JOHSTI
Tjodalyng, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
CharlotteCaledonien, Service ManagerRadisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. jan. 2019
Kjære JOHSTI

Tusen takk for din tilbakemelding vedrørende oppholdet ditt på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand. Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss, og vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt en gang i nær fremtid.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp.

Vennlig hilsen

10.5 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Det er et flott hotell, hvor det er rent og pent. Hotellet er litt slitent, men utsikten utover bystranda og havnen er fantastisk. Rommene er litt slitne, men her sover.du godt. Hotellet har en bar i 21 etasje, og her kan man nyte en fantastisk flott utsikt med god drikke. Tror kanskje jeg reiser tilbake hit.

Takk, frobom
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019

Kjære Frobom,

Takk for din tilbakemelding ang. ditt opphold hos oss.
    Vi beklager for at du opplevde hotellet som slitent, og vi håper vi får sjansen til å ønske deg velkommen tilbake når hele hotellet er ferdig renovert.

Vi er glade for at du likte utsikten og at Club 21 falt i smak hos deg.

Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Ønsker deg en strålende dag.

Med vennlig hilsen,
    Charlotte/Team Caledonien

Anmeldt 9. januar 2019

Hotellet har vakre nyoppussede rom med fine designdetaljer. Jeg bodde i 10.etasje med flott utsikt mot fjorden og fikk med meg vakre soloppganger noen dager i desember. Stilig resepsjonsområde og fin frokostsal. Frokosten var god med ulike typer brød, mye forskjellig juice og bra utvalg av pålegg. Kaffe ble servert ved bordet. Hotellet er veldig sentralt med gangavstand til gågater med butikker og restauranter.

Dato for oppholdet: desember 2018
    • Reisetype: Reiste alene
    2  Takk, ENEOslo
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Kjære ENEOslo

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp.

Vennlig hilsen

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Anmeldt 7. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu

Anmeldt 7. januar 2019

Flott oppdaterte rom, med liten baderom. Veldig dårlig med dyrt parkering. det koster for et natt 195 kr og det er helt uforskammet.Og det er også bare hvis du betaler på hotellet selv, betaler du på parkeringsautomat så blir det enda dyre.Ellers var oppholdet veldig bra, unntatt støy fra utenomrade.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
    Takk, Quest08411187329

Kjære Quest08411187329,

Takk for din tilbakemelding ang. ditt opphold hos oss.

Vi er glade for at du i det store og hele likte oppholdet ditt hos oss, men vi beklager for at du opplevde støy fra uteområdet og at vi ikke når dine forventninger når det kommer til parkering.

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.

Ønsker deg en fin dag.

Med vennlig hilsen,
    Charlotte/Team Caledonien

Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Veldig mye støy fra containerhavnen utenfor hotellet. Hvis du trenger en god natts søvn, velger du et annet hotell i byen.
    Toppet en elendig natt med en dårlig frokost. Personalet beklaget og informerte om at kokken hadde forsovet seg...

1  Takk, Jannicke T
    RadissonHotelGroup, Customer Support Specialist på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hej Jannicke,

Tack för att du har tagit dig tid att skriva om din vistelse på vårt hotell. Vi beklagar att du blev störd utav ljudet ifrån hamnen. Detsamma gäller frukosten - vi kommer att kontakta den berörda avdelningen med din feedback. Vi hoppas att ni vill komma tillbaka till oss någon gång i framtiden igen.