Minuset i parken er maten og all køa. Skulle ønske det kunne selges mer frukt og grønnsaker. Toast også. Ble vel mye hamburger å pizza. Siste dagen vår på kongens bord fik vi beskjed om når vi kom at det kunne ta litt tid med pizzaen da de hadde problemer med den ene ovnen. Det merktes, min pizza var helt svart under å var dessverre ikke god. Hadde dessverre ikke tid til å velge noe annet heller da vi skulle rekke kaptein Sabeltann show.
Når det gjelder køordningen burde det kunne vært løst snnerledes. Man burde ha kunne bestilt samme dag inne på appen ett tidspunkt på sjørøverskuta feks, tømmerrenna. Er ikke alle som har mulighet å stå i kø flere timer.
Kaptein Sabeltann showet var helt fantastisk!! Det var helt rått både for barn og voksne! Var en veldig fin avslutning på ferien vår i parken!
Å campe i Safari telt var også veldig gøy! Vi lå helt med vannkanten å storkoset oss.var liv rundt hele tiden, og kamp mellom grevinnen og den sorte dame på vannet gjennom hele...Vi har storkost oss i 3 dager i Dyreparken! Det var første gang vi var der, og for å unngå stress føler jeg at man må ha 3 dager. Kunne godt vært en dag til, kommer jo an på været også. Ene dagen gikk mye av tiden til badelandet da været slo til. Er imponert over hvor gjennomført alt er!
Å campe i Safari telt var også veldig gøy! Vi lå helt med vannkanten å storkoset oss.var liv rundt hele tiden, og kamp mellom grevinnen og den sorte dame på vannet gjennom hele dagen! Kort vei til abra havn og parken!
Vi kommer tilbake!!Mer
Vis mindre