Jan F
Reisetype: Reiste alene
Ricardo Sousa, Daglig lederScandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. des. 2020
Hei JAN,

Takk for din tilbakemelding.
Ja det er riktig, vi har blitt Scandic for 4 år siden. Beklager at du følte at renovering vi gjøre var ferdig.
Hyggelig å høre at du likte vår beliggenhet .
Vi håper på og ser frem til å få lov å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

mvh,
9.0 km fra Scandic Sorlandet
9.5 km fra Scandic Sorlandet
Kjæledyr tillatt
0.6 km fra Scandic Sorlandet
Our standard room four beds
9.9 km fra Scandic Sorlandet
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 18. november 2020

Helt greit hotell, gratis parkering trekker opp, og grei frokost. sjekk inn gikk raskt selv om jeg kom på natta, rommet var rent men det var litt veistøy. utmektet beligenhet ved Europaveien. Sjekket ikke så mye fasiliteter

1  Takk, Frode L
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2020

Hei Frode,

Tusen takk for Hyggelig tilbakemelding.

Hjertelig Velkommen tilbake
Mvh,
Ricard Sousa

Anmeldt 16. november 2020

En hotellopplevelse som innfridde totalt. Beliggenheten passet oss fordi vi valgte en shoppinghelg på Norges største kjøpesenter.
Hotellet var en knall bra opplevelse på alle måter. Veldig gode senger, og siden jeg kjørte rullestol, fikk vi egnet rom uten problemer. Romslig og enkelt. Vi kommer igjen hit.

Dato for oppholdet: november 2020
1  Takk, Terje Bådin S
Anmeldt 13. oktober 2020

Dato for oppholdet: oktober 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2020

Anmeldt 12. oktober 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 21. september 2020

Reiste på en impulstur til sørlandet og sjekket opp hotell med nærhet til Kristiansand. Valget falt på dette, kort vei til by, kort vei til shopping, kort vei til Dyreparken og ikke minst, gratis parkering. Flott service, hyggelige ansatte og bra rom gjør at vi gjerne kommer tilbake hit.

Dato for oppholdet: september 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, travellingtommy79
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Hei Scenic769655,

Tusen takk for en fantastisk flott tilbakemelding
Vi er utrolig glade å høre at dere har hatt et så fint opphold.
Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden

Med vennlig hilsen,
Ricardo Sousa