Trydal
Hovden, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. aug. 2020via mobile enheter
Hege Nevestad, General ManagerRadisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. aug. 2020
Hei trydolen,

Tusen takk for din tilbakemelding på oppholdet.
Hyggelig at du likte vårt personal, det er alltid gode tilbakemeldinger.
Når det gjelder renholdet så tar vi dette opp med drift og minibarvarer skal selvfølgelig ikke være utgåtte.
Takk for at du gir beskjed.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

0.4 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
9.7 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.5 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 23. august 2020

Bodde her for andre gang nå i august. Hadde et nydelig rom i 12. etasje med utsikt mot restaurantområdet på brygga og Odderøya. Rommene er stilige med fine farger, møbler og lamper. Frokosten på hotellet er veldig bra, godt brød og ellers alt som hører med. Oster og kjeks og frukt. Som forrige gang var servicen upåklagelig. Vi var der i forbindelse med et bryllup og hotellet stilte opp 100% på ønsker og behov fra oss gjestene. Fredag hadde vi en sammenkomst i restauranten med pizza på menyen. Anbefales1 Veldig gode pizza. Hyggelig bar på toppen - ble dessverre bare tid til et besøk der i løpet av de 4 dagene jeg bodde der. Hotellet har supersentral beliggenhet og stor parkeringsplass utenfor med mulighet for å kjøpe parkering pr døgn.

Romtips: Ønsker du fin utsikt - velg rom høyt oppe.
    2  Takk, ENEOslo
    Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Kjære ENEOslo,

Tusen takk for din fine tilbakemelding på oppholdet ditt hos oss på Radisson Blu Caledonien Hotel.
    Det setter vi veldig pris på.
    Hyggelig å høre at du hadde et fint opphold!
    Velkommen tilbake!

Anmeldt 10. august 2020

Fint hotellrom og hotellet er veldig smakfullt oppusset. Drinkene i roofbaren var supergode og det var en glede å sitte der på en sommerdag. Beliggenheten på hotellet er også helt ideell, nære brygga, strand og shopping!

Takk, vonshu472678
    Hege Nevestad, Daglig leder på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære vonshu472678,

Tusen takk for din fine tilbakemelding på oppholdet ditt på Radisson Blu Caledonien Hotel.
    Vi ønsker deg velkommen tilbake igjen ved en senere anledning.

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Hotellet var veldig fint, med stilig interiør. Frokosten var god, men syns det var veldig rart at ingen av personalet passet på 1m regelen ved frokosten? De passet på at det ikke var mer enn 4 i heisen, men hva med 10 stk rundt brødet som vi måtte skjære selv?

Litt rart å måtte skjære brødet selv i disse tider. En annen ting jeg observerte var at det bare var en antibac ved inngangen av frokostsalen.. Ingen flere rundt om i frokostsalen.

Sett bort i fra dette, så vil jeg anbefale hotellet videre!

1  Takk, travelnatli
    Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Kjære travelnatli,

Tusen takk for at du tar deg til å skrive en tilbakemelding til oss her på Tripadvisor.
    Kjempe hyggelig at du likte hotellet vårt.

Vi tar til oss tilbakemeldingene på 1m regelen.
    Ved inngangen til frokosten så står det en antibac hvor vi ber alle gjestene om å sprite hendene før de går inn i frokostsalen. Det er opptil 4 antibac inne i frokostsalen, men disse er litt mindre og kanskje ikke like enkle å se.
    I tillegg så informerer vi om at alle gjester skal holde 1m avstand til andre gjester inne i frokostsalen.
    Hvis det samler seg opp folk på den ene buffetten så geleider vi folk mot den andre for å spre folk.
    Ved veldig travle perioder dele vi også opp i 2 seatinger for å minske trykket.
    Tilbakemeldingen på å kutte brød tar vi med oss videre.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Topp hotell som har «alt» når du ikke kan reise til Sør-Europa: hyggelig personale, grei frokost, fine rom med flott utsikt, takterrasse/lounge, nærhet til palmestrand og små hyggelige kafeer, havutsikt ..... hva mer trenger du?

2  Takk, Nordkvinnen
    Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Nordkvinnen,

Tusen takk for en kjempe fin anmeldelse her på Tripadvisor av Radisson Blu Caledonien Hotel.
    Dette setter vi veldig pris på. Utrolig hyggelig at du har kost deg i Syden på sørlandet i sommer.

Velkommen tilbake igjen!

Anmeldt 5. august 2020

Vi opplevde et rom som ikke var rent. Seng og bad var rent, men resten ! Videre opplevde vi manglende smittevern og litt "kaotiske " tilstander ved frokost. Ingen repekterte 1 M, gjelste selv må skjære brød, ++++. Lite profesjonalitet fra personalet og dårlig informasjon.

Takk, 394petters

Hei 394petters,

Først vil jeg takke deg for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss.
    Jeg beklager at dere fikk et rom som ikke var rent og at smittevern opplevde som manglende.
    Profesjonalitet og riktig informasjon er viktig for oss.
    Dette blir det oppfølging på og tatt opp med drift.