Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 240
Vis tilbud
Booking.com
USD 240
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 259
USD 217
Vis tilbud
Hotels.comUSD 240
TravelocityUSD 240
ZenHotels.comUSD 259
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (887)
Filtrer anmeldelser
887 resultater
Vurdering fra reisende
365
308
125
53
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
365
308
125
53
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6065 av 887 anmeldelser
Anmeldt 8. desember 2018

Nydelig hotell, fine rom og herlig frokost sentralt i Kristiansand. God service av de ansatte og rolig slik at en sover godt. Skikkelig lekker interør både i lobbyen og på rommene. De har også et flott merke for såpe osv.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, Torunn Secilie L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena Kristine H, Resepsjonssjef på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei Torunn Secilie L!

Tusen takk for flott tilbakemelding fra ditt opphold hos oss!
Det er hyggelig at du liker Clarion konseptet våres.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!



Mvh, Lena Kristine
Welcome Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Sentralt hotell, med fin resepsjon og hyggelig personale. Gode senger, men utdatert interiør.
Frokost ok, men savnet oppkuttet frukt og det var litt dårlig utvalg.
Rommet var ok, men bærer preg av dårlig renhold. Gode såper osv på badet, Rituals. Skittent på badet og brukte snusposer under nattbordet. Renholdspersonalet tok heller ikke med seg skitne kaffekopper og glass.
Velger nok ett annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Sommerfuglen71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena Kristine H, Front Office Manager på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei Sommerfuglen71!

Tusen takke for ærlig tilbakemelding på ditt opphold. Det er tilbakemeldinger som hele tiden gjør at vi kan bli bedre.
Jeg beklager opplevelsen du hadde ved ditt opphold hos oss, det er ikke slik det skal være og bo på vårt hotell.

Din tilbakemelding tas videre og håper at ved ditt neste besøk i Kristiansand vil gi oss en ny sjanse.


Mvh, Lena
Welcome Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger svært sentralt i sentrum og med gangavstand til både buss og togtilbud - og mange spisesteder.
God og hyggelig service. Stor og rikholdig frokost. Stort dobbeltrom og bad.
Eneste minus var at jeg hadde rom som vendte inn i bygget og ingen mulighet for utlufting.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena Kristine H, Front Office Manager på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei EPKTONSBERG!

Tusen takk for flott vurdering av ditt opphold, det setter vi pris på.
Vi ønsker deg hjertelig vlekommen tilbake ved ditt neste besøk i Kristiansand.


Mvh, Lena Kristine
Welcome Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018

Jeg booket to netter via telefon. Jeg hadde registrert meg som medlem i Nordic Choice Club og skulle få samme pris om jeg sjekket inn via telefon. Det fikk jeg ikke. Den helgen jeg var der var det musikkfestival. Store deler av resepsjons område var dekket til uten adgang for gjester. Det ble spilt musikk til kl. 24.00. Skulle gjester av hotellet bli med på konserten måtte vi betale full pris. Baren ble stengt av for dette arrangementet begge kveldene. Dette ble IKKE opplyst meg når jeg ringte dagen før inn sjekk. Standarden på rommene står ikke i forhold til pris, og renhold var ikke 100%.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, kleppe2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena Kristine H, Front Office Manager på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei kleppe2018!


Takk for din tilbakemelding, det er tilbakemeldinger som gjør oss bedre.
Jeg beklager opplevelsen du hadde hos oss, det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve.

Vi er med på flere arrangementer i byen og jobber kontinuerlig på og bli bedre med og informere våre gjester i forkant når vi har slike arrangementer på hotellet.
Kontakt meg gjerne direkte via hotellet sin mail adresse, cl.ernst@choice.no så hjelper deg gjerne med riktig pris for oppholdet ditt.



Mvh, Lena Kristine
Welcome Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt rett nedenfor torvet i Kristiansand. Det er Parkerings muligheter i kjelleren. Det er rullestolrampe for å komme inn samt trapper. Hyggelig resepsjon god mottakelse. Mye blanke flater. Krevende å se. Det er Byggit 1 løs rampe så hun kan komme inn i baren med rullestol

Grei konferanse avdeling. Oppgradert rom er veldig fint
Minibar på rommet

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, vaibmu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena Kristine H, Resepsjonssjef på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Hei vaibmu!

Tusen takk for flott vurdering av ditt opphold hos oss, det setter vi pris på.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!



Mvh, Lena Kristine
Welcome Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser