Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Per M
Sarpsborg, Norge
Anmeldelse av Scandic Sorlandet
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RicqSousa, DitektørScandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. des. 2018
Kjære gjest,

Hjertelig takk for din hyggelige tilbakemelding.
Det er svært hyggelig å se at du hadde et hyggelig opphold hos oss og at dere synes at vi har hyggelig personal og god Mat.
Hjertelig Velkommen tilbake
Mvh,
Ricard Sousa


Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Radissonhotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 882
  • Hotels.com
9.7 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 721
  • Strawberry Hotels
    kr 1 945
9.8 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 585
  • Hotels.com
9.8 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 2 051
  • Hotels.com
9.0 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
9.7 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 590
  • Booking.com
9.5 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 507
  • Booking.com
9.8 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Møterom med utstyr
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
9.9 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 195
  • Vio.com
9.9 km fra Scandic Sorlandet
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (862)
Filtrer anmeldelser
864 resultater
Vurdering fra reisende
229
200
217
138
80
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
229
200
217
138
80
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
293298 av 864 anmeldelser
Anmeldt 5. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RicqSousa, Direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. desember 2018

Sønnen min på 5 år og jeg bodde på Scandic sørlandet en natt, og han kunne neppe fått bedre opplevelse: spesielt i restauranten ble han svært godt ivaretatt, både mht til matønsker og tålmodighet til å høre på en snakkesalig gutt! Planen var å gå i Dyreparken, men været var elendig så vi spurte om det var bra badeland i Kristansand. Vi fikk anbefalt Aquarama, og det var også helt topp - takk for tips!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Bjarne A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RicqSousa, Direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei Bjarne,
Tusen takk for den kjempefine anmeldelsen fra dere.
Så hyggelig å hører at dere hadde det bra på Scandic Sørlandet og at dere spesielt fremhever service fra våre ansatte.
Hyggelig om du velger oss neste gang du skal til kristiansand , velkommen skal du være!
Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Dette er andre gang vi bor på dette hotellet iløpet av kort tid. Og begge gangene har vi blitt møtt av en lite imøtekommende og sur dame i resepsjonen. Dårlig renhold på baderomsbelysningen/risten over speilet. Frokosten kunne vært bedre/bedre utvalg. Hyggelig personell i baren. Beliggenheten er derimot bra.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Vibeke H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RicqSousa, Direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Hei Vibeke,

Hjertelig takk for din tilbakemelding, og for at dere enda en gang velger å bo hos oss på Scandic Sørlandet.
Hyggelig at dere synes at vi har hyggelig personal og god beliggenhet.
Beklager så mye at dere følte at resepsjonisten van tile imøtekommende, dette burde definitiv ikke skjer.
Jeg håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning
Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Har en litt delt opplevelse av oppholdet på Scandic Sørlandet.Servicen i resepsjonen var veldig bra, vi fikk sjekket inn før tiden og rommene var veldig fine. Men hadde en opplevelse som på mange måter ødela hele opplevelsen for meg og som for meg kan være nok til at jeg ikke velger å dra tilbake til dette hotellet igjen.Vi hadde vært på reise siden kl 05 på morgenen og kom rett før frokosten skulle stenge. Vi spurte i resepsjonen om det var mulig å få seg litt mat, om vi kunne kjøpe oss frokost der. En hyggelig dame der sa at vi bare kunne gå inn i restauranten å høre med de der inne, men hun mente at det måtte ordne seg for det var jo enda noen minutter igjen til de stengte serveringen.Jeg gikk da inn i frokostsalen og traff en kortvokst kar som sto der. Jeg sa hva hun i resepsjonen hadde sagt og spurte på en høflig og ydmyk måte om det gikk greit at vi fikk ordnet oss noe mat.. Jeg ble da møtt på en skremmende fiendtlig måte som jeg håper andre kunder slipper å oppleve.Han sa at jeg måtte da skjønne at jeg ikke bare kunne komme her å kreve mat på slutten av frokosten. De begynte straks å ta av maten, så om jeg ikke var veldig rask så var det ikke aktuelt. Min kollega holdt da enda på å sjekke inn, sånn at vi ikke kunne være svært raske. Fikk da beskjed om at da kunne vi bare glemme det.Det var noen få mennesker i frokostsalen, som reagerte veldig på oppførselen, og det ville på ingen måte heftet de ansatte på noe vis om vi hadde fått lagd oss en porsjon med frokost. Men han ampre sørlendingen på kjøkkenet hadde nok vært fraværende på hotellskolen da de lærte om kundebehandling og service..Så selv om hotellet fra bra, rommene var bra resepsjonen var bra - så klarte han i restauranten å ødelegge min glede av oppholdet her og kan være nok til at jeg velger et annet hotell neste gang jeg skal til Kristiansand.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RicqSousa, Direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Hei Runar,

Tusen takk for mottatt tilbakemelding.
Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å informere oss om hvordan du opplevde din opphold her hos oss.
Jeg beklager på det det sterkeste at vi ikke levde opp til forventningene deres og dekket deres behov.
Dette som skjedde til deg burde aldri har skjedd!
Vi tar selvfølgelig dette meget alvorlig og har gått igjennom disse rutiner i restaurant avdeling for at dette ikke skal skje igjen.
Igjen tusen takk for at du tok deg tid til å gi meg en tilbakemelding. Det er den eneste måten vi kan bli bedre på!
Jeg håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RicqSousa, direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser