Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 136
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.comUSD 136
eDreamsUSD 136
TravelocityUSD 151
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (718)
Filtrer anmeldelser
718 resultater
Vurdering fra reisende
194
178
176
107
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
194
178
176
107
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6772 av 718 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi er en familie på 4, barn på 5 og 7 år.
Vi ankom og fikk et Superior Extra rom som bestilt. Rommet var Ok, men døren til badet falt av, og det var bare flaks at barnet mitt ikke fikk den i foten. Rommet bar preg av tidens tann, men sengene var gode.
Etter en dag i parken hadde vi gledet oss til «sommer Buffet» som hotellet så varmt anbefalte. Vi betalte over 1000kr for mat og noen brus - STYR UNNA!
Jeg er enkel i matveien, men her endte jeg opp med å spise lasagnen fra «barnas utvalg».
Salater og grønnsaker smakte «kjøleskap/ vært i oppbevaring»
Mannen min ente opp med noen tørre pomfriter og noen kyllinglår. Ungene med hver sin wienerpølse.
Dyreste overnattingen sammenlagt på lang tid.
Vi er så skuffet.

Monica

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MonicaO154
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Monica,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.

det var leit å høre at dere ble skuffet med deres opphold.
Beklager at døren på baden falt av, det var en del som har knekt noe som jeg aldri har faktisk sett for.
Beklager også at dere ikke likte maten på buffeen.
Vi håper på og ser frem til å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning slik at vi kan vise oss fra vår beste side å rette opp i inntrykket dere fikk denne gangen.

Mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde to netter ved hotellet. Vi sendte Mail til hotellet da vi skulle booke rom, da vi ikke klarte å booke via appen. De booket oss da inn uten mulighet for å avbestille. Ja det sto i bekreftelsen, men vi ble ikke oppmerksom på det før vi ønsket å sjekke ut en dag før. Skikkelig skuffende. Dyrt hotell som ikke svarte til forventningene. Lite rom som var altfor varmt. Skikkelig klaustrofobisk (3 etg med skråtak). Mye bråk fra vareleveranser like over kl 7. Og bråk fra bassenget før kl 8. Vi hadde skrevet i bestillingen at vi hadde med en liten hund, dette hadde de ikke tatt med i prisen vi først fikk, og kom i tillegg da vi sjekket ut. Så oppholdet ble enda dyrere enn ventet. Vi følte ikke vi fikk valuta for alle de tusenlappene vi betalte for dette oppholdet, skikkelig skuffet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Seaside151907
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Seaside,

Tusen takk for din anmeldelse.
Jeg beklager på det det sterkeste at vi ikke levde opp til forventningene deres og dekket deres behov.
Det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss!
Håper dere gir oss en ny sjanse utenom korona tid og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!
Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi har vært her før og synes det er et bra hotell med kort vei til Dyreparken og stor gratis parkeringsplass. Vi var her kort tid etter re-åpningen etter Covid-19 stengningen. Frokosten bar preg av de begrensningene som var satt. Utvalget var selvfølgelig mindre enn normalt, men men jeg synes hotellet hadde løst det bra.

Denne gangen hadde vi ikke et familierom, da det går fint med ekstraseng på rommet. Rommet var stort nok for oss, bra og rent. Et lite tips er å be om rom som ikke vender mot E-18.

Barna savnet lekerommet som er stengt pga. Covid-19.

Ett lite tips til Scandic (hvis dere leser dette): Vaskeservanten på rommet er alt for høy for barn. De rekker ikke opp. Vi løste det ved å sette en stol inntill vasken. Det burde vært en liten skammel som kunne lånes ut, slik at barn kan bruke vasken. Det er helt sikkert en interiørarkitekt som har syntes at den type vaskeservant er stilfull og passer bra på rommet, men i realiteten er den fullstendig ubrukbar for barn.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 181knuta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei 181Knuta,

Hjertelig takk for din hyggelige tilbakemelding, og for at dere enda en gang velger å bo hos oss på Scandic Sørlandet

Det er en glede å lese at dere var fornøyd med deres opphold.

Vi skal ta med oss både ris og ros videre i arbeidet.

Håper å se dere igjen i en senere anledning her hos oss.
Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser