Laveste priser for ditt opphold
Strawberry Hotels
USD 177
Fullt refunderbart før søn. 15. okt.
USD 156
Fullt refunderbart før søn. 15. okt.
Hotels.com
Booking.comUSD 157
Expedia.comUSD 156
AlgotelsUSD 409
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 28. juli 2022

Vi ble tatt i mot av en veldig hyggelig resepsjonist da vi skulle sjekke inn. God service og behjelpelige servitører og ansatte. Fint rom, med grei størrelse. Utrolig behagelig seng å sove i. Får litt trekk på grunn av dårlige treningsmuligheter. Vi fikk rom vendt ut mot gaten, og det var mye bråk på kveldene på grunn av utestedene i samme gate.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Ida2708
Annika Flak, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2022

Hei Ida2708. tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på! Det var synd p høre at dere ble plaget av bråk tenfor, dette vil jeg ta videre med pubene som ligger der, samnt sjekke viduet på rommet da det i grunn skal være god lydisolasjon. Takk for tilbakemeldingen! Velkommen igjen :)

Anmeldt 9. juli 2022

Blir møtt sent fredag kveld av en meget sur og lite imøtekommende ung mannlig resepsjonist. Lite hjelpsom mtp parkering og diverse!
Rommet er ok, MEN to netter uten søvn pga full musikk og bråk fra utestedet under oss, helt grusomt!
Aldri mer, og kommer aldri til å anbefale dette til noen noen sinne.
Knall dyrt er det og, bare triste greier.

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 183antjed

Hei 183antjed. Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg må beklage på det sterkeste at du opplevde resepsjonen som liye hjelpsom og sur. Det er ikke en standard vi normalt har og jeg vil slå hardt ned på dette. Det er synd å høre at dere ble plaget av støy da vi skal ha god lydisolasjon- så dette vil jeg sjekke opp i. Vi har også rom vendt mot bakgården som kan legges inn ønske om. Prisen er høy på sommeren i Kristiansand og vi følger markedet- men jeg kan forstå at du synes det er dyrt. Beklager for at oppholdet ikke falt i smak- håper du vil gi oss en ny sjangse i fremtiden.

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Ettersom jeg er fra Sørlandet hadde jeg store forventninger til dette hotellet, og endte med å bli skuffet. Vi var dog fire jenter på et familierom, men det hadde vært trangt for to voksne og to barn også. Store møbler som tok unødig mye plass. Det var heller ikke luftventilasjon/aircondition på rommet, så ble en svett natt. Fikk låne noen vifter, men begrenset hvor mye det hjalp. Interiøret på rommet var også kjipt.

Det var dog en veldig god frokost, og hyggelig personale.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, AnetteS767
Annika Flak, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2022

Hei AnetteS767! Tusen takk for din evaluering og tilbakemelding. Vi setter stor pris på det!
Jeg skjønner at familierommet kan oppleves noe trangt, og vi har større rom som går an å oppgradere til. Vi har ventilasjon, så dersom det var veldig varmt på rommet kan det ha vært en teknisk feil her- Jeg har videreført til teknisk av deling så takk som sier ifra.

Håper å se deg igjen i fremtiden, og god sommer videre!

Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Sentral og flott beliggenhet midt i byen. Kort vei til alle fasiliteter.
Hotellet har godt standard og har beholdt litt av det gamle ! Flotte rom, god frokost og gode møterom.
Kan anbefales både som forretningshotell og selvfølgelig som turist !

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, EinarOslo123
Annika Flak, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2022

Hei EinarOslo123!
tusen takk for din evaluering og tilbakemelding. Vi håper å se deg her i fremtiden også! God sommer :)

Anmeldt 27. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk flott hotell og meget hyggelige ansatte her. Frokosten var helt topp. Svært god beliggenhet til sentrum. Får litt trekk på parkeringsmulighetene da garasjen er svært trang og ordningen med hvem som har betalt for parkering og ikke, fungerer ikke optimalt da de som ikke har betalt stjeler parkeringen til de som har betalt (de som har betalt må da finne et annet avgiftsbelagt parkeringshus). Det positive var at jeg fikk pengene tilbake for natten det ikke var ledig parkering. ☺️

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, bracci_92
Annika Flak, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Ernst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2022

Hei Bracci_92! Tusen takk for tilbakemelding. Vi vil ta med oss dine observasjoner om hva som kan bli bedre videre. Så hyggelig at du likte frokosten og var fornlyd med servicen. Vi håper å se deg igjen i fremtiden!