Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 170
Vis tilbud
Booking.com
USD 170
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 164
Vis tilbud
Hotels.comUSD 170
eDreamsUSD 170
ZenHotels.comUSD 171
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (893)
Filtrer anmeldelser
893 resultater
Vurdering fra reisende
368
311
126
52
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
368
311
126
52
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 893 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020

Super serviceinnstilt jente i resepsjonen utenlandsk ung jente, hun hadde mye å gjøre men sviktet ikke med servicen.
Kom med vin på rommet da vi ankom skittent rom, var super blid og positivt.
Ellers var alt bra, vi kommer tilbake.
Sjeldent man møter unge i resepsjonen som gjør det lille ekstra

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, C4279PNanitah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei C4279PNanitah,

Tusen takk for din ekstremt hyggelige tilbakemelding! Denne blir nå delt videre med personalet som jobbet. Tusen takk som deler med oss. Vi ønsker deg en fin dag videre og god sommer.

Hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden.

Mvh
Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Enkelt å finne frem til hotellet, følte oss velkomne av hyggelig stab. Meget god service, rent rom, fint bad. Fikk rom i 3 ett med utsikt mot havnen og jernbanestasjonen. Litt trangt i hotellets garasje.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Jon Erik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Kirenoj,

tusen takk for din gode tilbakemelding! Denne setter vi stor pris på og vil bli delt med teamet på hotellet.

Vi ønsker deg med åpne armer velkommen tilbake til oss i fremtiden, ha en fin sommer!

Mvh

Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Sentral beligenhet, nært det meste. Fint rom med gode senger, rent og velstelt.
Frokosten var over all forventing med stort utvalg av alt mulig. Det var renhold hele tiden av berøringsflater.
Meget god service fra ankomst til avreise.
Takk for denne gang.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hurragutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Hurragutten,

tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Blir helt rørt av å lese hvor godt du har hat det og tilbakemeldingen din.
Dette blir tatt videre til teamet, som gjør alt for at våre gjester skal kose seg hos oss!

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden igjen.

Mvh
Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Hotellet er slitt og det ble ikke utført renhold av rommene under oppholdet. Vi har bodd på andre hotell under ferien og der ble rommene rengjort. Søppel og rot i gangene. Frokost var ok. Kø ved innsjekk som ble lang etterhvert. For den prisen de tar så velg et annet hotell når dere besøker Kristiansand. Beliggenheten er positiv

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kjerstis2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Kjerstis2013,

Tusen takk for din tilbakemelding på ditt opphold hos oss!

Her må jeg bare legge meg flat på vegnet av hotellet og bedriften. Grunnet store utfordringer med systemsvikt i høysesongen + akutt sykdom midt i ferieavviklingen, bydde dette på enorm problematikk for gjester og ansatte.
Dette er noe som har blitt fulgt opp med hovedkontoret, som nå har tatt grep rundt disse utfordringene.

Dine observervasjoner ang det som kan bli bedre er verdifulle! Derfor vil jeg takke deg så mye for din tid og at du sier i fra!

Grunnet restriksjoner og situasjonen vi er i, har bedriften/ Hovedkontoret i NCH avgjort av smittehensyn at ingen rom for rengjøring under oppholdet. Vi internt prøver å gjøre vårt beste for at gjester som trenger litt vask på rommet, skal få dette selv om restriksjonene og policyen er ganske streng innad i bedriften/HQ.

Håper virkelig at du kommer tilbake til oss neste gang og kontakter meg på kevin.hansi@choice.no slik at vi får muligheten til å rette opp dette negative inntrykket. Jeg vet på vegne av hotellet at vi kan bedre, og det ønsker jeg at du også skal få oppleve.

Jeg ønsker deg en riktig god sommer, og håper å se deg igjen neste gang du skal til Kristiansand. 

Mvh
Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Bodde på Clarion Hotel Ernst en helg i juli 2020. Rommene var relativt fine og rene. Det var imidlertid ekstremt varmt på begge rommene vi hadde. Vi opplevde at hotellets sentralstyrte aircondition fungerte svært dårlig. Servicen var også helt elendig. Det var svært lang kø i resepsjonen, både ved innsjekk og utsjekk. I tillegg hadde de gitt oss dobbelseng istedenfor enkeltsenger på det ene rommet. Det ble masse styr frem og tilbake med flere bytter av rom. Måtte stå i den samme lange køen hver gang vi skulle spørre personalet i resepsjonen om det nye rommet vårt snart var klart. Det skal sies at de brukte en hel dag på å skaffe oss riktig rom. Ellers kan jeg melde at frokosten var nokså enkel. Ikke helt det man forventer når man bor på et tilsynelatende fint hotell, men grei nok til å bli mett. Bor ikke på Clarion Hotel Ernst neste gang jeg vi er i Kristiansand.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, AndreasK4820
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei AndreasK4820,

Tusen takk for din tilbakemelding på ditt opphold hos oss!
Her må jeg bare legge meg flat på vegnet av hotellet og bedriften. Grunnet store utfordringer med systemsvikt i høysesongen + akutt sykdom midt i ferieavviklingen, bydde dette på enorm problematikk for gjester og ansatte.
Dette er noe som har blitt fulgt opp med hovedkontoret, som nå har tatt grep rundt disse utfordringene.
Dessverre var dette noe som vil aldri ønsket at våre gjester skulle oppleve, eller at våre gjester skulle trenge å få oppleve gjennom et opphold hos oss. Vi er et ærverdig hotell som har stått over 100 år, og vi godt kjent i hotellverden for reisende gjester og konkurrenter. Det gjør meg trist å lese at det har vært stor ventetid og lenger en forventet. 
Vi står i en unik og uforutsigbar situasjon som ingen kunne ha spådd rundt Covid-19. Vi har gått fra å ha et fullt hotell til 0 gjester, så vært stengt i 3 måneder.  

Nordic Choice hotels kjørte ut en kampanje som medførte oss (Heldigvis) fullt hotell i sommersesongen. Dette gjorde at vi gikk fra permitteringer til full drift. I oppstarten medførte dette at maskineriet vi er, gikk på halv tank. Dette er noe nå som er 100% oppe å går, og alt er tilbake til det nivået vi er kjent for.

Jeg beklager at situasjonen og den opplevelsen du fikk, ettersom dette ikke var noe du hadde forventet. Hotellet og bedriften har aldri opplevd en slik situasjon før, og derfor må jeg bare beklage på vegne av teamet.
Vi vil gjerne at du kontakter meg direkte på kevin.hansi@choice.no slik at du kan få muligheten til å komme tilbake til oss på et senere tidspunkt og virkelig få den opplevelsen jeg vet vi kan gi deg som gjest!

Jeg ønsker deg en riktig god sommer, og håper å se deg igjen neste gang du skal til Kristiansand. 

Mvh

Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser