Lagre
Verdt pengene!

Veldig gøy, og meget god service👌Vi fikk gode forklaringer om banen, tips om hvordan vi kunne... les mer

Anmeldt 29. oktober 2023
751stinaf
Topp aktivitet!

Super aktivitet i flott lokale og med dyktige tilsette. Moro for alle aldersgrupper... les mer

Anmeldt 19. juli 2023
94bj_rgs

1924 av 79 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021

Utrolig bra og gjennomført opplegg. Varierte og passe utfordrende hull, kul dekor, og ikke minst utrolig flinke og morsomme ansatte. Ingenting manglet, alt var som det skulle, og mer til. Definitivt en aktivitet jeg vil anbefale reisene til Kristiansand.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Martin T
Traveler716813, Eier på Glowing Golf, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk Martin,

Det er her det Skjeeeeeeeer🤣🤣🤣🤣👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿

Anmeldt 30. juli 2021

Dette var veldig gøy! Hyggelige og engasjerte ansatte som tross for en travel kveld med mange besøkende klarte å gjøre det til en super opplevelse fra vi kom til vi gikk. Jeg kommer tilbake!

Takk, Anne P

Tusen takk Anne,
Godt å høre at dere hadde det gøy.

Da ses vi snart igjen,
Det er jo sørenme her det Skjeeeer 😁😁🤣🤣👍🏿👍🏿

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Veldig energisk betjening, Veldig godt vedlikeholdt bane samt gode «jern/køller». Dette er en opplevelse jeg vil anbefale de fleste som skal til Kristiansand, opplegget med neon/Uv lys og maling ga en unik opplevelse. Man kan kjøpe 3D briller på stedet som gjør det litt mere spaca. litt slitsomt i lengden, men anbefaler at minimum 1 på «laget» kjøper det så man får testet det! For dere som har spilt endel minigolf anbefaler jeg å spørre om de andre «versjonene» man kan spille, da banen er ganske enkel men fort kan gjøres litt mere krevende med andre spilleformer!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Robin H

Tusen takk for god omtale Robin,
Vi gleder oss til dere kommer tilbake.

Da må dere spille Freaky Golf: Alle har samme farge på ballen, og på det andre slaget, så kan du ta den ballen du ønsker. (Men ballen er ikke din før den treffer hullet)

Dette er kjempe gøy 🤣🤣🤣👍🏿👍🏿

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi oppdaget nylig dette stedet, og har vært tilbake både med barn og kun voksne. Det er et veldig bra opplegg, gøye baner, stilig design, passe nivå. Følte 3åringen strevde,men 5 åringen elsket det. Svært hyggelig betjening, og god stemning hele veien!

Takk, camilafV7855OA

Tusen takk Camila,
Håper vi ses igjen snart.

Det er jo her det Skjeeeer 🤣🤣🤣👍🏿👍🏿

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Dette var utrolig gøy for hele familien! En passe vanskelig løype, nydelig utformet med figurer og farger, og toppet med god bakgrunnsmusikk ble dette en aktivitet som både tenåringer og mor syntes var topp! Entusiasmen, humøret og servicen fra de ansatte var helt unik - de gav virkelig alt for at vi skulle ha en fin opplevelse. Anbefales til alle som vi ha det gøy sammen et par timer. Vi skal iallfall på minigolf flere ganger!

Takk, HusHat

Tusen takk HusHat,