Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 144
Hotels.comUSD 145
PricelineUSD 144
eDreamsUSD 144
Trip.comUSD 160
Orbitz.comUSD 145
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (252)
Filtrer anmeldelser
252 resultater
Vurdering fra reisende
147
60
21
14
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
147
60
21
14
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7176 av 252 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kort opphold med barn på 11 og 13, vi hadde to rom v siden av hverandre.
Hyggelig betjening, heisen rett opp i sky bar for lunsj m utsikt over hele byen (gøy for barna), kul innredning overalt!
Gode senger, nydelig frokost som ble servert uten kø i behagelig spisesal med mye plass (hvor vi også spiste middag kvelden før).
Jeg må virkelig understreke hotellets grundighet rundt smittevern (aldri mer enn 4 i heisen), antibac og generell påpasselighet 24/7. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bertinez2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Kjære Bertinez2018,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
Dette setter vi så utrolig stor pris på!
Vi gleder oss til du kommer tilbake igjen.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Nyoppusset og trivelig hotell men for dyre rom i forhold til hva man får igjen. Rommene er små men med grei standard. Fin utsikt på sjøsiden. Super beliggenhet. Frokosten på hotellet ble avviklet med gode tiltak med tanke Covid-19 tiltak

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, rogernygard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære rogernygard,

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss på ditt opphold på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Hyggelig at du har hatt et fint opphold og at du er fornøyd med Corona tiltakene.
Når det gjelder prisen så er det selvfølgelig riktig pris til riktig tid og her gjelder det å være tidlig ute å bestille rom hvis man vil ha dem til en rimeligere pris.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Planlagt en koselig kjærestetur til Kristiansand og Radisson Blu Hotell. Ble møtt med «opptatte» resepsjonister som ikke hadde tid til å i det hele tatt si «hei» og eventuelt si «gi meg et lite øyeblikk så skal jeg hjelpe deg.» da vi ankom. Måtte vente en stund på hjelp. Vi koste oss ute i Kristiansands gater etter vi hadde sjekket inn og når klokken nærmet seg 21.30 tenkte vi at vi skulle avslutte kvelden i Skybaren som det hadde blitt reklamert så pent om. Vi trykket på 13.etasje, men den var «avlåst», altså det er fullt. Ingen muligheter for å komme opp dit fordi det var viktigere at lokalbefolkningen skulle få komme inn enn gjestene på hotellet. Det er greit. Tenkte vi kunne sette oss i baren nede ved resepsjonen, men den stenger jo kl.22... okei, kan vi gå på Telfords pub? Nei, den er kun oppe onsdag - lørdag... i sommerferien(!!!). Synes dette er for dårlig nå vi har betalt 2500kr for en natt. Dårlig vær + Radisson Blu = dårlig opplegg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hvalergjengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Hvalergjengen,

Takk for din tilbakemelding på oppholdet hos oss.
Vi setter pris på at du tar deg tid til å skrive en tilbakemeling.
Det er beklagelig at resepsjonisten ikke hadde tid til å si "hei" eller "gi med et lite øyeblikk".
Slik skal det selvfølgelig ikke være. Dette blir tatt opp internt.
Videre at det var fult i Skybaren er grunnet færre plasser pga Corona restriksjoner.
Vi kan kun ha halvparten av gjestene som vi vanligvis tar. Og det er ikke slik at det er kun forbeholdt lokalbefolkningen.
Men det er lurt å booke bord i forkant. Vi beklager at det ble slik for dere.

Igjen takk for din tilbakemelding.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell. Skulle egentlig bodd på familierom på Dronningen Hotell (som har samme resepsjon som Radisson Blu Caledonien), men hotellet hadde ikke mottatt bestillingen fra Agoda. Dette løste de fint med å gi oss to flotte rom på Radisson Blu. God service og flotte, delikate rom. God frokost med bra utvalg selv om det ble noe kaos når «hele» hotellet ønsket å spise frokost samtidig på søndag kl 10:30.

Alt i alt et supert hotell med hyggelige folk i resepsjon og frokostrestaurant. Bra beliggenhet og gode parkeringsmuligheter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 614olea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære 614olea,

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss på TripAdvisor.
Det setter vi veldig pris på.
Takk for nyttige tilbakemeldinger både på hotell, service og frokost.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her på kjærestetur. Ble godt mottatt av en hyggelig resepsjonist. Rommet lå høyt oppe med ypperlig utsikt. Noe store vindusflater var med å fremhevet. Noe lite rom, men helt greit for en natt.
Litt dårlig rengjøring, noe som ble påpekt ved utsjekk og lovet utbedret.
Frokosten var ypperlig med varm og kald mat. Ferske råvarer av god kvalitet. Veldig bra gjennomført frokost i disse korona tider.
Effektiv utsjekk.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KaiHanssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei KaiHanssen,

Tusen takk for tilbakemelding på oppholdet ditt på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Vi er glade for at du hadde en fin kjærestetur.
Vi setter pris på at du gav beskjed angående renholdet ved utsjekk slik at vi kan ta tak i dette.
Takk for skryt på frokosten det er veldig hyggelig.
Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser