Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 140
Vis tilbud
TripadvisorUSD 140
Orbitz.com
ScandicHotels.comUSD 140
Hotels.comUSD 140
Booking.comUSD 140
eDreamsUSD 140
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (722)
Filtrer anmeldelser
722 resultater
Vurdering fra reisende
196
178
177
108
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
196
178
177
108
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 722 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 3. august 2020

Har benyttet meg av dette hotellet et par ganger tidligere og har da reist med familie/venner. I år reiste jeg alene. Ble tatt godt imot av blide ansatte i resepsjonen, og denne typen service fulgte meg hele oppholdet. Virkelig kudos til ansatte som har gått smile og servicekurs her!

Litt stive priser for én person (7400 kr for tre netter) men det var vel verdt pengene. Maten i restauranten i år var en smule skuffende, mtp nedskjæringer grunnet corona, men ikke så mye at det ødela. 49 kr for en 0.33 brus er litt vel drøyt - det skal jeg ærlig innrømme.

Alt i alt et veldig hyggelig opphold. Kommer garantert tilbake ved en senere anledning og håper at coronaen har gitt seg innen da. Takk for i år og fortsatt god sommer!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, D_Kopperud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei D_kopperud,

Hjertelig takk for din hyggelige tilbakemelding, og for at dere enda en gang velger å bo hos oss på Scandic Sørlandet

Det er en glede å lese hvor fornøyd du er med kvaliteter og service på hotellet

Velkommen igjen i din neste besøk til Kristiansand

Mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fin alternativ forhold til hotellet i dyreparken. Kort avstand til Parken, Sørlandssenteret, Mat, Kristiansand by.
Ungene elsket svømmebassenget. Gratis parkering. God mat, hyggelig ansatte. Litt stive priser i sesongen. Så bestill i god tid

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 950_ysteins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei 950_ysteins,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Vi er så glade å ser at du har hatt et flott opphold og at du har satt prisen på personale, renhold, basseng og beliggenhet!
Hjertelig Velkommen tilbake

Mvh,
Ricard Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Helt greit hotell for overnatting i forbindelse med besøk i Dyreparken. I gåavstand til både parken og Sørlandssenteret. Ca. 5-10 min gange til begge steder.
Bassenget var fint, men stengte garderober og en heis som ikke gikk helt ned var ikke godt nok. Skal bassenget holdes åpent, får tilhørende garderober også holdes åpent.
God frokost, og god plass.
Spurte om SAS Eurobonus samarbeid i resepsjonen, men ble avvist med at det fantes ikke. Rart at hjemmesidene til både Scandic og SAS sier noe annet..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 8ABK7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei 8ABK7,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Hyggelig å høre at dere likte vår frokost, basseng og beligenhet.
Beklager du fikk feil info om Eurobonus poeng. Det er riktig at vi har samarbeid med Eurobonus. Ta gjerne kontakt med resepsjonen så kan vi hjelpe det å fise dette.
Hjertelig velkommen tilbake.
mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser