Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
eDreams
USD 137
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
TravelocityUSD 151
ScandicHotels.comUSD 136
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (718)
Filtrer anmeldelser
718 resultater
Vurdering fra reisende
194
178
176
107
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
194
178
176
107
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6368 av 718 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fin alternativ forhold til hotellet i dyreparken. Kort avstand til Parken, Sørlandssenteret, Mat, Kristiansand by.
Ungene elsket svømmebassenget. Gratis parkering. God mat, hyggelig ansatte. Litt stive priser i sesongen. Så bestill i god tid

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 950_ysteins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei 950_ysteins,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Vi er så glade å ser at du har hatt et flott opphold og at du har satt prisen på personale, renhold, basseng og beliggenhet!
Hjertelig Velkommen tilbake

Mvh,
Ricard Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Helt greit hotell for overnatting i forbindelse med besøk i Dyreparken. I gåavstand til både parken og Sørlandssenteret. Ca. 5-10 min gange til begge steder.
Bassenget var fint, men stengte garderober og en heis som ikke gikk helt ned var ikke godt nok. Skal bassenget holdes åpent, får tilhørende garderober også holdes åpent.
God frokost, og god plass.
Spurte om SAS Eurobonus samarbeid i resepsjonen, men ble avvist med at det fantes ikke. Rart at hjemmesidene til både Scandic og SAS sier noe annet..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 8ABK7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei 8ABK7,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Hyggelig å høre at dere likte vår frokost, basseng og beligenhet.
Beklager du fikk feil info om Eurobonus poeng. Det er riktig at vi har samarbeid med Eurobonus. Ta gjerne kontakt med resepsjonen så kan vi hjelpe det å fise dette.
Hjertelig velkommen tilbake.
mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Fint hotell for barnefamilier. Fantastisk frokost, god middag for små penger, kort avstand til dyreparken, barnekino, badebasseng med oppvarming, treningsrom. Selv om der var mange barnefamilier, var det ganske rolig.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, torvegard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Trovegård,
Tusen takk for den fantastiske tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Vi er så glade å ser at du har hatt et flott opphold og at du har satt prisen på personale, froskost, middagen, basseng osv.
Hjertelig Velkommen tilbake
Mvh,
Ricard Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser