Hei Ann-Helen,
Tusen takk for din tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss! Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding som er vårt mest verdifulle verktøy i det kontinuerlige arbeidet mot forbedring!
Vi har forskjellige størrelser på rom som varierer utifra de 3 ulike bygdningsdelene bedriften består av. Kan anbefale deg å ta kontakt med oss på forhånd, med neste booking. Da kan vi forsikre oss at du får prøve et annet større rom neste gang.
Det var synd å høre at det var kaotisk under frokosten og det manglet styring og kontroll! Dette beklager jeg på det sterkest og skal ta det videre med frokost-teamet. I helgene er det vanlig at de fleste av våre gjester spiser seint og helst mange samtidig, og derfor kan det bli både ventetid med å finne ledig bord og med å få fylt opp mat på buffeen.
Vi må skal allikevel ta dine tilbakemeldinger i betrakting og prøve å finne bedre løsninger for eksempel informere gjestene om dette på forhånd med håp om at flere velger å spise frokost tidligere enn det de hadde tenkt på forhånd!
Vet at grunnet sykdom og ferie avvikling blant vaktmesteren i sommer, ble det veldig problematisk for driften. Beklager at dette gikk betraktelig ut over dere som gjest. Dette er noe vi har lært av til neste år, og lover å bli bedre på!
Takk for at du sier i fra og ha en fin dag! Vi håper å se deg som gjest hos oss i fremtiden også!
Ha en fantastisk dag og hjertelig velkommen tilbake!
Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager