Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Vurdering fra reisende
28
27
22
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
28
27
22
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 87 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Bra standard, stor nok for 2 voksne og 2 barn. Fordel med gratis parkering. Praktisk å kunne sjekke inn når vi ville. Alt i Dyreparken er dyrt, men vi fikk det vi forventet. Vi hadde ikke handlet inn til middag. Kort avstand til servering på hoteller.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, coraw303
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Veldig gøy å høre at dere er fornøyde med deres opphold i Dyreparken.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Vi var 9 personer fordelt på 3 generasjoner. Alle hadde 3 overnattinger i Safariparken. Jeg anbefaler å telte i Safariparken i stedet for hotell. Frihetsfølelsen er større og mye mer privat. God kvalitet på teltene. Utførelsen av teltene og omgivelsen ga en følelse av å være på safari. Å ha 4 dager i dyre- og badeparken anbefales! Kan bli for mye å gjøre på færre dager. Alt i alt en super familietur!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 694madsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Vi var stort sett fornøyd ned vårt opphold, men vi var uheldig og miste noe under dobbelsengen, slik at vi måtte løfte opp madrassene, og der hadde ikke blitt skikkelig rengjort på lenge. Lå ett tykt lag med støv og skitt under der. Bortsett fra det, så var det bra. Takk for oppholdet.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Vacationer47497
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Vi takker så mye for din anmeldelse av Dyreparken Safaricamp, og setter stor pris på å høre at dere har hatt det så fint.

Renhold tar vi absolutt på alvor, og selv om det er en telt man bor i, skal denne være støvfri. Din tilbakemelding om dette er sendt direkte til ansvarlig for renhold.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Vi har vært i dyreparken mange år - og elsker d. I år prøvde vi Safari campen. Ble litt skuffa. Overraskende kaldt, dårlig rengjort - burde vært støvsugd i alle sprekkene, bare mikro/vannkoker - burde vært mer spesifisert - står kun lett husholdning, dårlig utemøbler, kun en trebenk - flott utsikt over grashavet.

Ikke egnet for barn under 3 år. Vår viltre ettåring kunne knapt nok ikke være på verandaen - store sprekker i rekkverket. Og trangt m barneseng i tillegg inne der.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CecilieJ128
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er veldig leit å høre at dere ble skuffet over opplevelsen i Dyreparken Safaricamp, og at det ble for kaldt i teltet. I beskrivelsen av teltet før man bestiller informerer vi om at det kan bli kaldt, men det er så klart uheldig om dere ikke var klar over dette: "Safariteltene har ikke tett konstruksjon, kun tykk og solid teltduk. Det betyr at det kan være kaldt vår/høst. Vi har varmeovner dere kan låne ved ankomst. Vi anbefaler for øvrig å ha med klær etter forholdene."

Når det gjelder informasjon om hva teltene inneholder, så finnes dette når man bestiller ønsket telt, på våre info-sider om Dyreparken Safaricamp og også i informasjon send på e-post rett etter bestilling. Det er da leit hvis dere ikke har fått med dere denne informasjonen.


Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Veldig kjekt å bo så nærme Dyreparken med egen inngang til parken, så man kan ta noen pauser iløpet av dagen. Lite kjøkkenutstyr, kunne gjerne vært litt bedre utstyrt. Fint telt med god plass, og gode senger!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariemartih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Abra Havn, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2021

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh Dyreparken Overnatting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser