Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 251
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 252
Vis tilbud
Hotels.com
USD 252
Vis tilbud
TravelocityUSD 252
Orbitz.comUSD 252
eDreamsUSD 251
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (702)
Filtrer anmeldelser
702 resultater
Vurdering fra reisende
191
176
174
104
57
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
191
176
174
104
57
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
175180 av 702 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
RicqSousa, direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet begynner å bli svært slitt, selv om noe er utbedret er det en lang vei å gå. Vinduet på rommet jeg fikk( som skulle være fint) var utslitt. Maten er OK men bærer preg av storkjøkken og oppvarmet ferdigmat. Frokosten er OK, men det bør være mulig å få mer bacon en den ene lille biten dere har på hvert egg. Personalet bør dere ta vare på de er fantastiske

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RicqSousa, direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Hei thumper1974,
Tusen takk for mottatt tilbakemelding.
Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å informere oss om hvordan dere opplevde deres opphold her hos oss.
Vi har pusset opp hotellet i fjor men har ikke gjørt noe med bad og vinduer. Dette kommer sikket neste gang :)
Beklager at du følte mat kvalitet vår var ikke bra nok. For oss er maten veldig viktig og bruker mye tid å utvikle vår mat konsept. Jeg kan også forsikre deg at alt er freske varer vi servere.
Jeg håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Veldig bra sted å bo, utrolig god service, nydelig frokost og mat forøvrig, bra renhold, beliggenheten er veldig bra mtp Dyreparken og Sørlandssenteret i gåavstand. Ypperlig for barnefamilier å bo her.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 764kirstenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RicqSousa, Direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hei Kirstenh,
Tusen takk for den fantastiske tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Vi er så glade å ser at du har hatt et flott opphold og at du har satt prisen på personale,Mat renhold og beliggenhet!
Hjertelig Velkommen tilbake
Mvh,
Ricard Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Var en utrolig hyggelig dame som jobbet i baren på hotellet den 29.09.18Ungene mine var litt grinete og trett da vi satt i barområdet. Hun tok de med seg og viste de hva som fantes i baren og hva hun gjorde der, så toppet hun det med å lage ett lite «barshow» der hun lagde bare drinker til ungene. De ble superhappy. Var helt fantastisk. Så en liten shoutout til deg. Hilsen veldig fornøyde foreldre og barn.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, hannehm2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RicqSousa, Direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018


Tusen takk for den fantastiske tilbakemelding etter ditt opphold hos oss
Det er svært hyggelig å se at du hadde et hyggelig opphold hos oss, og at vår bartender leverte over alle forventningen. Hun blir sikker også veldig glad å få den tilbakemending.

Velkommen igjen i din neste besøk til Kristiansand
Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Vi har hatt konferanse her i 4 dager uten overnatting. Lunsjen som serveres er utmerket. Konferanserommene trenger sårt til oppgradering. Projektorene er alt for gammeldagse og har for liten oppløsning. Rommet hadde meget dårlig belysning.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 63jarleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RicqSousa, Direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Hei Jarle,
Takk for en hyggelig tilbakemelding.
Hyggelig å hører at dere likte maten vår.Vi har i løpet av 2018 oppdatert 80 % av AV utstyr på konferanserommene, mangler nå bare 2 rom.Beklager at du fikk en dårlig opplevelse når det gjeller projektorene men vi skal være 100 % oppdater i nærmere fremtid
Jeg håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser