Marthe D
2,0 av 5 boblerAnmeldt 25. aug. 2020via mobile enheter
Abra Havn, AnnetDyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. sep. 2020
Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra besøk i Dyreparken.

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold, slik at de kan sikre sine rutiner på dette og for å hindre at noe lignende skal skje i en tid hvor vi har ekstra stort fokus på ekstra godt renhold. Vi håper dere tok kontakt med resepsjonen, slik at dette kunne bli utbedret.

Håndklær og sengetøy er inkludert til alle over 3 år som bor i ett telt. Sengene blir ikke redd opp, men sengetøy vil ligge klart for dette. Det er mulig å kjøpe oppredning.

• Radissonhotels.com
    0.2 km fra Dyreparken Safaricamp
    0.7 km fra Dyreparken Safaricamp
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 11. august 2020

Besøket vårt var over to netter, og vi bodde i to forskjellige safaritelt. Det var en tydelig kvalitetsforskjell mellom de to. Det beste var det som hadde utsikt til vannet og egen balkong. Det var både mer skjermet og virket nyere. Sengen i dette teltet var veldig god. Det billigere teltet var i litt dårligere stand og lå dessuten slik at vi fikk mye trafikk og hadde mye innsyn fra alle kanter, slik at vi ikke kunne åpne vinduene for lufting.

Man kan sitte utenfor teltet og nyte utsikten, kose seg med en kopp te og bare slappe av før eller etter en lang dag i dyreparken (riktignok til lyden av kaptein sabeltann og kanoner hvert kvarter). Det beste er nok å klare velge et telt som ikke ligger midt blant de andre teltene. Det var også veldig mye støy fra veien (E18), også til seint på natta. Dette burde hotellet gjøre noe med, for eksempel sette opp støydempende gjerde. Men alt i alt er dette en fin og spennende overnattingsmåte både for store og små.

Teltene har også et lite kjøkken med vannkoker, mikro og et kjøleskap, og vi fikk gratis teposer i resepsjonen. Så man kan spare en del på å ikke spise i parken, noe som er ganske dyrt.

Litt om resten av opplevelsen i dyreparken:
    Frokosten på hotellet var tydelig preget av koronatiltak, noe som satte en demper på opplevelsen. Det ble litt for dårlig med tanke på prisen, men det er forståelig at de måtte ha spesielle tiltak. Selvfølgelig lå det også en trygghet i dette. Det gjelder også de andre smittevernstiltakene ellers i dyreparken (med noen veldig få unntak). Det ble nok også noen ekstra lange køyer pga koronatiltak. Men dette er det ikke så mye man kan få gjort med. De ansatte hadde en imponerende positiv innstilling, til tross for de ekstra oppgavene og utfordringene.

Det som opplevdes som vanskelig, var at alle matbestillinger skulle foregå i appen, som ikke alltid fungerte og krevde mer planlegging.

Romtips: Telt med utsikt over vannet ligger mest skjermet til og gir fin utsikt.
    Takk, 384ksenias
    Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere hadde ett bra opphold!

Dyreparken Safaricamp har flere forskjellige telttyper, både med og uten bad. Det er også noen telt som har utsikt. Prisen vil da også variere ut i fra hvilket telt en velger. 19 stk telt ble satt opp i 2019, mens det i år ble satt opp 13 nye telt.

Vi jobber for hele tiden å skape gode gjesteopplevelser hos oss, og dine innspill om appen og støy på Safaricampen er videresendt.

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en flott helg i Dyreparken, med overnatting i den fie safaricampen. Vi hadde telt for 4, med bad, og var veldig fornøyd med oppholdet. Obs: minikjøkkenet har ingen kokemuligheter, kun vannkoker, mikrobølgeovn, kjøleskap og vask.

Takk, 963siljet

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Var på dyreparken og badelandet i 4 dager og ble sammen med familien skuffet. Veldig lange køer som er forståelig, men når man skal holde 1 meter avstand til gruppa foran deg og er 10 cm unna ansiktet på gruppene på høyre og venstre side av deg så blir det et tiltak kun for å ha et tiltak. På dyrepresentasjonen på tigrene ble de som sto i kø og ventet til slutt nektet å komme inn pga plassmangel, men de som snek seg opp skogsveien fikk bli oppe. På badelandet var de største og morsomste skliene begrenset til 120 cm, og barna fikk ikke opplevd badelandet til det fulleste. Virkelig ikke verdt over 16 000 for bo og inngang. Maten er svindyr, 200 kr for en porsjonspizza, da er det ikke rart familier kjøpte maten utenfra. Blir ikke noe besøk igjen med det første.

Takk, Ramo1704
    Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Hei,

Takk for din tilbakemelding om deres besøk i Dyreparken. Det er leit å høre at det ikke levde helt opp til forventningene og at dere ikke var fornøyd med covid-19 tiltakene.

Du skriver ikke noe om hvordan overnattingen i Dyreparken Safaricamp var, men vi håper at dere hadde et bra opphold her.

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Kjempe hyggelig liten camp, med gode fasiliteter og kort vei til dyreparken og hotellet.
    Sengene var supergode
    Anbefaler å ha vekkerklokken på 07:58, så dere slipper å våknet til ett kanonskudd fra den sorte dame klokka 08:00😂

Takk, ritarZ9029CR

Hei,

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde i et av de innerste teltene og det var endel trafikkstøy. Teltet i seg selv var veldig fint og koselig, men det ble veldig mye sand dratt inn fra terrassen. Det var ingen kost tilgjengelig slik at det var vanskelig å få dette ut igjen. Ellers et veldig fint og gjennomført sted.

Takk, josteins2017

Hei,

Ditt ønske kost i teltet er videresendt til ansvarlig for Dyreparken Overnatting.

Ellers så er det alltid mulig å høre med resepsjonen vår om mulighet til å låne slikt utstyr.