Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 140
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 140
Hotels.comUSD 140
Booking.comUSD 140
eDreamsUSD 140
PricelineUSD 140
TravelocityUSD 140
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (721)
Filtrer anmeldelser
721 resultater
Vurdering fra reisende
196
178
177
107
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
196
178
177
107
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5257 av 721 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Bodde 1 natt, 4 voksne på 2 like rom. Ok plass til 2 på rommet. Kjøleskap, godt m kleshengere. Lite bad m dusj og toalett, vask i selve rommet. Godt leselys. Hårføner og vifte. Sistnevnte tror jeg kan komme godt til nytte, da jeg ikke så noe friskluftsanlegg. Ingen avtrekk på badet. Utendørs basseng oppvarmet til 26 grader. Deilig m en svømmetur. Rent. Meget hyggelig og hjelpsom betjening!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei Ann,
Takk for en hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold på Scandic Sørlandet.
hyggelig å hører at dere hadde en bra opphold og at vi ha blide ansatte.

Håper å se dere igjen i en senere anledning her hos oss.

Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020

Dårlig renhold og dårlig luft på rommet.Etter å ha påpekt dårlig renhold ved to anledinger fant vi likevel diverse rusk og rask på gulvet og under sengen. Luften på Famiilierommet var så dårlig at vi hadde problemer med å sove. Da vi meldte fra, ble vi fortalt at dette var et oppgradert rom. Det får oss til å undre på hvordan de andre rommene er.
Det positive ved hotellet var maten og at det ligger i gangavstand til Dyreparken.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
Takk, Navigate237471
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei Navigate237471,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager på at vi ikke levde opp til forventningene deres og dekket deres behov.

Det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss!
Hyggelig å høre at dere likte maten på hotellet og beliggenhet.

Håper å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning, slik at vi kan vise oss fra vår beste side å rette opp i inntrykket dere fikk denne gangen.

Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020

Hotellet holder ikke standarden man venter å finne på et hotell i Norge. Rommet og badet mangler ventilasjon. Det lå brukt snus under ene sengen og snop under den andre. Måtte klage to ganger før snus ble fjernet. Fikk ingen forståelse da jeg klaget. Her vil jeg aldri bo igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, turmedbarnebar2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Hei Turmedbarnebar2020,

Tusen takk for din tilbakemelding.
så trist å høre at dere ikke var fornøyd med dere opphold og at vi ikke klarte å leve opp til deres forventningene.

Det er leit å høre at dere ikke ønsker og brukke oss igjen! . Vi håper på og ser frem til å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning, slik at vi kan vise oss fra vår beste side å rette opp i inntrykket dere fikk denne gangen.

Mvh,
Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser