Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ScandicHotels.comUSD 140
Hotels.comUSD 140
Expedia.comUSD 140
TripadvisorUSD 140
Orbitz.com
TravelocityUSD 140
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Bodde 1 natt, 4 voksne på 2 like rom. Ok plass til 2 på rommet. Kjøleskap, godt m kleshengere. Lite bad m dusj og toalett, vask i selve rommet. Godt leselys. Hårføner og vifte. Sistnevnte tror jeg kan komme godt til nytte, da jeg ikke så noe friskluftsanlegg. Ingen avtrekk på badet. Utendørs basseng oppvarmet til 26 grader. Deilig m en svømmetur. Rent. Meget hyggelig og hjelpsom betjening!

2  Takk, Ann_CatherineNorway
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei Ann,
Takk for en hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold på Scandic Sørlandet.
hyggelig å hører at dere hadde en bra opphold og at vi ha blide ansatte.

Håper å se dere igjen i en senere anledning her hos oss.

Anmeldt 27. august 2020

Dårlig renhold og dårlig luft på rommet.Etter å ha påpekt dårlig renhold ved to anledinger fant vi likevel diverse rusk og rask på gulvet og under sengen. Luften på Famiilierommet var så dårlig at vi hadde problemer med å sove. Da vi meldte fra, ble vi fortalt at dette var et oppgradert rom. Det får oss til å undre på hvordan de andre rommene er.
Det positive ved hotellet var maten og at det ligger i gangavstand til Dyreparken.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Ove B

Hei Navigate237471,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager på at vi ikke levde opp til forventningene deres og dekket deres behov.

Det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss!
Hyggelig å høre at dere likte maten på hotellet og beliggenhet.

Håper å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning, slik at vi kan vise oss fra vår beste side å rette opp i inntrykket dere fikk denne gangen.

Anmeldt 25. august 2020

Hotellet holder ikke standarden man venter å finne på et hotell i Norge. Rommet og badet mangler ventilasjon. Det lå brukt snus under ene sengen og snop under den andre. Måtte klage to ganger før snus ble fjernet. Fikk ingen forståelse da jeg klaget. Her vil jeg aldri bo igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, turmedbarnebar2020
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Hei Turmedbarnebar2020,

Tusen takk for din tilbakemelding.
så trist å høre at dere ikke var fornøyd med dere opphold og at vi ikke klarte å leve opp til deres forventningene.

Det er leit å høre at dere ikke ønsker og brukke oss igjen! . Vi håper på og ser frem til å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning, slik at vi kan vise oss fra vår beste side å rette opp i inntrykket dere fikk denne gangen.

Anmeldt 22. august 2020

• Sovekvalitet