TKT
    3.9 km fra Skottevik Feriesenter
    6.7 km fra Skottevik Feriesenter
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 15. juli 2020

Kom for å tilbringe 2 dager i dyreparken. Hadde en 4 mannsleilighet. Fin standard på leilighet med utstyr til å kunne lage egen mat. Lyset på badet gikk første dagen, dette ble raskt fikset når vi ga beskjed. Hyggelig ansatte. Dessverre rakk vi ikke bruke området rundt så mye da mesteparten av tiden dagene vi var her ble tilbragt i dyreparken, men vi kommer gjerne igjen :)

Takk, E6769LRjennyj
    Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom 3 familier som bodde på hyttene. 2 av fam bodde på en hytte med 3 soverom og innlagt vann.
    Bra standard på hyttene, men liten TV. Bra rengjort.
    Fantastisk natur rundt med små strender. Langgrunt og fint for barn.
    Alle fasiliteter med butikk og kiosker. Gratis minigolf og kano. Minigolf ujevn og slitt. Restauranten hadde veldig god mat. 250 g bryggeburger fantastisk god!

1  Takk, Graffen
    Anmeldt 26. juni 2020

Vi hadde en fortreffelig tur i juni 2020. Var et fantastisk hyggelig plass å overnatte og gjort så veldig pent med blomster rundt . Mange små koselige strender og svaberg for store og små. Bassenget åpent til 21.00, som vi syns var en fordel. Kort vei til dyreparken Kristiansand, 20 minutter med bil. Veldig hyggelige folk i resepsjonen. Prøvde restauranten og god mat der. Var greit renhold på de felles sanitæranlegg.

Dato for oppholdet: juni 2020
    1  Takk, Majken L
    Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Skulle besøke dyreparken, og valgte oss denne gangen vekk fra Hamre pga flystøy. Husket Skottevik fra ungdomstiden. Skuffet over service i innsjekken. Pga få gjester, ba vi om oppgradert plass til teltet til familiemedl, pga meget våt og myrlendt bakke i teltområdet. Blankt avslag uten begrunnelse. Butikken stengte plutselig midt på dagen. Det var også endel tydelig hjemløse katter og kattunger på plassen, med tilhold i skjulesteder på ferieleiligheter mm. Da dette ble tatt opp med ledelsen, ble det svært bagatellisere og drysset ned. Disse kattene skytes av drivere hver høst. Vi ble også svært forstyrret av mye støy langt utover nettene, av FPU 's landsmøte. Av samme årsak, var kafé og restaurant lukket for oss campere. Alt i alt, et sted jeg IKKE anbefaler, og IKKE besøker igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, heidisC6753WS
    Skottevik, Leder  på Skottevik Feriesenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019

Kjære Gjest,

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at ikke oppholdet ble som forventet.
    I juli (høysesong) er butikken åpen for alle gjester fra 08.30 til 20.00, og fra 1. august til 4. august var butikken åpen fra 08.30 til 22.00 på kvelden. Restauranten var også åpen i hele denne perioden, og gatekjøkkenet var åpent alle dager frem til 31. juli. Resepsjonen var åpen fra 08.00 – 23.00.

Fra 5. august var vi tilbake i lavsesong og da er butikken åpen to timer om morgenen og to timer på ettermiddagen. Alle våre åpningstider står på våre nettsider og på butikkdørene etc.
    I vår høysesong plasserer vi ikke campingvogner og telt på samme område, av praktiske årsaker.

Dersom våre gjester opplever støy eller andre nødstilfeller er det bare å kontakte vår nattevakt.

Ingen fra ledelsen kan huske å ha blitt spurt angående hjemløse katter, og at vi skyter hjemløse katter medfører ikke riktighet. Dette er påstander som er helt uriktige.

Ha en fin uke og velkommen tilbake.

Skottevik Feriesenter AS

Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en hytte med enkel standard for to netter nå i juli. Var her for 11 år siden og ble egentlig fassinert av plassen og beliggenheten, men reagerte litt den gang også på noe av standarden. Tenkte det hadde skjedd litt på de årene men det virket ikke sånn. Sanitære forhold var nå bare ekle. Et lite sanitæranlegg på veldig mange folk. Køer morgen og kveld og veldig grisete. Avføring på både gulv og vegg. Var vasking kun en gang pr dag. Alt for lite under slike forhold. Dårlig dusj også i dame dusjen. Hytta vi leide lukta vondt og innestengt, ikke særlig reint og det luktet vondt fra glassene. Så selv om det er en flott plass med idylliske omgivelser, sitter vi igjen med en ekkel følelse over dårlig hygieniske forhold. Vi kommer nok ikke tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2019
    1  Takk, Gjevik