Stein-Helge T
Lillehammer, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juni 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2019
CharlotteCaledonien, Service ManagerRadisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. juni 2019
Kjære steinhelget,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på.
Vi er glade for at du likte hotellet, og vår fantastiske beliggenhet.

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning, og i mellomtiden ønsker vi deg en fantastisk sommer.

Team Caledonien.
Kjæledyr tillatt
0.3 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.8 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Ved stranden
0.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Our standard room four beds
0.6 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
9.7 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.5 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Dette er et helt greit, romslig konferansehotell. Fine møtelokaler utenfor Caledonian Hall. God mat til lunsj, men litt liten kapasitet i serveringen. Ha tålmodighet eller god tid. Bra med frukt i pausene. Sentral plassering.

Takk, HCMy
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2019

Kjære HCMy,

Tusen takk for din tilbakemelding.
    Vi setter pris på dine tilbakemeldinger og skal bruke dette for å forbedre vårt servicetilbud ytterligere.

Vi ønsker deg en super sommer, og vi håper vi ser deg igjen.

Anmeldt 27. mai 2019

Min kone og jeg bodde der en natt for få dager siden. Kristiansand er min opprinnelige hjemby, og jeg bor vanligvis privat hos familie når vi er på besøk, men av praktiske årsaker lot det seg ikke gjøre denne gang. Jeg husker også godt den gang Caledonien Hotell åpnet i 1969. Derfor var det spennende med et besøk 50 år etter.

Vi bodde der for en del år siden og hotellet var da noe nedslitt og utdatert, Men denne gangen har vi bare lovord å komme med. Vi hadde et flott rom høyt oppe med nydelig utsikt over Odderøya, Fiskebrygga og Kilden. Selv om dette var natt til 17. mai, var det ikke noe bråk å høre på rommet vårt. Det var deilige senger, rent og pent på rommet og badet alt bar preg av å være nytt. Frokosten var ypperlig, velsmakende og med alt det man trenger til en 17. mai frokost. Betjeningen i frokostsalen var hyggelige og oppmerksomme, det samme kan sies om de som var i resepsjonen da vi sjekket og sjekket ut.

Selv om det kan bli en stund til neste besøk av naturlige årsaker, vil jeg absolutt anbefale dette for andre som planlegger en Kristiansandstur og velge Caledonine igjen neste gang jeg får behov for hotell i Kirstiansand.

Henry J Grindheim
    Asker

2  Takk, Henry G
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2019

Kjære Henry,

Tusen hjertelig takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
    Vi er glade for at dere valgte oss når dere var på besøk i flotte Kristiansand, og vi er veldig glade for at oppholdet stod til forventningene.

Vi håper vi ser dere igjen, uansett om det er lenge til.

Ønsker deg en strålende sommer.

Anmeldt 21. mai 2019

Positiv opplevelse å komme tilbake til Radisson Blu Caledonien etter at de siste oppholdene var hotellet under oppussing.

Parkering rett utenfor inngang (195 NK pr døgn).

Oppussingen er blitt veldig vellykket, alt var nytt, rent og fresh!

God mottagelse i resepsjonen, rask innsjekk av hyggelig personale.

Rommet i 6. etasje var nytt og fint. Gode senger!
    Jeg savnet en tradisjonell kontorplass til jobbarbeid, men sjeselong og bord gikk fint.

Godt utvalg ved frokost, inkl ferskpresset appelsinjuice som alltid er et pluss.
    PS. Appelsinpressen bør festes i bordet, ellers blir det lett litt søl.

Rask utsjekk og pris på hotellet var moderat og bra.

Blir et favoritthotell i Kristiansand fremover.

2  Takk, TorArneM
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2019

Kjære TorArneM,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
    Vi er glade for at du likte ditt opphold, og vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen til oss snart igjen.

Og takk for tips når det kommer til appelsinpressen, det er nok absolutt en god ide, og det skal jeg ta videre.

Ønsker deg en fin sommer.

Anmeldt 20. mai 2019

Dette er ett hotell jeg ikke kan si mye bra om. Kontakter resepsjon og informerer om støy fra nattklubben og trafikk opp og ned med heisen. Bassen dunker så bra at det er umulig å sove. Fikk heller ikke tilbud om nytt rom. Dette er tydelig noe hotellet er godt kjent med. Det var også mye søppel og glass i gangene. Når hotellet ser ut som en grisesti og ingen ting skjer sier det mer om holdninger. Det ble også lovet at vi skulle bli kontaktet av ledelsen men hører heller ikke noe. Har aldri tidligere bodd på ett hotell hvor det er så dårlig. En fallen stjerne som dere bør styre unna.

2  Takk, Roy A
    RadissonHotelGroup, Customer Support Specialist på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2019

Hej Roy,

Tack för att du har tagit dig tid att skriva om din vistelse på vårt hotell. Vi beklagar verkligen att det var støy från nattklubben som påverkade er. Vi försöker alltid att erbjuda rum som är lugna om våra gäster vill ha ett roligt rum, och i beklagar att vi inte lyckades med detta denna gång. Vi uppskattar er feedback, och hoppas att ni vill komma tillbaka till oss i framtiden.

Anmeldt 17. mai 2019

Det er blitt et moderne, lekkert, og elegant hotell som skiller seg totalt fra Caledonien for få år siden. Trivselen betyr mye, og her var den i full monn. Møblene er midt i blinken til rommet, både med hensyn til farger og størrelse. Spisesalen er flyttet til første etasje og oppgradert til det ugjenkjennelige. Her er alt delikat av både mat og møbler. En stor forbedring! Vi kommer tilbake..

Takk, Navigator42189229205
    CharlotteCaledonien, Service Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2019

Kjære Navigator42189229205,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, og hjertelig takk for en hyggelig kommentar.
    Vi er glade for at dere hadde et fint opphold, og likte hotellet.

Vi gleder oss til dere kommer tilbake.

Fortsatt god helg!