Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 137
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.comUSD 137
eDreams
Priceline
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (718)
Filtrer anmeldelser
718 resultater
Vurdering fra reisende
194
178
176
107
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
194
178
176
107
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7277 av 718 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Som overskrift nevner, kort avstand til dyreparken er dette hotellets store pluss. De har et fint basseng i hagen. Frokosten var ok, men mangelen på skikkelig brød merkes. Om det skyldes Covid-19, så er det bare å skjære opp brødet før man tar det ut. Barneklinikken 2 ganger om dagen. Lekerom stengt pga. covid. Toalett og stengt pga «covid». Masse parkeringsplasser. Hyggelige folk som jobber på hotellet. Dusjen er livsfarlig, ingen trykktermostat og lavt trykk. 10 grader vann og i neste sekund 55 grader. Mye støy fra E-18. Spør om rom mot bassenget.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, atcollider
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei atcollider,

Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å informere oss om hvordan dere opplevde deres opphold her hos oss.

I år pga covid 19 har vi hatt mange tilpasning til vårt somme konsept. Dessverre var vi nødt til å servere frokost på en liten annen måte en til vanlig, har stengt felles toaletter, lekeplass og gym for å minimisere smittefare osv.

Håper på og ser frem til å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Mvh, RIcardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Helt Ok opphold på Scandic Sørlandet. Kort vei til dyreparken og gratis parkering. Fint badebasseng og kino for barn på kvelden . Mener å lest at de serverer veldig god frokost , men det gjør de ikke under disse corona tider. Tørt brød og dårlig utvalg.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Bjørn Vidar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei Bjørn,

Tusen takk for din tilbakemelding.
Hyggelig å hører at dere likte vår beliggenhet, bassenget og barna kino.
Jeg må bare beklager at du følte frokost ikke var helt opp til deres forventningen. Vi er egentlig kjent for vår frokost men i år måtte vi gjøre mange smittevern tilpasningen slik at frokost oppleves litt anderledess en til vanlig.
Håper å se dere med oss igjen! Velkommen tilbake,
Mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser