Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 168
Vis tilbud
Booking.com
USD 167
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 181
USD 151
Vis tilbud
Hotels.comUSD 168
FindHotelUSD 168
ZenHotels.comUSD 181
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (890)
Filtrer anmeldelser
890 resultater
Vurdering fra reisende
366
310
125
53
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
366
310
125
53
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 890 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Superfornøyd med oppholdet vårt! Fantastisk service av alle som jobber der- smilende og godt humør hele gjengen Rask inn og utsjekk. God frokost, som de hadde løst fint med tanke på corona. Fine rom, og generelt et veldig fint hotell! Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ineelisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Owner på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi setter stor pris på din trivsel og håper du kommer tilbake til oss ved neste anledning!

Din tilbakemelding er svært motiverende og vil bli delt med resten av teamet.


Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Hadde et relativt lite rom. Mørkt da det var vindu ut mot bakgården.

Det ble ikke rengjort rom. Hadde ute "Please rengjør" stort sett hele dagen, men ble like skuffet hver gang jeg kom tilbake fra aktiviteter i byen. Når jeg spurte i resepsjonen hva bakgrunnen var - så var unnskyldningen pga Corona. (burde vel vaske mer og ikke mindre pga corona).

Frokosten var ok. OK buffet.

Hotellet ligger bra til.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
2  Takk, Pandion123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Owner på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding!

Dine observervasjoner ang det som kan bli bedre er verdifulle! Derfor vil jeg takke deg så mye for din tid og at du sier i fra!

Grunnet restriksjoner og situasjonen vi er i, har bedriften/ Hovedkontoret i NCH avgjort av smittehensyn at ingen rom for rengjøring under oppholdet. Vi internt prøver å gjøre vårt beste for at gjester som trenger litt vask på rommet, skal få dette selv om restriksjonene og policyen er ganske streng innad i bedriften/HQ.

Tusen hjertelig takk skal du ha på vegne av hele team Ernst!

Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Grei seng, bra beliggenhet og grei frokost. Dessverre fikk vi et lite dobbeltrom (hadde bestilt standard dobbeltrom) hvor det var minimalt med plass til to små kofferter, rommet vende mot innsiden av hotellet og gjorde det umulig å lufte for å få inn frisk luft, dårlig belysning på badet gjør at det er umulig å sminke seg der, ingen søppelbøtte på rommet, runde og upraktiske nattbord, dårlig renhold(skitne fuger i dusjen, tykt støvlag på lampa på badet og ventilasjonsanlegget på badet var fullt av klumper med støv/mugg og da vi kom var fellestoalettene for damer i resepsjonen stengt med begrunnelse for å forhindre covid-smitte(var visst ikke så farlig med smitte på handicap- og herretoalettet).

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
4  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei RB844,

takk for din tilbakemelding av hotellet.

Vi har ulike størrelser fra rom til rom, dette er grunnet de 3 ulike byggende hotellet består av. Vi har 199 rom og kan derfor anbefale og prøve et oppgradert rom neste gang.

Det er utrolig trist at du opplevde rommet som svært negativt denne gang, og jeg må bare beklage på vegnet av bedriften om rommet ikke var tilstrekkelig rengjort før ankomst. Dette er nå videreført til vår dyktige housekeeping manager som vil ta direkte tiltak retten mot dette.

Jeg leser at dametoalettet var stengt og ikke herretoalettet? I utgangspunkt skulle både herre og dame toalettet være stengt, men har vært borte i tilfeller der noen åpner disse opp for egen vinning med kø på handicap toalettet.

Gjerne kontakt meg direkte neste gang dere har gjort en booking hos oss, ettersom jeg vil gjerne følge dere opp personlig og passe på at dere får et rom med vindu som kan åpnes.

Min mail er : Kevin.hansi@choice.no

Må virkelig beklage på vegne av bedriften, og det var trist å lese at ting ikke hadde gått på skinner. Vi er kjent for å levere en høy og god standard, og det er trist at dette ikke ble gjort denne gangen. Dette blir nå fulgt opp!

Ønsker dere en fantastisk fin dag videre, og hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden.

Mvh
Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Sjeldent jeg tar meg tid til å skrive en anmeldelse, men i dette tilfellet er det nødvendig!
Knøtte små rom, negler på badegulvet, elendig «korona» frokost med tørt brød og svett gulost.
Varme rom med null mulighet for lufting. Dårlig lys, fikk nesten klaustrofobi av å være der!
Min datter på 9 opplevde sitt værste mareritt da brannalarmen gikk midt på natta! Vi måtte evakuere og løp for livet trappene fra fjerde etasje, nesten nede, må vi snu da noen sier det er falsk alarm.
Ingen deebrifing, ingen forkaring, ingen unnskyldning. Vi spurte en vaskedame hva som forårsaket og det var en feil på varsling på kjøkkenet som tydeligvis ikke var første gang?! Hun er livredd for brann i utgangspunktet, nå sliter hun med enda mere mareritt!
Kommer aldri tilbake og kommer til å spre budskapet!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Nina371
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Owner på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Hei Nina371,

tusen takk for din tilbakemelding.

Her ser jeg det er flere ting som ikke sto til din forventning hos oss. Det har vært store utfordringer rundt smittevernstiltakene og restriksjonene som har vært rundt frokost buffet på hotellet. At kvaliteten skulle synke ettersom disse tiltakene ble innført er veldig beklagelig og blir fulgt opp!

Det er trist å lese at din datter på 9 år skulle oppleve en slik uønsket hendelse midt på natten. Grunnet bacon fet i en ovn, medførte dette til røyk på kjøkkenet som slo ut en sensor. Dette gjorde at brannalarmen gikk, noe den har som jobb å gjøre når det er røyk.

Selv om dette var en uønsket hendelse, er det også veldig betryggende og se at systemet funker og at alarmene våre er aktive/sensitive. Dette er for å ha god trygghet og sikkerhet for gjester og ansatte. At ikke dere ble fulgt opp eller fikk noe informasjon i ettertid er noe vi tar med oss videre på hotellet og tar tiltak retten mot.

Dette kan være et tilfelle og en fin mulighet for å informere datteren din rundt hvorfor alarmen går og viktigheten rundt dette. Mange barn blir redde av alarmen ettersom dette er en ukjent lyd og at den er ekstremt høy. Med en god prat og hvorfor alarmen er så høy og hva man skal gjøre når den alarmen går, er dette veldig lærerikt og betryggende for barn også.

Dette kan også redde liv om det skulle oppleves i fremtiden, om det skulle være en ekte brann.

Gjerne kontakt kevin.hansi@choice.no neste gang dere skal til Kristiansand, så vil det bli fikset en hyggelig pris og et fint rom i den nyere delen på hotellet.

Ønsker deg en fin uke videre!

Med vennlig hilsen,
Team Ernst.



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

1. Fikk ikke wi-fi.
2. Nøkkelkortene sluttet å fungere.
3. Heisen fungerte nesten aldri som den skulle.
4. Kø-tiden i resepsjonen var latterlig lang!
5. Resepsjonen tok aldri telefonen.
Om det var leid inn for lite folk i disse koronatider, eller de hadde feil på systemene vet jeg ikke. Ble uansett misfornøyd.

Pluss med hotellet: okey frokost, og var fornøyd med rommet vi fikk. Ikke minst er beliggenheten perfekt. Det blir nok derimot ingen retur hit ved neste besøk til Kristiansand.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, xhelenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Owner på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding på ditt opphold hos oss!
Her må jeg bare legge meg flat på vegnet av hotellet og bedriften. Grunnet store utfordringer med systemsvikt i høysesongen + akutt sykdom midt i ferieavviklingen, bydde dette på enorm problematikk for gjester og ansatte.
Dette er noe som har blitt fulgt opp med hovedkontoret, som nå har tatt grep rundt disse utfordringene.
Dessverre var dette noe som vil aldri ønsket at våre gjester skulle oppleve, eller at våre gjester skulle trenge å få oppleve gjennom et opphold hos oss. Vi er et ærverdig hotell som har stått over 100 år, og vi godt kjent i hotellverden for reisende gjester og konkurrenter. Det gjør meg trist å lese at det har vært stor ventetid og lenger en forventet. 
Vi står i en unik og uforutsigbar situasjon som ingen kunne ha spådd rundt Covid-19. Vi har gått fra å ha et fullt hotell til 0 gjester, så vært stengt i 3 måneder.  
Nordic Choice hotels kjørte ut en kampanje som medførte oss (Heldigvis) fullt hotell i sommersesongen. Dette gjorde at vi gikk fra permitteringer til full drift. I oppstarten medførte dette at maskineriet vi er, gikk på halv tank. Dette er noe nå som er 100% oppe å går, og alt er tilbake til det nivået vi er kjent for.
Jeg beklager at situasjonen og den opplevelsen du fikk, ettersom dette ikke var noe du hadde forventet. Hotellet og bedriften har aldri opplevd en slik situasjon før, og derfor må jeg bare beklage på vegne av teamet.
Vi vil gjerne sette inn poeng på medlems

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser