Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 164
Vis tilbud
Booking.com
USD 165
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 159
Vis tilbud
Hotels.comUSD 164
TravelocityUSD 164
ZenHotels.comUSD 179
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (892)
Filtrer anmeldelser
892 resultater
Vurdering fra reisende
367
311
126
52
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
367
311
126
52
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 892 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Sitter i den stappfulle frokostsalen. Rundt oss hostes og nyses det fra flere steder.
Dette står i skarp kontrast til Clarion The Hub Oslo der vi kom fra på lørdag. Der var gjestene delt opp i puljer og de slapp bare inn et begrenset antall gjester av gangen, alle måtte spraye hendene og det var god avstand mellom hvert bord. Slik var det ikke på hotel Ernst.
Rommet var såpass lite at vi ikke kunne ha mer enn en koffert åpen av gangen. 5 min. etter at vi sjekket inn på lørdag gav vi resepsjonen beskjed om at dørhåndtaket inne på toalettet falt av da vi åpnet døren og at den derfor ikke gikk å låse opp døren fra innsiden. To dager senere (!!) og en liten halvtime før vi sjekket ut kom «vaktmesteren» for å fikse dette.
Hotellet lå «midt i smørøyet» og betjeningen i loungen/restauranten var veldig hyggelige og imøtekommende.
Vi har kjøpt Clarions «Summer treat» og betalte kun 800.- for to netter. Det var akkurat det det var verdt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ann-Helen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Ann-Helen,

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss! Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding som er vårt mest verdifulle verktøy i det kontinuerlige arbeidet mot forbedring!

Vi har forskjellige størrelser på rom som varierer utifra de 3 ulike bygdningsdelene bedriften består av. Kan anbefale deg å ta kontakt med oss på forhånd, med neste booking. Da kan vi forsikre oss at du får prøve et annet større rom neste gang.

Det var synd å høre at det var kaotisk under frokosten og det manglet styring og kontroll! Dette beklager jeg på det sterkest og skal ta det videre med frokost-teamet. I helgene er det vanlig at de fleste av våre gjester spiser seint og helst mange samtidig, og derfor kan det bli både ventetid med å finne ledig bord og med å få fylt opp mat på buffeen.

Vi må skal allikevel ta dine tilbakemeldinger i betrakting og prøve å finne bedre løsninger for eksempel informere gjestene om dette på forhånd med håp om at flere velger å spise frokost tidligere enn det de hadde tenkt på forhånd!

Vet at grunnet sykdom og ferie avvikling blant vaktmesteren i sommer, ble det veldig problematisk for driften. Beklager at dette gikk betraktelig ut over dere som gjest. Dette er noe vi har lært av til neste år, og lover å bli bedre på!


Takk for at du sier i fra og ha en fin dag! Vi håper å se deg som gjest hos oss i fremtiden også!

Ha en fantastisk dag og hjertelig velkommen tilbake!

Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Skittent på rommet,søppel var ikke fjernet flere poser med søppel på gangen var fremdeles ikke fjernet ved avreise.Stod også brukte tallerkener og bestikk i gangen heller ikke det fjernet ved avreise.Eneste positive resepsjonisten som virkelig hadde nok og holde på med.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Roving4943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Roving4943,

Takk for ditt opphold hos oss og for din tilbakemelding som er meget viktig i det kontinuerlige forbedringsarbeidet vi gjør på hotellet hver eneste dag!

Jeg beklager på det sterkeste at rommet ditt ikke var regngjort godt nok. Jeg skal formidle det til våre ansatte og sørge for at de gjør nødvendige tiltak og forbedrer rengjøringsrutinene.

Jeg håper du hadde et ellers trivelig opphold hos oss og ønsker deg velkommen tilbake!

Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Superfornøyd med oppholdet vårt! Fantastisk service av alle som jobber der- smilende og godt humør hele gjengen Rask inn og utsjekk. God frokost, som de hadde løst fint med tanke på corona. Fine rom, og generelt et veldig fint hotell! Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ineelisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Owner på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi setter stor pris på din trivsel og håper du kommer tilbake til oss ved neste anledning!

Din tilbakemelding er svært motiverende og vil bli delt med resten av teamet.


Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Hadde et relativt lite rom. Mørkt da det var vindu ut mot bakgården.

Det ble ikke rengjort rom. Hadde ute "Please rengjør" stort sett hele dagen, men ble like skuffet hver gang jeg kom tilbake fra aktiviteter i byen. Når jeg spurte i resepsjonen hva bakgrunnen var - så var unnskyldningen pga Corona. (burde vel vaske mer og ikke mindre pga corona).

Frokosten var ok. OK buffet.

Hotellet ligger bra til.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
2  Takk, Pandion123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Owner på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding!

Dine observervasjoner ang det som kan bli bedre er verdifulle! Derfor vil jeg takke deg så mye for din tid og at du sier i fra!

Grunnet restriksjoner og situasjonen vi er i, har bedriften/ Hovedkontoret i NCH avgjort av smittehensyn at ingen rom for rengjøring under oppholdet. Vi internt prøver å gjøre vårt beste for at gjester som trenger litt vask på rommet, skal få dette selv om restriksjonene og policyen er ganske streng innad i bedriften/HQ.

Tusen hjertelig takk skal du ha på vegne av hele team Ernst!

Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Grei seng, bra beliggenhet og grei frokost. Dessverre fikk vi et lite dobbeltrom (hadde bestilt standard dobbeltrom) hvor det var minimalt med plass til to små kofferter, rommet vende mot innsiden av hotellet og gjorde det umulig å lufte for å få inn frisk luft, dårlig belysning på badet gjør at det er umulig å sminke seg der, ingen søppelbøtte på rommet, runde og upraktiske nattbord, dårlig renhold(skitne fuger i dusjen, tykt støvlag på lampa på badet og ventilasjonsanlegget på badet var fullt av klumper med støv/mugg og da vi kom var fellestoalettene for damer i resepsjonen stengt med begrunnelse for å forhindre covid-smitte(var visst ikke så farlig med smitte på handicap- og herretoalettet).

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
4  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei RB844,

takk for din tilbakemelding av hotellet.

Vi har ulike størrelser fra rom til rom, dette er grunnet de 3 ulike byggende hotellet består av. Vi har 199 rom og kan derfor anbefale og prøve et oppgradert rom neste gang.

Det er utrolig trist at du opplevde rommet som svært negativt denne gang, og jeg må bare beklage på vegnet av bedriften om rommet ikke var tilstrekkelig rengjort før ankomst. Dette er nå videreført til vår dyktige housekeeping manager som vil ta direkte tiltak retten mot dette.

Jeg leser at dametoalettet var stengt og ikke herretoalettet? I utgangspunkt skulle både herre og dame toalettet være stengt, men har vært borte i tilfeller der noen åpner disse opp for egen vinning med kø på handicap toalettet.

Gjerne kontakt meg direkte neste gang dere har gjort en booking hos oss, ettersom jeg vil gjerne følge dere opp personlig og passe på at dere får et rom med vindu som kan åpnes.

Min mail er : Kevin.hansi@choice.no

Må virkelig beklage på vegne av bedriften, og det var trist å lese at ting ikke hadde gått på skinner. Vi er kjent for å levere en høy og god standard, og det er trist at dette ikke ble gjort denne gangen. Dette blir nå fulgt opp!

Ønsker dere en fantastisk fin dag videre, og hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden.

Mvh
Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser