Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 135
Vis tilbud
Booking.comUSD 134
TripadvisorUSD 134
eDreams
Hotels.comUSD 135
PricelineUSD 134
ScandicHotels.comUSD 135
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (718)
Filtrer anmeldelser
718 resultater
Vurdering fra reisende
194
178
176
107
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
194
178
176
107
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6570 av 718 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Helt greit hotell for overnatting i forbindelse med besøk i Dyreparken. I gåavstand til både parken og Sørlandssenteret. Ca. 5-10 min gange til begge steder.
Bassenget var fint, men stengte garderober og en heis som ikke gikk helt ned var ikke godt nok. Skal bassenget holdes åpent, får tilhørende garderober også holdes åpent.
God frokost, og god plass.
Spurte om SAS Eurobonus samarbeid i resepsjonen, men ble avvist med at det fantes ikke. Rart at hjemmesidene til både Scandic og SAS sier noe annet..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 8ABK7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei 8ABK7,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Hyggelig å høre at dere likte vår frokost, basseng og beligenhet.
Beklager du fikk feil info om Eurobonus poeng. Det er riktig at vi har samarbeid med Eurobonus. Ta gjerne kontakt med resepsjonen så kan vi hjelpe det å fise dette.
Hjertelig velkommen tilbake.
mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Fint hotell for barnefamilier. Fantastisk frokost, god middag for små penger, kort avstand til dyreparken, barnekino, badebasseng med oppvarming, treningsrom. Selv om der var mange barnefamilier, var det ganske rolig.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, torvegard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Trovegård,
Tusen takk for den fantastiske tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Vi er så glade å ser at du har hatt et flott opphold og at du har satt prisen på personale, froskost, middagen, basseng osv.
Hjertelig Velkommen tilbake
Mvh,
Ricard Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi er en familie på 4, barn på 5 og 7 år.
Vi ankom og fikk et Superior Extra rom som bestilt. Rommet var Ok, men døren til badet falt av, og det var bare flaks at barnet mitt ikke fikk den i foten. Rommet bar preg av tidens tann, men sengene var gode.
Etter en dag i parken hadde vi gledet oss til «sommer Buffet» som hotellet så varmt anbefalte. Vi betalte over 1000kr for mat og noen brus - STYR UNNA!
Jeg er enkel i matveien, men her endte jeg opp med å spise lasagnen fra «barnas utvalg».
Salater og grønnsaker smakte «kjøleskap/ vært i oppbevaring»
Mannen min ente opp med noen tørre pomfriter og noen kyllinglår. Ungene med hver sin wienerpølse.
Dyreste overnattingen sammenlagt på lang tid.
Vi er så skuffet.

Monica

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MonicaO154
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Monica,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.

det var leit å høre at dere ble skuffet med deres opphold.
Beklager at døren på baden falt av, det var en del som har knekt noe som jeg aldri har faktisk sett for.
Beklager også at dere ikke likte maten på buffeen.
Vi håper på og ser frem til å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning slik at vi kan vise oss fra vår beste side å rette opp i inntrykket dere fikk denne gangen.

Mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser