Alexandra A
2,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2020via mobile enheter
Ricardo Sousa, Daglig lederScandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. juli 2020
Hei Alexandra,

Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å informere oss om hvordan dere opplevde deres opphold her hos oss.
Jeg beklager på det det sterkeste at vi ikke levde opp til forventningene deres!Det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss!

Håper dere gir oss en ny sjanse utenom korona tid og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!

9.0 km fra Scandic Sorlandet
9.8 km fra Scandic Sorlandet
0.6 km fra Scandic Sorlandet
9.7 km fra Scandic Sorlandet
9.4 km fra Scandic Sorlandet
Our standard room four beds
9.9 km fra Scandic Sorlandet
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 10. juli 2020

Vi bodde her en natt før vi dro til dyreparken hotell. Rommene er helt ok, litt liten plass til en familie på 4. Men vi skulle bare bo en natt så det gikk helt fint. Men det som gjorde dette hotelle bra, det var betjeningen. Vi ble godt tatt i mot, alle spørsmål ble besvart på best mulig måte, med et smil om munnen. Vi følte oss virkelig velkommen! Vi har i sommer ligget på en del forskjellige hoteller, å dette hadde helt klart hyggeligst betjening. Alle er der for å hjelpe om det skulle være noe. Frokosten var noe redusert, men vi ble alle gode og Mette på god mat. Vi koste oss skikkelig på dette hotellet. Veldig barnevennlig!

Takk, Bianca S
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei Bianca,

Tusen takk for en flott tilbakemelding.
Vi er utrolig glade å høre at dere har hatt et så fint opphold og likte vår tilbud til barna.
Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 8. juli 2020

Barneseng/sprinkelseng trenger en madrass eller lignende. Endte opp med å ikke bruke den. Stolene er lite tilrettelagt for en ammende. En ender opp med å måtte amme liggende i sengen. Frokosten var tydelig preget av covid-19 (forståelig nok!). Men savnet litt mer sammenheng fra dag til dag med mat. Var veldig vilkårlig hva en fikk til frokosten. Det vi fikk i går var ikke tilgjengelig dagen etter. Lite kjøttpålegg, tørt og dårlig brød, manglet grønt( agurk, paprika, tomat, salat el.l). Dette kunne en kun få når en tok en ferdiglaget tallerken med diverse mat på. Hadde vært fint om en fikk et fat med bare grønt. Middagene var heller ikke det store. Kjedelig, tør og smakløs mat. Forutenom dette gir jeg hotellet 10/10 asså. Et fantastisk hotell, men fantastiske folk. Kjempebra beliggenhet. Gode tilbud til både stor og liten. Besøker dere garantert igjen😍

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, yvonne862020
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Hei Yvonne,

Tusen takk for en fantastisk flott tilbakemelding
Vi er utrolig glade å høre at dere har hatt et så fint opphold .
Beklager at du følte frokost ikke var helt opp til deres forventningen. Vi er egentlig kjent for vår frokost men i år måtte vi gjøre mange smittevern tilpasningen slik at frokost oppleves litt anderledess en til vanlig.
Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Jeg bruker Scandic veldig mye og har 3rd floor i dag og snart på premium så jeg tilbringer mye tid hos Scandic. Bestilte på Sørlandet den 3 juni før hotellet åpnet etter nedstigning av korona og skulle få familierom for 3 voksne og 1 barn og skal betale Nok 3.000/natt.

Bestilt i god tid og trodde vi skulle få greit rom, rommet er et dobbeltrom (som de sier er godkjent for 4) hvor d ikke går an å komme opp i sengen uten å klatre, har ingen plass å henge klær og kan ikke slå opp kofferter andre plasser enn på sengen.

Dette er for dårlig at de behandler gode kunder slik, eller alle andre for den del når de melker kunder for over kr 3.000/natt. Dette finner jeg meg ikke i spesielt når jeg skal være her i 3 netter.

Forventer å få et klart svar på hvordan de kan behandle dyrt betalende folk på denne måten.

Takk, 506runev
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Heil Runev,

Beklager at dere følte at rommene var for liten og du følte at du ikke fikk den service du hadde forventede.

Det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss!
Vi har 2 type Familierom, noen med sovesofa og noen med køyeseng og da har vi også andre kategoriene som er også litt større
ta gjerne kontakt med resepsjon neste gang slik av vi kan hjelpe deg å finne de type rom som tilpasser seg mer deres behov.

Håper på og ser frem til å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Anmeldt 3. juli 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
RicqSousa, Direktør på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Anmeldt 2. juli 2020

Vårt favoritt hotell, fantastisk service, nydelig mat i restauranten, de ansatte er som en familie for oss,og vi er ofte der. Bare et stenkast unna Dyreparken og Sørlandssenteret. Basseng i hagen bak hotellet, og det benyttes når det er åpent. Eneste minus, rommene burde vært renere, spesielt under sengene,der fant vi mye rart.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 764kirstenh

hei Kirstenh,

Tusen takk for en flott tilbakemelding

Vi er utrolig glade å høre at dere har hatt et så fint opphold .
Beklager at dere fikk dårlig renhold på rommet. Dette burde definitiv ikke har skjedd og dette tar vi videre med vår husøkonom.

hjertelig velkommen tilbake