Vi har bodd på dette hotellet flere ganger før i forbindelse med besøk i dyreparken, har da vært svært fornøyd med standard for barnevennlig, service og renhold.
Hotellets rom er små, mangler ac og det er dårlig vasket med hår i sluk.
Lekerom og barnebasseng er svært skittent, så dårlig vasket at vi ga opp å være der med astmatikere. Det ligger et flere cm tykt lag med støv uder og rundt apparatene. Man ønsker ikke å ta i dører da det ligger et tykt lag av skitt på de hvite dørene.
Tidligere år har d vært barnedisco og aktivisering av barn, dette, sammen med barnebasseng, var grunnen til at vi valgte Scandic foran dyreparken hotell.
Frokosten var tidligere en fryd av sunn mat for barn, nå er dette redusert til pannekaker.
Middagsbuffén er skuffende og det burde være en selvfølge på hotell med ala carte i tillegg. Det er også svært skuffende at man ikke får middag frem til kl 21.00 slik det står på tavlen utenfor. Forklaringen på dette va at de ville rydde opp å stenge resturanten til kl 21.00.
Med små barn som kommer fra dyreparken når den stenger kl 20 får man ikke spist middag eller kveldsmat slik dette fungerer.
Det som også forundrer meg etter å ha lest anmeldelser fra ett år tilbake, er at alt jeg klager på har vært klaget på tidligere, tatt opp med husøkonom og ellers ansvarlige, men det er ikke skjedd noen forbedringer.
Vi kommer ikke til å velge dette hotellet flere ganger, her får man ikke den kvaliteten man betaler for.