Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 178
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Booking.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Hurb
USD 160
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
PricelineUSD 178
Hotels.comUSD 178
eDreamsUSD 178
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (264)
Filtrer anmeldelser
264 resultater
Vurdering fra reisende
156
61
21
16
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
156
61
21
16
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7681 av 264 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Topp hotell som har «alt» når du ikke kan reise til Sør-Europa: hyggelig personale, grei frokost, fine rom med flott utsikt, takterrasse/lounge, nærhet til palmestrand og små hyggelige kafeer, havutsikt ..... hva mer trenger du?

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Nordkvinnen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Nordkvinnen,

Tusen takk for en kjempe fin anmeldelse her på Tripadvisor av Radisson Blu Caledonien Hotel.
Dette setter vi veldig pris på. Utrolig hyggelig at du har kost deg i Syden på sørlandet i sommer.

Velkommen tilbake igjen!

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Vi opplevde et rom som ikke var rent. Seng og bad var rent, men resten ! Videre opplevde vi manglende smittevern og litt "kaotiske " tilstander ved frokost. Ingen repekterte 1 M, gjelste selv må skjære brød, ++++. Lite profesjonalitet fra personalet og dårlig informasjon.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 394petters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei 394petters,

Først vil jeg takke deg for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss.
Jeg beklager at dere fikk et rom som ikke var rent og at smittevern opplevde som manglende.
Profesjonalitet og riktig informasjon er viktig for oss.
Dette blir det oppfølging på og tatt opp med drift.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Topp opphold på Caledonien sommeren 2020. Hotellet er strøkent med svært hjelpsomme ansatte og flott beliggenhet i Kristiansand. Det er en rask kjøretur til Dyreparken som vi besøkte og god parkeringsdekning rett utenfor hotellet. Hotellet holder en svært god stand etter å ha nylig blitt pusset opp og byr på godt utvalg i restauranten. Roof-top bar i egen klasse.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, A9766PWmarcusa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære A9766PWmarcusa,

Tusen takk for en kjempe fin anmeldelse av oppholdet ditt hos oss på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Dette betyr så mye for oss at du anmelder oss på Tripadvisor.
Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Vi fikk et kjempefint rom med stor balkong, badekar og dusj! Frokosten var kjempebra, flinke til ivareta tiltak ifht corona! Neste gang jeg er i Kristiansand blir dette hotellet vi besøker! Anbefaler sterkt til alle!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, mlarse828277
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære mlarse828277,

Tusen takk for kjempe fin tilbakemelding på oppholdet ditt på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Dette setter vi så pris på!
Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kort opphold med barn på 11 og 13, vi hadde to rom v siden av hverandre.
Hyggelig betjening, heisen rett opp i sky bar for lunsj m utsikt over hele byen (gøy for barna), kul innredning overalt!
Gode senger, nydelig frokost som ble servert uten kø i behagelig spisesal med mye plass (hvor vi også spiste middag kvelden før).
Jeg må virkelig understreke hotellets grundighet rundt smittevern (aldri mer enn 4 i heisen), antibac og generell påpasselighet 24/7. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bertinez2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Kjære Bertinez2018,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
Dette setter vi så utrolig stor pris på!
Vi gleder oss til du kommer tilbake igjen.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser