Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Booking.comUSD 152
Hotels.comUSD 152
ScandicHotels.comUSD 152
TravelocityUSD 152
Trip.comUSD 152
Orbitz.comUSD 152
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (775)
Filtrer anmeldelser
775 resultater
Vurdering fra reisende
209
187
191
118
70
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
209
187
191
118
70
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6873 av 775 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Kort oppsummert: fikk ikke rommet (familierom med sovesofa) men et dobbeltrom med ekstra feltene. Til frokost ble vi plassert i et konferanserom som var mildt sakt utrivelig hvor varmmat og kaffe var lunkent. Betalte 7000 kr for to netter og forventet et godt hotell, det var det på ingen måte. Veldig skuffende.

Romtips: Jeg ville unngått dette hotellet med mindre det hadde vært billig og hadde hatt to stjerner, fortjener ikke 4 stjerner i det hele tatt.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, steinarg2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Frekke priser for så lav standard og kvalitet. Booket en natt i forbindelse med besøk i Dyreparken. Betalte en formue pga høysesong, som for så vidt var greit nok, men når man får et slitent, umoderne rom ut mot E18, og det ikke er mat å oppdrive på hotellet kl 16 ble førsteinntrykket svært dårlig. Det hjalp lite da vi kom til en overpriset buffé senere på kvelden, som smakte ganske dårlig, i en spisesal som minnet mer om et leirskoleopphold fra 90-tallet. Totalopplevelsen var skuffende og prisene føles provoserende. Familievennlig nok, men slitent hotell med dårlig mat og middels service burde holde prisene på matchende nivå, selv i høysesong.

Romtips: Ikke bruk penger på buffé
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, heidiblie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Veldig fornøyd med oppholdet vårt. God service og hyggelig personale. Fin beliggenhet ved Dyreparken. Vi hadde et familierom rett over inngangspartiet i tredje etasje. Stort og fint. Hadde med hund, noe som fungerte perfekt. Gratis parkering. Veldig god frokost! Kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, 292sigvee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser