Hei Glenn,
tusen takk for din tilbakemelding. Det er utrolig trist å lese at smittevern og store smil var borte under ditt opphold! Ettersom det har vært et stort trykk på Sørlandet, er det nok flere ansatte som har merket det ekstra godt i høysesongen. Mye av grunnen bak dette er Covid-19 og sykdom. Vi er ekstra påpasselige om noen skulle bli syke i teamet eller ha symptomer, noe som gjør at flere havner i karantene for alle sin sikkerhet. Dette har dessverre medført at noen ansatte har jobbet mer eller lenger en vanlig, for å hjelpe bedriften og gjestene våre så godt vi kan. Det er derfor vondt å se at dette har medført at noen har gitt inntrykk for å være sure og stressa. Dette er svært beklagelig og vil bli fulgt opp med ledelsen, slik vi kan rette konkrete tiltak mot dette i fremtiden.
Som du også nevner, er vi ellers et stødig hotell der alle ansatte smiler fra øre til øre. Kan også nevne at vi er kåret til topp 3 i å være det hotellet i Norge som har mest lykkelige ansatte. Det er beklagelig at vi ikke klarte å levere nå, og dette skal vi få ordnet opp i.
At smittevern føltes som helt borte rundt maten vil nå blir fulgt opp av vår F&B Manager, for å se hva som kan forbedres her. Vi har synliggjort flere tiltalt som Antibac på alle border + området i bufferen. Vi deler ut både hansker og munnbind til dem som ønsker dette. Bestikk blir byttet regelmessig og i henholdt til forskrifter. Det er også anbefalt at alle gjester følger nasjonale forskrifter som 1 meter avstand også.
Grunnet dynamiske priser, er den høy forhold til hva vi har opplevd tidligere på Sørlandet. I mer rolige perioder og sesonger, vil prisen være mer hyggelig en det den nå oppleves som.
Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss, slik du kan se at vi er kommet inn på riktig spor igjen.
Ønsker deg en fantastisk fin sommer videre!
Mvh,
Kevin Hansi/Resepsjonssjef & Team Ernst