Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 170
Vis tilbud
Booking.com
USD 170
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 164
Vis tilbud
Hotels.comUSD 170
TravelocityUSD 170
ZenHotels.comUSD 171
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (893)
Filtrer anmeldelser
893 resultater
Vurdering fra reisende
368
311
126
52
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
368
311
126
52
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 893 anmeldelser
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter


Vi bestilte hotel Ernst for vår feiring av bryllupsdag fordi det så sjarmerende ut.
Vi bestilte gjennom Coop og la inn et ønske om et rom med litt fin utsikt om det var mulig.

Vi ankommer til en time i kø for å få sjekka inn - vi var nr 4 i køen. Kun 1 person som jobbet der mens køen økte og økte kl 1600 på en fredag. Skulle tro det var viktig å møte kundene med en effektiv innsjekking og et godt første inntrykk. Det var første møte med hotel Ernst.

Vi får nøkkelen til rommet å går spente opp. Vi åpner døra og får helt sjokk. Rommet var så lite, det lignet på et kott - en etterpåtanke hvor de tenkte at jaja, vi får vel trøkt inn en seng her også. Det var så trangt at det ikke var nattbord og lampe på begge sider av senga engang. Kofferten var det nesten ikke plass til heller. Vi ønsket som sagt et rom med utsikt, det vi fikk var et kott med vindu inn i lobbyen, med utsikt inn til naborommet.

På rommet var det to lamper pluss en nattbordslampe og en spot i taket i gangen. Det var så mørkt på rommet. Kunne ikke lese engang. At på til var luften på rommet så dårlig. Det kunne ikke stilles på luften eller varmen. Få lamper og vindu innover, dårlig luft og varmt gjorde at rommet føltes som en bunker. Siste natten var så varm og klam at ingen av oss fikk sove. Vurderte å gå ned i parkeringskjelleren å legge meg i bilen. Meget skuffende! Burde ikke være slike rom på et hotel med 4 stjerner. Regner jo med man får ordentlige rom når det er 4stjerner.

Så hadde vi badet... Badet var så trangt at når du satt på doen så har du dorullholderen inn i ryggen. Døra kunne heller ikke lukkes helt. I dusjen var det veldig dårlig trykk, og igjen var det dårlig lys. Bare en spot rett over vasken. For meg som dame som skal sminke meg, var det umulig å gjøre på badet.

Så kom endelig morgen vi skulle sjekke ut. Etter frokosten skulle vi hente baggasjen bare. Da funket ikke nøkkelkortene våre mer. Ingen av dem. Så da måtte vi gå helt ned igjen for å få aktivert dem igjen. Det var en passende slutt på en helg på hotel Ernst.

Dette er ikke et hotel jeg vil anbefale til noen. Dette var en ferie og fering av et veldig vanskelig år for oss - det gjorde det ekstra skuffende for oss.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, emlih2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Owner på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Hei kjære Emlih2020,

tusen takk for din tid og tilbakemelding til oss. Her skal man ikke lese mange linjer før jeg skjønner at ting ikke har gått lett for seg. Jeg må først og fremst beklage på vegnet av teamet og bedriften for denne negative opplevelsen. Dette er noe vi ikke står innafor med og ikke kjent for oss å levere etter. Derfor må jeg beklage for feilen som har skjedd.

Vi anser oss som et service hotell med bankende hjerte for alle våre gjester, og det gjør meg trist å lese at dette har vi ikke fått til på ditt opphold hos oss. Jeg har fulgt opp med alle ansatte på jobb den dagen dere sjekket inn, og har fått mange tilbakemeldinger som skulle vært unngått. Vi har hat store utfordringer rundt en del bookinger ifh med en konferanse som var hos oss den dagen, så den nyansatte fikk utfordringer på løpende bånd, det ene etter det andre.

Dette gjorde at innsjekket ble utenkelig lang og desidert en negativ opplevelse for alle som skulle sjekke inn. Dette tar bedriten på som selvkritikk og har tatt nødvendige tiltak for å unngå dette i fremtiden.

Vi har 199 rom totalt på hotellet, og alle rommene varierer i variasjon på størrelser og design. Det er kjipt å lese at vi ikke klarte å holde ønsket dere hadde, på den viktige dagen. Hotellet var nesten helt fult og det var flere gjester som hadde sjekket inn dagen før på de få rommene med utsikt ut mot gaten som vi har. Hotellet ligger midt i sentrum og har en perfekt beliggenhet, men dessverre har vi ikke mange rom med utsikt. Vi er omringet at utesteder og bygninger, som gjør at gaten er det nærmeste man kommer utsikt hos oss.

Vi jobber med en løsning rundt den mørke belysningen hotellet ble designet i, og vi holder på å bytte ut alle lyspærene fra holgien til LED. Dette ser vi har stor positiv effekt, men dessverre kom covid-19 og satte en brems på prosjektet og driften. Vi gjør alt vi kan, for å nå implementere dette på alle hotellrommene vi har.

Jeg vil gjerne at du kontakter med direkte på mailen min: Kevin.hansi@choice.no for videre kompensasjon og avtale.

Ser frem til å høre fra deg igjen, og håper at dere ønsker å komme tilbake til oss.

Med vennlig hilsen

Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Fint oppusset hotell. Dobbelt rommet var rent og stilig. Sengen var god og aircondision gjorde at det ble en god natt søvn. Det eneste som manglet på rommet var to stoler, litt lite med en når vi var to. Frokosten var innholdsrik og svært god. Hotellet ligger sentralt, har egen betalt parkering og kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Owner på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Hei Karenmarieh,

tusen takk for din ærlige og gode tilbakemelding! Denne vil nå bli delt videre med teamet på hotellet, og er svært motiverende.
Vi har flere forskjellige rom-kategorier, der du vil finne 2 stoler og sittegruppe blant annet. Du er mer en velkommen til å prøve en slik kategori nestegang hos oss.

Utrolig godt at vår reduserte frokost falt i smak, tenk deg når alt er tilbake til normalt hvor fantastisk frokosten vil da være!

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden!

With the touch of premium
Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Super serviceinnstilt jente i resepsjonen utenlandsk ung jente, hun hadde mye å gjøre men sviktet ikke med servicen.
Kom med vin på rommet da vi ankom skittent rom, var super blid og positivt.
Ellers var alt bra, vi kommer tilbake.
Sjeldent man møter unge i resepsjonen som gjør det lille ekstra

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, C4279PNanitah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei C4279PNanitah,

Tusen takk for din ekstremt hyggelige tilbakemelding! Denne blir nå delt videre med personalet som jobbet. Tusen takk som deler med oss. Vi ønsker deg en fin dag videre og god sommer.

Hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden.

Mvh
Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Enkelt å finne frem til hotellet, følte oss velkomne av hyggelig stab. Meget god service, rent rom, fint bad. Fikk rom i 3 ett med utsikt mot havnen og jernbanestasjonen. Litt trangt i hotellets garasje.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Jon Erik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Kirenoj,

tusen takk for din gode tilbakemelding! Denne setter vi stor pris på og vil bli delt med teamet på hotellet.

Vi ønsker deg med åpne armer velkommen tilbake til oss i fremtiden, ha en fin sommer!

Mvh

Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Sentral beligenhet, nært det meste. Fint rom med gode senger, rent og velstelt.
Frokosten var over all forventing med stort utvalg av alt mulig. Det var renhold hele tiden av berøringsflater.
Meget god service fra ankomst til avreise.
Takk for denne gang.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hurragutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Hurragutten,

tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Blir helt rørt av å lese hvor godt du har hat det og tilbakemeldingen din.
Dette blir tatt videre til teamet, som gjør alt for at våre gjester skal kose seg hos oss!

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden igjen.

Mvh
Kevin Hansi/ Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser