin rominndeling. Minikjøkkenet mangler en del utstyr. En liten kokeplate, en kaffetrakter og en brødrister savnes.

Takk, 783annkristine

Hei,

Alle teltene i Dyreparken Safaricamp, bortsett fra «2-sengs safaritelt uten bad», er kun lagt opp for veldig enkelt selvhushold og har da lite kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt servise til oppgitt antall sengeplasser.

Anmeldt 4. august 2020

Flotte og hyggelige telt! Bra safari underholdning på kvelden. Det hadde vært fint om den også hadde vært der på morgenen, slik som sist år! Mye støy fra veien og underholdningen til kveldsforestillingen til Sabeltann. Det er alt for få toaletter/ bad til så mange mennesker. Resulterte i alt for lang kø til toalett/ bad. Barn kan ikke vente så lenge, så det var flere som derfor måtte tisse i buskene, dette er ikke bra nok! Selv måtte vi flere ganger gå til parken for å komme på toalettet. Det hadde også vært fint med nok doruller på toalettet, slik at man slapp å ta med eget. Det var tomt flere morgener.

Takk, 15elisabethe

Hei,

Dessverre ble det i år litt mer bråk fra Kaptein Sabeltann forestillingen enn det som er normalt. Pga covid-19 måtte Dyreparken finne en alternativ løsning for forestillingen, og det betydde at deler da foregikk nærmere Dyreparken Safaricamp enn normalt.

I 2021 vil det bli bygget flere toaletter som kan benyttes av gjestene på Dyreparken Safaricamp og Dyreparken Bobilcamp.

Dine tilbakemeldinger på manglende toalettpapir flere morgener på felles-toalettene i campen er meldt videre.

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk telt nr 19 som var den ytterste mot veien/hotellet. Det var mye bråk og støy fra forbigående og hotellgjestene. Campen kunne skjermes bedre, det var mange som så rett inn i vårt telt under hele oppholdet. Oppredning av senger burde være inkl i prisen slik det er vanlig på hotell. Bra med dusj og egen toalett. Velger ikke Safaricamp neste gang.

Takk, 711habibe_

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er leit å høre at dere ikke var fornøyde med teltet dere hadde fått tildelt og plasseringen på dette.

Håndklær og sengetøy er inkludert til alle over 3 år som bor i teltet. Sengene blir ikke redd opp, men sengetøy vil ligge klart. Det vil være mulig å kjøpe oppredning.