Seglems
Anmeldelse av Clarion Hotel® Ernst
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. des. 2018via mobile enheter
Kenneth R, Daglig lederClarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. des. 2018
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg en riktig god jul tilbake! :)
  • Radissonhotels.com
0.8 km fra Clarion Hotel® Ernst
Ved stranden
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger i byens sentrum. Det er et eldre erverdig hotell, som er pusset opp de siste årene.

Frokosten var veldig god. Betjeningen jeg traff i resepsjonen var hyggelige og hjelpsomme.

Parkering er alltid en utfordring i sentrum, med finnes mange muligheter rundt hotellet.

Takk, Erlend1973
Ivar M, Hotel Manager på Clarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Erlend

Takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig bra dere hadde en god opplevelse.
God Jul og velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Ivar & Team Ernst

Anmeldt 8. desember 2018

Nydelig hotell, fine rom og herlig frokost sentralt i Kristiansand. God service av de ansatte og rolig slik at en sover godt. Skikkelig lekker interør både i lobbyen og på rommene. De har også et flott merke for såpe osv.

1  Takk, Torunn Secilie L
Lena Kristine H, Resepsjonssjef på Clarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei Torunn Secilie L!

Tusen takk for flott tilbakemelding fra ditt opphold hos oss!
Det er hyggelig at du liker Clarion konseptet våres.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Sentralt hotell, med fin resepsjon og hyggelig personale. Gode senger, men utdatert interiør.
Frokost ok, men savnet oppkuttet frukt og det var litt dårlig utvalg.
Rommet var ok, men bærer preg av dårlig renhold. Gode såper osv på badet, Rituals. Skittent på badet og brukte snusposer under nattbordet. Renholdspersonalet tok heller ikke med seg skitne kaffekopper og glass.
Velger nok ett annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: november 2018
1  Takk, Sommerfuglen71
Lena Kristine H, Front Office Manager på Clarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei Sommerfuglen71!

Tusen takke for ærlig tilbakemelding på ditt opphold. Det er tilbakemeldinger som hele tiden gjør at vi kan bli bedre.
Jeg beklager opplevelsen du hadde ved ditt opphold hos oss, det er ikke slik det skal være og bo på vårt hotell.

Din tilbakemelding tas videre og håper at ved ditt neste besøk i Kristiansand vil gi oss en ny sjanse.

Mvh, Lena

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger svært sentralt i sentrum og med gangavstand til både buss og togtilbud - og mange spisesteder.
God og hyggelig service. Stor og rikholdig frokost. Stort dobbeltrom og bad.
Eneste minus var at jeg hadde rom som vendte inn i bygget og ingen mulighet for utlufting.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, EPKTONSBERG

Hei EPKTONSBERG!

Tusen takk for flott vurdering av ditt opphold, det setter vi pris på.
Vi ønsker deg hjertelig vlekommen tilbake ved ditt neste besøk i Kristiansand.

Anmeldt 24. oktober 2018

Jeg booket to netter via telefon. Jeg hadde registrert meg som medlem i Nordic Choice Club og skulle få samme pris om jeg sjekket inn via telefon. Det fikk jeg ikke. Den helgen jeg var der var det musikkfestival. Store deler av resepsjons område var dekket til uten adgang for gjester. Det ble spilt musikk til kl. 24.00. Skulle gjester av hotellet bli med på konserten måtte vi betale full pris. Baren ble stengt av for dette arrangementet begge kveldene. Dette ble IKKE opplyst meg når jeg ringte dagen før inn sjekk. Standarden på rommene står ikke i forhold til pris, og renhold var ikke 100%.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, kleppe2018

Hei kleppe2018!

Takk for din tilbakemelding, det er tilbakemeldinger som gjør oss bedre.
Jeg beklager opplevelsen du hadde hos oss, det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve.

Vi er med på flere arrangementer i byen og jobber kontinuerlig på og bli bedre med og informere våre gjester i forkant når vi har slike arrangementer på hotellet.
Kontakt meg gjerne direkte via hotellet sin mail adresse, cl.ernst@choice.no så hjelper deg gjerne med riktig pris for oppholdet ditt.