Navigator42189229205
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. mai 2019
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
CharlotteCaledonien, Service ManagerRadisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. mai 2019
Kjære Navigator42189229205,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, og hjertelig takk for en hyggelig kommentar.
Vi er glade for at dere hadde et fint opphold, og likte hotellet.

Vi gleder oss til dere kommer tilbake.

Fortsatt god helg!

0.4 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.8 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Ved stranden
0.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.4 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Kjæledyr tillatt
0.3 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Our standard room four beds
0.6 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
9.7 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
10.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.6 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.5 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 14. mai 2019 via mobile enheter

Kvaliteten ligger i detaljene: I dag stod toalettbørsten igjen midt i toalettskålen da jeg kom tilbake fra møte. Nespressomaskinen var full av brukte kapsler. I dag tidlig var det flere bord som ikke var ryddet enn det var bord der det satt gjester i frokostsalen.

Takk, Stamgjest3318
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2019

Kjære Stamgjest3318,

Tusen takk for din tilbakemelding.
    Vi beklager på det sterkeste at du opplevde slik service som gjest hos oss. Dette er langt i fra den opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester, og dette skal vi ta videre for at noe slikt ikke skjer igjen.

Igjen så beklager vi på det sterkeste, og håper vi får en sjanse til å vise oss fra en bedre side ved en annen anledning. Send oss gjerne en e-post på guest.kristiansand@radissonblu.com om du har flere spørsmål eller kommentarer.

Ønsker deg en fin 17. mai.

Anmeldt 14. mai 2019

Meget bra hotell med en under middels frokost som trakk ned. Kald varmmat er ikke bra og smaken er som en gammel tante ville sagt; veldig bra, det smaker ingenting. Sengene var usedvanlig gode og lokasjonen det samme.

Takk, trondnes

Kjære Trondnes,

Tusen takk for din tilbakemelding.
    Vi er veldig glad for at du liker hotellet, og hadde en fin opplevelse med det, men vi beklager på det sterkeste at frokosten ikke stod til dine, eller våre forventninger.
    Dette skal vi ta videre, slik at vi alltid tilbyr våre gjester best mulig opplevelse.

Ønsker deg en fin dag og en god 17. mai.

Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Skuffet over frokosten. Varmrettene var fraværende eller kalde. Det gikk lang tid før de ble fylt opp. Dette burde personalet klare uten å bli «mast» på.
    Videre synes vi at lydisoleringen mellom rommene var dårlig. Merkverdig når hotellet er totalrenovert.

1  Takk, 750odds
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019

Kjære 750odds,

Tusen takk for din tilbakemelding.
    Vi er glade for at du opplevde våre ansatte som hyggelige, det er svært viktig for oss at alle våre gjester blir møtt med et smil.

Ellers takker vi for dine tilbakemeldinger og tar dette videre med avdelingene det gjelder. Vi vil selvfølgelig ikke tilby kalde varmretter, og det skal heller ikke være nødvendig å mase på personalet. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.

Ønsker deg en strålende mai måned.

Anmeldt 12. mai 2019

Fint hotell med god service. Frokost tilfredsstillende med god atmosfære i restauranten. Lunsjservering noe kjedelig utvalg. Hotellrommene lyse og fine, god renhold. Treningsrommet med bra nok utstyr, 2 møller (usikker om den ene virket..), 2 sykler , romaskin og vektstang bla.a. Hotellet ligger svært nære handlegate.

1  Takk, slasken

Kjære slasken,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
    Vi er glade for at du opplevde god service, og at du hadde et hyggelig opphold.

Når det kommer til lunsjmeny, takker vi for ditt innspill og tar dette videre i vårt arbeid med å videreutvikle menyer i fremtiden.

Ønsker deg en fin mai måned.

Anmeldt 6. mai 2019

Blide og hyggelige resepsjonist.
    Meget god frokost.
    De som ryddet bordene kunne godt ha ventet til vi var ferdig med å spise.
    Enkeltrom er veldig dyrt. Skilte kun 100,- fra dobbeltrom.
    Meget hyggelig barkeeper på den brune puben.

• Reisetype: Reiste med venner
    Takk, FarAway64247656641
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2019

Kjære FarAway64247656641,

Tusen takk for din tilbakemelding.
    Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss dine synspunkt fra ditt besøk.
    Vi er glade for at du møtte hyggelig personal i resepsjon og Telfords.
    Når det kommer til dette med restauranten, skal vi ta dette videre for å forsikre seg om at de lar våre gjester spise ferdig maten.

Vi er glade for at du hadde et fint opphold, og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.