Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 139
Vis tilbud
Booking.comUSD 139
Hotels.comUSD 139
TripadvisorUSD 139
FindHotel
eDreamsUSD 139
Orbitz.comUSD 139
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (751)
Filtrer anmeldelser
751 resultater
Vurdering fra reisende
294
288
112
39
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
294
288
112
39
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 751 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte dette hotellet for beliggenheten, og den er perfekt, resten var middelmådig.
Vi bestilte og betalte for superior room i en uke, og opplyste om at vi kom med rullestol. Vi ble nedgradert til vanlige rom da det var for trangt med rullestol på disse rommene....
Det var ingen mulighet til å henge kjoler o.l. på rommet. Badet var ok, men veldig mørkt. Resten av rommet var slitent og skittent.
De hadde kun rengjøring av rommet hver 4 dag, og det er ikke godt nok. Det ble ikke vasket på benkene og gulvet den uken vi var der.
Frokosten var dårlig, nesten ikke noe utvalg. De første dagene var det kokt skinke, kalverull, en smaksløs ost, syltetøy leverpostei og makrell i tomat. Halvveis i oppholdet kom det en salamipølse i tillegg.
Ikke bacon...... Eggerøre laget av pulver som ikke er god.
Vi spiste ofte i et siderom som var litt roligere. Der var det flere ganger ikke vasket av bordene.

Hyggelig betjening redder en svak treer, for resten av hotellet er faktisk verdt en dårlig toer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 944vidars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vibeke Tvedt, Daglig leder på Comfort Hotel Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Hei 944vidars,

Takker så mye for din tilbakemelding, det er viktig for at vi skal kunne bli bedre. Det var trist å høre at dere ikke var fornøyde med oppholdet deres hos oss. Vi er opptatt av fornøyde gjester. Vi ønsker ikke å være bekjent av dårlig renhold og beklager virkelig for dette.
Håper vi får muligheten til å bevise at vi kan beddre ved en annen anledning.

Vennlig hilsen,
Vibeke & Team Comfort Kristiansand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

God plassering i byen, men hotellet er ikke veldig imponerende og virker litt «basic» tross høye nok priser. Full forståelse for koronatiltak, men på dette hotellet vasker de ikke rommene for gjestene som bor mer enn en natt. Da blir det fort skittent når rommet er lite, brukte bleier og søppel hoper seg opp og det blir dårlig luft. Våte håndklær tørker dårlig på det kalde badet. Det lukter kloakk utenfor spisesalen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ellen1532018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vibeke Tvedt, Daglig leder på Comfort Hotel Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei ellen1532018,

Takker så mye for din tilbakemelding, det er viktig for oss.
I disse corona tider begrenser vi rengjøring av bo-rom av hensyn til de ansatte begrenser. Vi henger gjerne en cleaningbag med rene håndklær, ny søppelpose og toalettpapir på døren når dere måtte ønske.
Håper å se dere igjen ved neste anledning - fortsatt god sommer !

Vennlig hilsen,
Vibeke & Team Comfort Kristiansand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Sentralt, med parkering i tilknytning, men veldig ivrig parkeringsvakt.
Fungerer som et sted å sove, men ikke mer enn det.
Små rom, uforståelig at man velger å gi to enkeltsenger satt sammen som dobbeltseng til par som har lite barn sovende i foreldrenes seng. Ikke informert på forhånd om fasadearbeid.
Ingen bacon til frokost.
En fordel - kun 15 minutter å kjøre til dyreparken og sørlandssenteret.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kirasne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vibeke Tvedt, Daglig leder på Comfort Hotel Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei Kirasne,

Takk for din tilbakemelding, det er viktig for at vi skal kunne bli bedre.
Synd at opplevelsen ikke ble som forventet.
Ønsker deg en fortsatt god sommer !

Vennlig hilsen,
Vibeke & Team Comfort Kristiansand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale og fin frokost. Sentralt i byen. Kort vei til dyreparken, 15 min å kjøre. Døgnparkering på taket med direkte inngang til hotellet. God plass der. Kommer gjerne igjen. Bare små rom som var ledig så bodde på lite rom med to barn, det gikk fint, vi fikk en ekstraseng mot et lite tillegg i prisen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tzaziki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vibeke67, Daglig leder på Comfort Hotel Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei tzaziki,

Tusen takk for super tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Håper å se dere igjen snart !

Mvh
Vibeke & Crew Comfort Hotel Kristiansand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

Bodde her i 3 dager. Ble vennlig og hyggelig tatt i mot ved ankomst og hurtig ekspedert. Ble informert med hensyn til Corona smitte så var det visse restriksjoner når det gjaldt rengjøring og frokost servering. Frokosten var enkel, og en måtte stå litt i kø for å få servert varm mat. En person slet litt med å håndtere mange, men det gikk sånn tålig greit. Rommene var enkle og sengen kunne vært noe mer komfortabel. Men alt i alt helt greit med pluss for hyggelig betjening. Kan anbefales mest på grunn av beliggenhet!

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, osmasen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vibeke67, Daglig leder på Comfort Hotel Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei osmasen,

Takker så mye for din tilbakemelding, det er viktig for oss.
Velkommen tilbake ved neste anledning.

Vennlig hilsen
Vibeke & Team Comfort Kristiansand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser