Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 215
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Booking.com
USD 214
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Agoda.com
USD 224
USD 188
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.comUSD 215
eDreamsUSD 214
HurbUSD 224
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (233)
Filtrer anmeldelser
233 resultater
Vurdering fra reisende
138
56
19
12
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
56
19
12
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 233 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og mannen overnattet her onsdag-torsdag. Flotte rom. De ansatte fikk oss til å føle oss veldig velkommen☺️ Hadde rom ganske høyt oppe med utsikt over havnen. Det var wow faktor med høyden og de store flotte vinduene. Frokosten var nydelig, og alt var ferskt☺️ Flott og moderne hotell☺️ Kommer gjerne igjen☺️
Kun en minus på noe glemt støv i en ventil. Derfor ikke topp score. Dette fikser de i fremtiden. Gav beskjed til ansatt.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 218vibekee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Kjære 218Vibekee,

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Dette setter vi veldig pris på.
Vi er glade for at dere hadde et fint opphold på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Til neste besøk så skal vi se til at det ikke er noe støv ved ventilen. Takk for at du gav beskjed til oss.
Vi ønsker dere velkommen tilbake igjen ved en senere anledning!

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Flotte og store rom, god service og god frokost.
Rommene har det du trenger.

Veldig fin beliggenhet ift sentrum og opplevelser.

I møte kommende betjening både i restaurant og resepsjon. Air condition fungerte ikke optimalt så trekker litt ned fra toppscore.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, hemmelig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Hemmelig,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
Takk for at du gav beskjed angående Air Condition. Det skal vi se til at fungerer til neste besøk.
Vi ønsker deg velkommen tilbake til Radisson Blu Caledonien Hotel ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Bodde her med vår familie på 4 i Juni. God størrelse på familierommet og kjekt at det var badekar på vårt rom.
Hotellet ligger i kort gåavstand til det meste av det Kristiansand sentrum har å by på
Hyggelig og hjelpsom betjening! Ekstra kjekt at det var underholdning for barna under frokost

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 304ingermariee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei 304Ingermariee,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
Det er hyggelig at dere hadde et fint opphold hos oss på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Reint og kjempefint rom med super utsikt. God frokost med godt utvalg sjølv om den var corona-tilpassa. God middag og hyggeleg personal i alle avdelingar me møtte på. Parkering rett på framsida var også ein bonus

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, franziskaheibl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei Franziskaheibl,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er fint å høre at du hygget deg på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Vi ønsker deg velkommen igjen!

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe fint hotell, med flott beliggenhet. Veldig freshe og fine rom. Med flott utsikt til vannet! Koslig personale.Dessverre litt dårlig frokost, pga corona. Kunne ønsket større utvalg. Men full forståelse for at det blir som det blir, i disse tider. Alt i alt er fantastisk hotell, jeg kommer til å benytte meg av igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Bare-meg12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 16. juli 2020

Kjære Bare-meg12

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så flott tilbakemelding til oss! Vi setter stor pris på det!
Det er godt å høre du hadde et så fint opphold hos oss på Radisson Blu Caledonien!

Ønsker deg en fin dag videre og en god sommer!

Mvh
Resepsjonen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser