Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 158
ScandicHotels.comUSD 158
Hotels.comUSD 158
TripadvisorUSD 158
eDreams
Agoda.comUSD 184
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (772)
Filtrer anmeldelser
772 resultater
Vurdering fra reisende
208
185
191
118
70
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
208
185
191
118
70
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 772 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Dette hotellet ligger på samme prisnivå som King Atrhur Hotel i København Raddison Blu Plaza i Helsinki og langt dyrere enn Grand Hotell i Oslo.
Derfor har man ihvertfall forventninger om at hotellet skal være helt greit. Det var det ikke.
Fikk ikke romtypen som ble bestilt. Da jeg på en høflig påpekte dette ble jeg relativt bryskt avbrutt med at hotellet var fullbooket så det var ingen mulighet til å bytte rom. Hotellet var ikke fullbooket det var ifølge Scandics egne nettsider flere ledige rom. Altså løgn. Dette betyr at jeg på et rom til 3200 kr natta måtte sove på en beinhard feltseng.
Ellers så bar hotellet preg av dårlig renhold. Lite serviceinnstilt betjening. Hva rommene angikk var disse lite moderne for å si det mildt. Fikk ikke
plass i restauranten pga underbemanning
Har aldri betalt så mye for så lite.

Romtips: Styr unna
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anders S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Hei Anders S,
Takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager på det det sterkeste at vi ikke levde opp til forventningene deres.
Vi håper du kommer tilbake og prover oss en gang til slik at vi kan vise oss fra vår beste side å rette opp inntrykke dere fikk denne gang.
Mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 29. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Ok, innsjekk. Fikk mindre rom enn bestilt til samme pris. Blod på sengetøy ellers var rommet godt rengjort. Helt ok frokost men ikke normal scandic standard. Dårlig lydisolert mellom rom. Mye barneskrik men det må man forvente på sommeren like ved Dyreparken

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, OnAir29241890755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Hei,
Tusen takk for tilbakemdlding
beklager at du ikke fikk rom du hadde reservert, vi ta dine kommentarene videre i vår vider arbeid.
hjertelig velkommen tilbake .
mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021

Overnattet 1 natt pga beliggenhet til dyreparken.
Første møte med resepsjonist var veldig god. Veldig hyggelig og behjelpelig jente, men deretter absolutt ikke hyggelige. Vi følte oss litt som en byrde for dem. Betalte overpris 3400kr for rommet og det burde absolutt ikke være slik... Dessverre. Frokost-"verten" var også veldig sjefete. Ikke veldig hyggelig mot oss eller andre. Frokosten var ok.
Rommet var greit, men en av oss fikk flere insektsbitt i sengen om natten. Manglet også laken til den ene sengen som kom etter noen timer. Ikke veldig bra mao. Ingen kjøleskap på rommet. Hotellet har svømmebasseng ute og er lokalisert nær dyreparken samt gratis parkering, som er bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, steven h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ricardo Sousa, Daglig leder på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Hei Steven,
tusent takk for dinne kommentarene.
Håper vi får muligheten til å gjøre et bedre inntrykk ved en senere anledning.
mvh, Ricardo Sousa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser