Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 170
Vis tilbud
Booking.comUSD 170
Hotels.comUSD 170
FindHotelUSD 170
TravelocityUSD 170
PricelineUSD 170
Orbitz.comUSD 170
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (909)
Filtrer anmeldelser
909 resultater
Vurdering fra reisende
374
318
128
52
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
374
318
128
52
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 909 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Flott hotel gode senger .. Rent å fint gode dusjprodukter Rituals.. Nydelig frokost.. Flink å hyggelig resepsjonist ThorBodde ei natt.. Veldig sentralt.. Kommer nok tilbake hit.. Kunne kanskje hadd en benk og et askebeger ute.. Eventuelt i bakgården.. Noe støy fra gata om natten

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, Elisabeth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Eier på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021

Hei Elisabeth,

tusen takk for din flotte tilbakemelding av ditt opphold hos oss! Vi er utrolig takknemlige for din tid og varme ord. Jeg kan også informere at vi har mange stille rom hos oss, om dette skulle ønskes neste gang du kommer tilbake til oss.

Ønsker deg en riktig fin sommer videre!

Med varm sommerhilsen fra,
Kevin Hansi/ Resepsjonssjef & Teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2021

Vi hadde et opphold i slutten av juni som vi ikke var så fornøyd med. Jeg kontaktet hotellet og de ordnet slik at vi fikk prøve en natt til. Dette oppholdet var helt fantastisk og Clarion Hotel Ernst har virkelig fantastisk service! De fikset ordentlig opp slik at vi sitter igjen med et fantastisk inntrykk. Og det er virkelig den beste hotellsengen vi har opplevd. Virkelig en luksuriøs opplevelse!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 701ceciliel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Gjestetjenester/resepsjon på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2021

Hei kjære 701ceciliel,

tusen takk for din herlige tilbakemelding på ditt opphold! Jeg blir rørt av å lese hvor glade dere ble, etter første opphold ikke gikk helt etter planen.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake til oss, og ønsker deg en trygg tid fremover!

Mvh,

Kevin Hansi & Team Clarion Ernst / Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Vi bodde på hotell Ernst i forbindelse med vårt besøk i Dyreparken.Hotellet var helt topp.Fine og innbydende rom,bra renhold.Frokosten var helt super,alle fant noe de likte og mer til,noe for enhver smak.Vil virkelig anbefale dette hotellet og vil bo her igjen neste gang vi besøker Kristiansand.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ragnhild-400
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Gjestetjenester/resepsjon på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2021

Hei Ragnhild-400,

tusen takk for din flotte tilbakemelding på ditt opphold hos oss!

Vi takker med ydmykhet for denne gang, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss neste gang turen går til Kristiansand.

Mvh,
Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager/ Clarion Hotel Ernst

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Dårlig lufting og veldig varmt på hotellrommet.
Måtte få hentet opp 2 vifter fra resepsjonen for at det skulle vere mulig å få sove.
Og veldig lite oppbevaringsplass på rommet. Kun eg knøttliten tv-benk og to små bord ved hver side av sengen. Veldig dyrt å bruke hotellets egen parkering.. anbefaler å kjøre til et annet p-hus i byen som ikke koster så mye.
Ellers hyggelig betjening og god service.

Romtips: Unngå hotellets parkering.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 906emilg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Gjestetjenester/resepsjon på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2021

Hei 906emilg,

tusen takk for din tid og feedback til oss.

Det gjør meg trist p lese at rommet var veldig varmt og opplevdes som dårlig luftkvalitet. Jeg har tatt din tilbakemelding videre til vår ventilasjons-leverandøren for videre oppfølgning og utbedring av dette. Det gjør meg godt å lese at resepsjonisten kunne tilby vifter for å hjelpe på utfordringene.

Vi har flere forskjellige romkategorier, så ikke vær redd for å prøve en oppgradering neste gang slik du får et rom etter dine behov.
Hotellets parkering er en av byens billigste alternativ for inn og utkjøring i løpet av oppholdet, men vi har andre løsninger for dem som ønsker billigere alternativ 200 meter unna hotellet.

På vegne av teamet takker vi for ditt opphold hos oss, og ønsker deg med stor glede hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden!

Mvh,
Kevin Hansi/Welcome Office Service Manager/ Clarion Hotel Ernst

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2021

Ankom på fredag ettermiddag og første som slo oss var en ekstrem varme og tung luft på rommet. Virket ikke som de hadde støvsugd for på gulvet lå det søppel og en pille som lignet Paracet. Siden TV-en ikke har svingarm så bestemte vi oss for å slå ut sovesofaen for å ligge der og se på tv. I sofaen lå det flere hårstrikk og småsøppel. Trodde man skulle få følelsen av at det var rent og ubrukt når man skulle bo på hotell, men det var stikk motsatt følelse her.
Når vi skulle sove fikk man jo dessuten ikke skru av eller ned klimaanlegget, så det ble en søvnløs natt på oss begge i 24 graders tung luft.

Neste dag hang vi opp skilt om rengjøring. Tydeligvis ingen som var på rengjøringsvakt denne helgen, for i gangen lå det søppel og ingen hadde vært innom oss hele dagen. Skuffende.
Utenom dette hadde vi en fin helg og positiv over de smittetiltak som var blitt gjort.

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Heidilatsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kevin Hansi, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2021

Hei Heidilates,

tusen takk for din tilbakemelding. Ser at her er det mye som skal bli tatt tak i! Jeg vil gjerne tilby deg en fin kompensasjon for dette såre oppholdet her, og håper du kan kontakte meg direkte på kevin.hansi@choice.no

Da kan vi ta en videre dialog der, og finne en fin koompensasjon. Takk for din ærlige tilbakemelding og ser frem til å høre fra deg igjen.

Mvh,
Kevin/Welcome Office Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser