Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 144
Hotels.com
Booking.comUSD 145
Orbitz.com
PricelineUSD 145
eDreamsUSD 145
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (252)
Filtrer anmeldelser
252 resultater
Vurdering fra reisende
147
60
21
14
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
147
60
21
14
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6974 av 252 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Topp opphold på Caledonien sommeren 2020. Hotellet er strøkent med svært hjelpsomme ansatte og flott beliggenhet i Kristiansand. Det er en rask kjøretur til Dyreparken som vi besøkte og god parkeringsdekning rett utenfor hotellet. Hotellet holder en svært god stand etter å ha nylig blitt pusset opp og byr på godt utvalg i restauranten. Roof-top bar i egen klasse.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, A9766PWmarcusa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære A9766PWmarcusa,

Tusen takk for en kjempe fin anmeldelse av oppholdet ditt hos oss på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Dette betyr så mye for oss at du anmelder oss på Tripadvisor.
Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Vi fikk et kjempefint rom med stor balkong, badekar og dusj! Frokosten var kjempebra, flinke til ivareta tiltak ifht corona! Neste gang jeg er i Kristiansand blir dette hotellet vi besøker! Anbefaler sterkt til alle!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, mlarse828277
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære mlarse828277,

Tusen takk for kjempe fin tilbakemelding på oppholdet ditt på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Dette setter vi så pris på!
Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kort opphold med barn på 11 og 13, vi hadde to rom v siden av hverandre.
Hyggelig betjening, heisen rett opp i sky bar for lunsj m utsikt over hele byen (gøy for barna), kul innredning overalt!
Gode senger, nydelig frokost som ble servert uten kø i behagelig spisesal med mye plass (hvor vi også spiste middag kvelden før).
Jeg må virkelig understreke hotellets grundighet rundt smittevern (aldri mer enn 4 i heisen), antibac og generell påpasselighet 24/7. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bertinez2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Kjære Bertinez2018,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
Dette setter vi så utrolig stor pris på!
Vi gleder oss til du kommer tilbake igjen.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Nyoppusset og trivelig hotell men for dyre rom i forhold til hva man får igjen. Rommene er små men med grei standard. Fin utsikt på sjøsiden. Super beliggenhet. Frokosten på hotellet ble avviklet med gode tiltak med tanke Covid-19 tiltak

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, rogernygard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære rogernygard,

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss på ditt opphold på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Hyggelig at du har hatt et fint opphold og at du er fornøyd med Corona tiltakene.
Når det gjelder prisen så er det selvfølgelig riktig pris til riktig tid og her gjelder det å være tidlig ute å bestille rom hvis man vil ha dem til en rimeligere pris.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Planlagt en koselig kjærestetur til Kristiansand og Radisson Blu Hotell. Ble møtt med «opptatte» resepsjonister som ikke hadde tid til å i det hele tatt si «hei» og eventuelt si «gi meg et lite øyeblikk så skal jeg hjelpe deg.» da vi ankom. Måtte vente en stund på hjelp. Vi koste oss ute i Kristiansands gater etter vi hadde sjekket inn og når klokken nærmet seg 21.30 tenkte vi at vi skulle avslutte kvelden i Skybaren som det hadde blitt reklamert så pent om. Vi trykket på 13.etasje, men den var «avlåst», altså det er fullt. Ingen muligheter for å komme opp dit fordi det var viktigere at lokalbefolkningen skulle få komme inn enn gjestene på hotellet. Det er greit. Tenkte vi kunne sette oss i baren nede ved resepsjonen, men den stenger jo kl.22... okei, kan vi gå på Telfords pub? Nei, den er kun oppe onsdag - lørdag... i sommerferien(!!!). Synes dette er for dårlig nå vi har betalt 2500kr for en natt. Dårlig vær + Radisson Blu = dårlig opplegg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hvalergjengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Hvalergjengen,

Takk for din tilbakemelding på oppholdet hos oss.
Vi setter pris på at du tar deg tid til å skrive en tilbakemeling.
Det er beklagelig at resepsjonisten ikke hadde tid til å si "hei" eller "gi med et lite øyeblikk".
Slik skal det selvfølgelig ikke være. Dette blir tatt opp internt.
Videre at det var fult i Skybaren er grunnet færre plasser pga Corona restriksjoner.
Vi kan kun ha halvparten av gjestene som vi vanligvis tar. Og det er ikke slik at det er kun forbeholdt lokalbefolkningen.
Men det er lurt å booke bord i forkant. Vi beklager at det ble slik for dere.

Igjen takk for din tilbakemelding.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser