Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Vurdering fra reisende
28
27
22
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
28
27
22
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 87 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Vi overnattet ei natt i forbindelse med besøk i Dyreparken. Vi hadde telt med dusj og toalett, samt et enkelt kjøkken. Ypperlig overnatting, med mulighet for underholdning for barna på kvelden. Det er dessverre en del støy fra E18, lokalveien og fra folk som kommer fra forestilling etter midnatt, så det anbefales å bruke ørepropper

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, torel907
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Vi bodde i 2 manns telt på Safari Camp, kjempefint og hyggelig område. Ellers har oppholdet i Dyreparken vært fint og positivt. Hyggelige personale og hjelpsomme. Det eneste ulempene var de lange køene til de ulike aktivitetene og jungelhuset.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 244giahuyn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området, og at hele oppholdet deres var fint!

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Safaricamp var helt supert. Hadde telt på brygga. Vi hadde dessverre mye regn, så vi vil tipse om at gjesten bør kunne låne tørkestativ. Vi savnet også noen knagger eller stumtjener. Ett tips til er muligheten for gjester å vaske og tørke klær :) men vil understreke at hele opplegget som det er er supert :)

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hipphurraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Dine innspill om å ekstra knagger og mulighet for å vaske/tørke klær er videresendt til ansvarlig for Dyreparken Safaricamp.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Helt perfekt for vårt opphold! Vi var 5 stk på ett 4 sengs telt. 2åringen lå mellom mor og far i dobbeltseng så lå storebror og Mormor i hver sin seng. Passe stort for oss, men en super fin veranda som man kan nyte kveldene på med utsikt over vannet og slaget mellom den sorte dame og grevinnen!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ingridl990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra opphold hos oss.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Oppholdet i Dyreparken har vært kjempefint, dyrene, Kaptein Sabeltann og Sirkuset i Kardemommeby var fantastisk og svarte absolutt til forventningene.

Men. Det er noe forbedringspotensiale av seriøs karakter i Safariteltet. Hvorfor er det bare knagger på "voksen" soverommet? (Forøvrig det eneste rommet med myggnetting, er det der bare som gimmick?) Det burde være knagger nok til at alle som er tiltenkt sengeplass kan henge opp klær, spesielt siden dere har lagt opp til en interaktiv dyreopplevelse i Safariparken, (mus og ekorn er erfart på besøk i teltet). Ikke veldig gøy å oppdage muselort i klærne man har måttet legge på gulvet.
Noe jeg lurer litt på er hvorfor knaggen på badet, som klart er ment til å henge opp håndkle på, er satt på motsatt side av der dusjdøra åpner slik at en er nødt å gå ut av dusjen og dra vann over hele badegulvet for å tørke seg.
Jeg ville også ha satt pris på en flyttbar krakk eller skammel som man kunne stå på når en skal re opp sengene i høyden, noe jeg er sikker på rengjøringspersonalet også ville sette pris på når overkøyene skal inspiseres for gjesters etterlatenskaper etc.

Dere skal ha stor ros for at det er lys og ladeport for hver sengeplass, men det bringer meg til den største design mangelen i teltet:
Når det først er montert lys og ladepunkt, hvorfor, hvorfor er det ikke montert en liten hylle ved siden av til å legge mobilen eller eventuelt briller på?
Når man er svaksynt, ligger i overkøya og brillene for n'te gang ramler ned i sprekken mellom madrass og vegg og ned på gulvet, er det ikke særlig praktisk; å først måtte flytte ungen i underkøya, madrassen og så sengebunnen for å få tak i brillene, eller måtte rope på en annen voksen som kan gjøre det for en,for uten briller ser man jo slett ingenting.
Det får meg til å tro at designeren mangler essensiell praktisk sans, det er såpass alvorlig at hvis jeg noengang får anledning til å komme tilbake og den feilen ikke er rettet opp, er sannsynligheten stor for at jeg kommer til å dra på Ikea og fikser det selv.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 776gurif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra besøk i Dyreparken.

Dine innspill om ekstra knagger, krakk og hyller er sendt videre til ansvarlig for Dyreparken Safaricamp.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser