Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
5,0 av 5 boblerService
Scandic Sørlandet, EierScandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. feb. 2024
Kjære gjest!
Takk for at du valgte Scandic Sørlandet og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Scandic Sørlandet. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss! Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Scandic Sørlandet. Tusen takk for det! Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake! Med vennlig hilsen Team Sørlandet
kr 1 160

• Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Scandic Sørlandet, Eier på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2024

Anmeldt 28. november 2023

Dessverre en veldig dårlig opplevelse med overnatting i suite sammen med familien. Sluket på badet var tett med en vannlås full av hår. Tydelig ikke renset på veldig lenge. Ble kloakk lukt i rommet. Etter et bad flommet vannet utover gulvet når badekaret skulle tømmes for vann. Dårlig utvalg på middagsbuffet og en generell dårlig opplevelse. Blir ikke dette hotellet ved neste tur til Kristiansand.

Dato for oppholdet: november 2023
  • Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hilde Mari B
Scandic Sørlandet, Ägare på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2023

Hei Hilde ! Takk for ditt opphold hos oss og for din tilbakemelding!
Vi beklager på det sterkeste at baderommet ditt ikke var rengjort godt nok, vi er enige om at dette ikke er akseptabelt.
Vi skal formidle det til riktig avdeling og sørge for at de gjør nødvendige tiltak og forbedrer sine rutiner.

Vennlig hilsen Team Sørlandet

Anmeldt 31. oktober 2023

Det dunkes og det hyles. Virker som om bygget generelt er dårlig isolert mellom rom og etasjer. Det var en del ungdommer som oppholdt seg på hotellet samtidig som oss pga fotball- og håndballcup, som var våken og lagde mye støy til 03-04 på natten. Det er ikke en telefon på rommet for å ringe ned, så jeg måtte gå ned for å gi beskjed til nattevakten i resepsjonen. Det er ikke de ansattes feil, men litt rutiner for å passe på støy fra andre rom samtidig som at hotellet ikke er så lydtett gjorde at jeg sleit skikkelig med å sove. Fikk ikke tilbud om et annet rom eller noe kompensasjon, så det syns jeg også var ganske skuffende. Kommer nok ikke til å bo her igjen da andre hotell i kristiansand er mye bedre og mer sentralt.

Dato for oppholdet: oktober 2023
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, danieljn2023
Scandic Sørlandet, Ägare på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2023

Hei,

Takk for at du tok deg tid for å skrive en tilbakemelding til oss, det setter vi stort pris på!

Vi beklager at du fikk ikke sovet så godt, og vi burde selvfølgelig ha flyttet rommet ditt hvis det var mulig den kvelden.

Vi håper at du hadde et ellers fint opphold og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Mvh, Scandic Sørlandet

Anmeldt 21. oktober 2023

Ok førsteinntrykk ved sen innsjekk.
Grei seng, ok puter og dyner, men redd opp med 2 stk enkeltlaken som var lagt på langs.
Endel støy fra motorvei, samt barn i fri dressur lekende på gangen kveldstid.
Gamle vinduer med ikke mindre enn tre delvis ødelagte muligheter for å låse i luftestilling, flassete maling på karmer.
Teppebelagt gulv.
Innsiden av døren bar preg av hærverk.
Tv uten mulighet til å caste.
Beklageligvis ikke imponert over renhold på badet. Gule fuger, mye skitt og mugg i gummilist på dusjvegg (badet hadde badekar - et stort pluss), mye gammel kalk og skitt på og rundt gulvrist.
Toalettpapirholder bestod av typen med metallokk som ligger oppå papirrullen. Det var svært skittent og tilsmusset under dette lokket.
Toalettbørsteholder er skrudd opp på vegg rett under knagger til håndklær, særdeles lite fristende å ha noe hengende oppi! Anbefaler sterkt at børsteholderen flyttes til andre siden av toalettet.

Inntrykket er at hotellet dessverre profiterer på nærheten til Dyreparken og nedprioriterer det periodiske renholdet.
Mvh tidligere ansatt i husøkonomavd annet sted.

Dato for oppholdet: september 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, 248gry
Scandic Sørlandet, Eier på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2023

Kjære gjest ! Takk for ditt opphold hos oss og for din tilbakemelding som er meget viktig i det kontinuerlige forbedringsarbeidet vi gjør på hotellet hver eneste dag! Jeg beklager på det sterkeste at rommet ditt ikke var rengjort godt nok. vi skal formidle det til våre ansatte på rehold og vår tekniske avdeling og sørge for at de gjør nødvendige tiltak og forbedrer sine rutiner. Vi håper du hadde et ellers trivelig opphold hos oss og ønsker deg velkommen tilbake! Vennlig hilsen Team Sørlandet

Anmeldt 9. september 2023 via mobile enheter

Greie rom med gode senger. Minus med vask utenfor toalett rommet. Veldig lytt mellom rommene.
God Frokost.
Elendig middag. Vi hadde 3 retters. Salat med spekeskinke og sand. Det knasa godt i tennene og sandkornene var godt synlige i salaten. Hovedrett som var noe oksekjøttgreier var super seigt. Ikke minst så kom potetene på bord i skål ca 10 min før tallerkenen med kjøttet på. Desserten kan jeg si var ok, men ikke det de opplyste om at det skulle være.
Servitørene var veldig uerfarne. De hadde ikke peiling på verken borddekking, servering eller rydding.. Ikke forstod de hva jeg sa heller. Drikken til desserten kom aldri. Heller ikke noe vinkart å velge fra.
Forøvrig fikk jeg en hvitvin til hovedretten, aner ikke hvilken type, som smakte ok. Kosta 138 for et glass. Det tror jeg er helt ok pris på vin.
Resepsjonistene var veldig imøtekommende og hyggelige.

Romtips: Gratis parkeringsplass og bussholdeplass i nærheten.
Dato for oppholdet: september 2023
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 700kirsteng
Scandic Sørlandet, Ägare på Scandic Sorlandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2023

Hei Kirsten,

Takk for at du tok deg tid for å gi oss en tilbakemelding. Vi ønsker å høre tilbake fra alle våre gjester så mye som mulig for å kunne forbedre oss!
Vi beklager at dere hadde en dårlig opplevelse i restauranten vår.

Mvh, Scandic Sørlandet