Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hurragutten
Anmeldelse av Clarion Hotel® Ernst
5,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, EierClarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. aug. 2020
Hei Hurragutten,

tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Blir helt rørt av å lese hvor godt du har hat det og tilbakemeldingen din.
Dette blir tatt videre til teamet, som gjør alt for at våre gjester skal kose seg hos oss!

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden igjen.

Mvh
Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 336
  • Booking.com
    kr 2 336
  • Expedia.com
    kr 2 336
  • Hotels.com
    kr 2 336
0.3 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 525
kr 1 418
  • Strawberry Hotels
    kr 1 525
  • Expedia.com
    kr 1 418
  • Hotels.com
    kr 1 418
0.2 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 682
kr 1 522
  • Expedia.com
    kr 1 682
  • Hotels.com
    kr 1 682
  • StayForLong
0.1 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 443
  • Expedia.com
    kr 2 443
  • StayForLong
    kr 2 337
  • Scandic Hotels
    kr 2 443
0.8 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
kr 1 569
  • Expedia.com
    kr 1 644
  • Agoda.com
    kr 1 390
  • Hotels.com
    kr 1 644
0.3 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Møterom med utstyr
kr 999
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 999
  • Priceline
  • eDreams
    kr 999
0.4 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
kr 2 243
  • Expedia.com
    kr 2 243
  • StayForLong
    kr 2 107
  • Hotels.com
    kr 2 243
9.8 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 274
  • Expedia.com
    kr 2 274
  • Hotels.com
    kr 2 274
  • Priceline
10.2 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bedrom at "Svaberget"  - our new apartments.
kr 1 488
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 488
  • Vio.com
5.0 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 150
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 150
  • Vio.com
6.9 km fra Clarion Hotel® Ernst
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (940)
Filtrer anmeldelser
940 resultater
Vurdering fra reisende
383
328
134
56
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
383
328
134
56
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5358 av 940 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Hotellet er slitt og det ble ikke utført renhold av rommene under oppholdet. Vi har bodd på andre hotell under ferien og der ble rommene rengjort. Søppel og rot i gangene. Frokost var ok. Kø ved innsjekk som ble lang etterhvert. For den prisen de tar så velg et annet hotell når dere besøker Kristiansand. Beliggenheten er positiv

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kjerstis2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Kjerstis2013,

Tusen takk for din tilbakemelding på ditt opphold hos oss!

Her må jeg bare legge meg flat på vegnet av hotellet og bedriften. Grunnet store utfordringer med systemsvikt i høysesongen + akutt sykdom midt i ferieavviklingen, bydde dette på enorm problematikk for gjester og ansatte.
Dette er noe som har blitt fulgt opp med hovedkontoret, som nå har tatt grep rundt disse utfordringene.

Dine observervasjoner ang det som kan bli bedre er verdifulle! Derfor vil jeg takke deg så mye for din tid og at du sier i fra!

Grunnet restriksjoner og situasjonen vi er i, har bedriften/ Hovedkontoret i NCH avgjort av smittehensyn at ingen rom for rengjøring under oppholdet. Vi internt prøver å gjøre vårt beste for at gjester som trenger litt vask på rommet, skal få dette selv om restriksjonene og policyen er ganske streng innad i bedriften/HQ.

Håper virkelig at du kommer tilbake til oss neste gang og kontakter meg på kevin.hansi@choice.no slik at vi får muligheten til å rette opp dette negative inntrykket. Jeg vet på vegne av hotellet at vi kan bedre, og det ønsker jeg at du også skal få oppleve.

Jeg ønsker deg en riktig god sommer, og håper å se deg igjen neste gang du skal til Kristiansand. 

Mvh
Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Bodde på Clarion Hotel Ernst en helg i juli 2020. Rommene var relativt fine og rene. Det var imidlertid ekstremt varmt på begge rommene vi hadde. Vi opplevde at hotellets sentralstyrte aircondition fungerte svært dårlig. Servicen var også helt elendig. Det var svært lang kø i resepsjonen, både ved innsjekk og utsjekk. I tillegg hadde de gitt oss dobbelseng istedenfor enkeltsenger på det ene rommet. Det ble masse styr frem og tilbake med flere bytter av rom. Måtte stå i den samme lange køen hver gang vi skulle spørre personalet i resepsjonen om det nye rommet vårt snart var klart. Det skal sies at de brukte en hel dag på å skaffe oss riktig rom. Ellers kan jeg melde at frokosten var nokså enkel. Ikke helt det man forventer når man bor på et tilsynelatende fint hotell, men grei nok til å bli mett. Bor ikke på Clarion Hotel Ernst neste gang jeg vi er i Kristiansand.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, AndreasK4820
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei AndreasK4820,

Tusen takk for din tilbakemelding på ditt opphold hos oss!
Her må jeg bare legge meg flat på vegnet av hotellet og bedriften. Grunnet store utfordringer med systemsvikt i høysesongen + akutt sykdom midt i ferieavviklingen, bydde dette på enorm problematikk for gjester og ansatte.
Dette er noe som har blitt fulgt opp med hovedkontoret, som nå har tatt grep rundt disse utfordringene.
Dessverre var dette noe som vil aldri ønsket at våre gjester skulle oppleve, eller at våre gjester skulle trenge å få oppleve gjennom et opphold hos oss. Vi er et ærverdig hotell som har stått over 100 år, og vi godt kjent i hotellverden for reisende gjester og konkurrenter. Det gjør meg trist å lese at det har vært stor ventetid og lenger en forventet. 
Vi står i en unik og uforutsigbar situasjon som ingen kunne ha spådd rundt Covid-19. Vi har gått fra å ha et fullt hotell til 0 gjester, så vært stengt i 3 måneder.  

Nordic Choice hotels kjørte ut en kampanje som medførte oss (Heldigvis) fullt hotell i sommersesongen. Dette gjorde at vi gikk fra permitteringer til full drift. I oppstarten medførte dette at maskineriet vi er, gikk på halv tank. Dette er noe nå som er 100% oppe å går, og alt er tilbake til det nivået vi er kjent for.

Jeg beklager at situasjonen og den opplevelsen du fikk, ettersom dette ikke var noe du hadde forventet. Hotellet og bedriften har aldri opplevd en slik situasjon før, og derfor må jeg bare beklage på vegne av teamet.
Vi vil gjerne at du kontakter meg direkte på kevin.hansi@choice.no slik at du kan få muligheten til å komme tilbake til oss på et senere tidspunkt og virkelig få den opplevelsen jeg vet vi kan gi deg som gjest!

Jeg ønsker deg en riktig god sommer, og håper å se deg igjen neste gang du skal til Kristiansand. 

Mvh

Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet i gangavstand fra butikker og restauranter.

Rent, fint rom. Ikke av de største rom jeg har sett, men fungerte mer enn bra nok for to voksne og et barn. Rituals-produkter på badet var en veldig deilig overraskelse.

God frokost med mye å velge imellom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, elisabethw49
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Elisabethw49,

tusen takk for din fine og hyggelige tilbakemelding! Vi gleder oss til neste gang du kommer tilbake til oss, ønsker deg en fin sommer videre og ta godt vare på deg å dine så lenge .

Mvh
Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Sitter i den stappfulle frokostsalen. Rundt oss hostes og nyses det fra flere steder.
Dette står i skarp kontrast til Clarion The Hub Oslo der vi kom fra på lørdag. Der var gjestene delt opp i puljer og de slapp bare inn et begrenset antall gjester av gangen, alle måtte spraye hendene og det var god avstand mellom hvert bord. Slik var det ikke på hotel Ernst.
Rommet var såpass lite at vi ikke kunne ha mer enn en koffert åpen av gangen. 5 min. etter at vi sjekket inn på lørdag gav vi resepsjonen beskjed om at dørhåndtaket inne på toalettet falt av da vi åpnet døren og at den derfor ikke gikk å låse opp døren fra innsiden. To dager senere (!!) og en liten halvtime før vi sjekket ut kom «vaktmesteren» for å fikse dette.
Hotellet lå «midt i smørøyet» og betjeningen i loungen/restauranten var veldig hyggelige og imøtekommende.
Vi har kjøpt Clarions «Summer treat» og betalte kun 800.- for to netter. Det var akkurat det det var verdt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ann-Helen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Ann-Helen,

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss! Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding som er vårt mest verdifulle verktøy i det kontinuerlige arbeidet mot forbedring!

Vi har forskjellige størrelser på rom som varierer utifra de 3 ulike bygdningsdelene bedriften består av. Kan anbefale deg å ta kontakt med oss på forhånd, med neste booking. Da kan vi forsikre oss at du får prøve et annet større rom neste gang.

Det var synd å høre at det var kaotisk under frokosten og det manglet styring og kontroll! Dette beklager jeg på det sterkest og skal ta det videre med frokost-teamet. I helgene er det vanlig at de fleste av våre gjester spiser seint og helst mange samtidig, og derfor kan det bli både ventetid med å finne ledig bord og med å få fylt opp mat på buffeen.

Vi må skal allikevel ta dine tilbakemeldinger i betrakting og prøve å finne bedre løsninger for eksempel informere gjestene om dette på forhånd med håp om at flere velger å spise frokost tidligere enn det de hadde tenkt på forhånd!

Vet at grunnet sykdom og ferie avvikling blant vaktmesteren i sommer, ble det veldig problematisk for driften. Beklager at dette gikk betraktelig ut over dere som gjest. Dette er noe vi har lært av til neste år, og lover å bli bedre på!


Takk for at du sier i fra og ha en fin dag! Vi håper å se deg som gjest hos oss i fremtiden også!

Ha en fantastisk dag og hjertelig velkommen tilbake!

Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Skittent på rommet,søppel var ikke fjernet flere poser med søppel på gangen var fremdeles ikke fjernet ved avreise.Stod også brukte tallerkener og bestikk i gangen heller ikke det fjernet ved avreise.Eneste positive resepsjonisten som virkelig hadde nok og holde på med.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Roving4943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel® Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Roving4943,

Takk for ditt opphold hos oss og for din tilbakemelding som er meget viktig i det kontinuerlige forbedringsarbeidet vi gjør på hotellet hver eneste dag!

Jeg beklager på det sterkeste at rommet ditt ikke var regngjort godt nok. Jeg skal formidle det til våre ansatte og sørge for at de gjør nødvendige tiltak og forbedrer rengjøringsrutinene.

Jeg håper du hadde et ellers trivelig opphold hos oss og ønsker deg velkommen tilbake!

Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser