Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (56)
Filtrer anmeldelser
56 resultater
Vurdering fra reisende
10
14
13
12
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
14
13
12
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 56 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2020

Vi hadde en fortreffelig tur i juni 2020. Var et fantastisk hyggelig plass å overnatte og gjort så veldig pent med blomster rundt . Mange små koselige strender og svaberg for store og små. Bassenget åpent til 21.00, som vi syns var en fordel. Kort vei til dyreparken Kristiansand, 20 minutter med bil. Veldig hyggelige folk i resepsjonen. Prøvde restauranten og god mat der. Var greit renhold på de felles sanitæranlegg.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 795majkenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Skulle besøke dyreparken, og valgte oss denne gangen vekk fra Hamre pga flystøy. Husket Skottevik fra ungdomstiden. Skuffet over service i innsjekken. Pga få gjester, ba vi om oppgradert plass til teltet til familiemedl, pga meget våt og myrlendt bakke i teltområdet. Blankt avslag uten begrunnelse. Butikken stengte plutselig midt på dagen. Det var også endel tydelig hjemløse katter og kattunger på plassen, med tilhold i skjulesteder på ferieleiligheter mm. Da dette ble tatt opp med ledelsen, ble det svært bagatellisere og drysset ned. Disse kattene skytes av drivere hver høst. Vi ble også svært forstyrret av mye støy langt utover nettene, av FPU 's landsmøte. Av samme årsak, var kafé og restaurant lukket for oss campere. Alt i alt, et sted jeg IKKE anbefaler, og IKKE besøker igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, heidisC6753WS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skottevik, Leder  på Skottevik Feriesenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019

Kjære Gjest,

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at ikke oppholdet ble som forventet.
I juli (høysesong) er butikken åpen for alle gjester fra 08.30 til 20.00, og fra 1. august til 4. august var butikken åpen fra 08.30 til 22.00 på kvelden. Restauranten var også åpen i hele denne perioden, og gatekjøkkenet var åpent alle dager frem til 31. juli. Resepsjonen var åpen fra 08.00 – 23.00.

Fra 5. august var vi tilbake i lavsesong og da er butikken åpen to timer om morgenen og to timer på ettermiddagen. Alle våre åpningstider står på våre nettsider og på butikkdørene etc.
I vår høysesong plasserer vi ikke campingvogner og telt på samme område, av praktiske årsaker.

Dersom våre gjester opplever støy eller andre nødstilfeller er det bare å kontakte vår nattevakt.

Ingen fra ledelsen kan huske å ha blitt spurt angående hjemløse katter, og at vi skyter hjemløse katter medfører ikke riktighet. Dette er påstander som er helt uriktige.

Ha en fin uke og velkommen tilbake.

Skottevik Feriesenter AS

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en hytte med enkel standard for to netter nå i juli. Var her for 11 år siden og ble egentlig fassinert av plassen og beliggenheten, men reagerte litt den gang også på noe av standarden. Tenkte det hadde skjedd litt på de årene men det virket ikke sånn. Sanitære forhold var nå bare ekle. Et lite sanitæranlegg på veldig mange folk. Køer morgen og kveld og veldig grisete. Avføring på både gulv og vegg. Var vasking kun en gang pr dag. Alt for lite under slike forhold. Dårlig dusj også i dame dusjen. Hytta vi leide lukta vondt og innestengt, ikke særlig reint og det luktet vondt fra glassene. Så selv om det er en flott plass med idylliske omgivelser, sitter vi igjen med en ekkel følelse over dårlig hygieniske forhold. Vi kommer nok ikke tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Gjevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Var her ei veke med 3 vaksne og 2 små. Standarden er generelt veldig utslitt. Dei hadde klussa til bestillinga vår (som blei gjort i februar) slik at vi fekk ein liten leilighet i staden for ei hytte. Beliggenheten er strålande, men får inntrykk av at dei som driver parken her gjer det på billigst mogleg måte, og kjem unna med det pga Dyreparken og beliggenhet. Kjem ikkje til å anbefale, eller reise tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Henrik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skottevik, Leder  på Skottevik Feriesenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019

Kjære Gjest,

Takk for din tilbakemelding.

Vi synes det er leit at det ble misforståelser med bestillingen, da bookingsystemet vårt feilet i denne saken.

Dere ble tilbudt full refusjon, men ønsket da heller å bli i den typen leilighet dere betalt for og blitt tildelt.

Da ønsket vi å kompensere dere siden alt ikke ble helt sånn som dere forventet, og vi synes det er leit at du ikke skriver noe om at vi ga dere gratis utvask, gratis barneseng, gratis tilgang til bassengområdet for alle og mat i Gatekjøkkenet. En total verdi på NOK 1 500.

Vi mener virkelig at vi har gjort det vi kan i denne saken.

Ha en fin uke og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Skottevik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Dette stedet er absolutt et av de beste feriestedene vi har besøkt. Veldig rolig og fredelig, men Skagerrak som nærmeste nabo. Fantastisk friskt og deilig vann og mange muligheter for å oppleve havet. Perfekt å fridykke på utsiden av viken. Her bor man midt i en fantastisk skjærgård. Vi bodde i en fin hytte med alt praktisk på plass. Betjeningen var veldig hyggelig og svært service-innstilt. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 965haralds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser