Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 262
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 262
Vis tilbud
Trip.com
USD 282
USD 236
Vis tilbud
Hotels.comUSD 262
CheapTicketsUSD 262
ZenHotels.comUSD 282
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (885)
Filtrer anmeldelser
885 resultater
Vurdering fra reisende
365
308
124
52
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
365
308
124
52
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5762 av 885 anmeldelser
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Hadde et hyggelig opphold sammen med datter på 2 år. Parkering med bevis (190kr/døgnet) er inn porten rett til venstre for hovedinngangen. Det er litt trangt å kjøre, men grei plass i garasjen. Betjeningen følger med, og åpner ved ankomst, men det er også plass for avlasting ved fortauet til inngangen. Jenny i resepsjonen var fantastisk med både datter og meg. Vi stortrivdes og kommer gjerne igjen!

Det var nesten tomt på hotellet 23.12, så det var veldig rolig, og atmosfæren var meget behagelig :-).

Riktig god jul!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Seglems
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kenneth R, Daglig leder på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg en riktig god jul tilbake! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger i byens sentrum. Det er et eldre erverdig hotell, som er pusset opp de siste årene.

Frokosten var veldig god. Betjeningen jeg traff i resepsjonen var hyggelige og hjelpsomme.

Parkering er alltid en utfordring i sentrum, med finnes mange muligheter rundt hotellet.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ivar M, Hotel Manager på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Erlend

Takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig bra dere hadde en god opplevelse.
God Jul og velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Ivar & Team Ernst

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2018

Nydelig hotell, fine rom og herlig frokost sentralt i Kristiansand. God service av de ansatte og rolig slik at en sover godt. Skikkelig lekker interør både i lobbyen og på rommene. De har også et flott merke for såpe osv.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, Torunn Secilie L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena Kristine H, Resepsjonssjef på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei Torunn Secilie L!

Tusen takk for flott tilbakemelding fra ditt opphold hos oss!
Det er hyggelig at du liker Clarion konseptet våres.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!



Mvh, Lena Kristine
Welcome Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Sentralt hotell, med fin resepsjon og hyggelig personale. Gode senger, men utdatert interiør.
Frokost ok, men savnet oppkuttet frukt og det var litt dårlig utvalg.
Rommet var ok, men bærer preg av dårlig renhold. Gode såper osv på badet, Rituals. Skittent på badet og brukte snusposer under nattbordet. Renholdspersonalet tok heller ikke med seg skitne kaffekopper og glass.
Velger nok ett annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Sommerfuglen71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena Kristine H, Front Office Manager på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei Sommerfuglen71!

Tusen takke for ærlig tilbakemelding på ditt opphold. Det er tilbakemeldinger som hele tiden gjør at vi kan bli bedre.
Jeg beklager opplevelsen du hadde ved ditt opphold hos oss, det er ikke slik det skal være og bo på vårt hotell.

Din tilbakemelding tas videre og håper at ved ditt neste besøk i Kristiansand vil gi oss en ny sjanse.


Mvh, Lena
Welcome Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger svært sentralt i sentrum og med gangavstand til både buss og togtilbud - og mange spisesteder.
God og hyggelig service. Stor og rikholdig frokost. Stort dobbeltrom og bad.
Eneste minus var at jeg hadde rom som vendte inn i bygget og ingen mulighet for utlufting.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lena Kristine H, Front Office Manager på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei EPKTONSBERG!

Tusen takk for flott vurdering av ditt opphold, det setter vi pris på.
Vi ønsker deg hjertelig vlekommen tilbake ved ditt neste besøk i Kristiansand.


Mvh, Lena Kristine
Welcome Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser