Sunshine04260592805
Dato for oppholdet: august 2024
Dyreparken Overnatting, AnnetDyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3 uker siden
Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Mvh Dyreparken Overnatting
Møterom med utstyr
10.4 km fra Dyreparken Safaricamp
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 26. juli 2024 via mobile enheter

Familie på fem (barn på 14, 9 og 7) er strålende fornøyd med besøket i Dyreparken. Vi booket en pakketur (3 dager, 2 netter) med overnatting og inngangsbilletter til begge parkene, samt tilleggstjenester til frokosttoget i Hakkebakkeskogen og Kaptein Sabeltann-nattshow.

Da Kardemomme By var fullbooket, falt valget på Safaricamp noe som vi ble veldig glad for. Det var stats med «glamping», syns barna som trodde vi skulle bo i tradisjonelt telt med utedo osv. :-)

Teltet vårt hadde seks sengeplasser og bad (ikke med utsikt mot vannet - de teltene var booket). Utenom temperaturen varierer svært forskjellig om dagen / natten, var det romslig i teltet og det lille, men praktiske kjøkkenet passet perfekt for oppholdet.

Takk for et fint besøk, Safaricamp! :-)

Romtips: Det kan være flis da møblene er laget av tre. Ta med tøfler / sandaler. Det kan være varmt inne i teltet. Ta med en liten bordvifte.
Takk, Myo1204
Dyreparken Overnatting, Annet på Dyreparken Safaricamp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2024

Hei,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi vet mange reisende søker tips og råd fra nettstedet - og dine tilbakemeldinger er viktig for oss.

Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra besøk hos oss og at dere er fornøyde med teltet.

Anmeldt 26. juli 2024

Trivelig telt med utrolig gode senger. Teltene ligger tett og det blir selvfølgelig ganske lytt. Ellers ligger noen av teltene helt bakerst mot motorveien som hører man veldig godt om kvelden/natten. Det er kort vei til inngang i Dyreparken :)

Takk, Anne M

Hei,

Selv om Dyreparken Safaricamp er et overnattingskonsept med vanlige senger, så er det fortsatt en telt-overnatting. Veggene består av tykke teltduker, og lyd fra området og naboer vil da kunne høres som på en vanlig campingplass. Det kan også være lyd fra E18.

Anmeldt 24. juli 2024 via mobile enheter

Kjempe kult konsept, med perfekt beliggenhet både til parken, men også utsikt til Kaptein Sabeltann og Greven av Gral sine båter.

Det eneste som trakk litt ned var renholdet i teltet og fellesanlegget. Det samme gjaldt forøvrig renholdet i parken. Men det opplevde vi ikke i fjor.

Romtips: Deilig å kunne lage egen mat i teltet, og ikke måtte kjøpe all mat i parken.
Takk, 558elisef

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse av Dyreparken Safaricamp. Veldig gøy å høre at dere har hatt et bra besøk hos oss.

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold i teltet og fellesanlegget. Vi setter pris på din tilbakemelding og sender informasjonen videre til ansvarlig for renhold i Safaricampen og i Dyreparken. Vi håper at dere kontaktet resepsjonen slik at vi hadde mulighet til å utbedre feilen med teltet og fellesanlegget under deres opphold.

Anmeldt 22. juli 2024

Den Øverste delen på køye senga lå det 2 døde insekter og dusjen var ikke ordentlig vasket for der lå det igjen hår også skulle det vært flere søppelposer i hytta. Men veldig fornøyd med størrelsen på hytta og oppholdet generelt.. Vil anbefale dette til andre familier.

Takk, Quest66492073270

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse av Dyreparken Safaricamp. Veldig fint å høre at dere er fornøyde med teltet og oppholdet generelt.

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din tilbakemelding på dette og håper også at dere tok kontakt med resepsjonen slik at dette kunne bli utbedret med en gang.

Anmeldt 21. juli 2024

Nydelig sted å bo ved vannet, sol hele dagen og rolig område. Stadig skip og underholdning på vannet rett utenfor teltet, til glede for barna. (Noe ståkete for de voksne, men det er jo ikke de vi er her for) Kunne godt vært informert om at det var svært lite lys i teltet, kun en liten lykt som stod fast i et hjørne. Veldig få stikkontakter også. Kunne også vært informert om at "servise til antall personer" var 4 stk av papp, og kun holdt til ett måltid. Søppelposer kunne også vært tilgjengelig. Ellers en veldig fin miniferie i telt:)

Romtips: Ta med lykter, skjøteledninger og eget servise, samt nok søppelposer. Les deg opp på matlaging med mikrobølgeovn.
Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, Linn E

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse om Dyreparken Safaricamp. Det er flott å høre at dere likte teltet og området!

Vi takker også for innspill om forbedring til vår info-mail i forhold til lys, stikkontakter og hva slags type service som er i teltet. Vi er enige i at det er viktig informasjon å få med seg, og bør informeres om.