Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 166
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Trip.com
USD 141
Vis tilbud
Hotels.comUSD 166
PricelineUSD 166
eDreamsUSD 166
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (264)
Filtrer anmeldelser
264 resultater
Vurdering fra reisende
156
61
21
16
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
156
61
21
16
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7176 av 264 anmeldelser
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Hotellet holder en utrolig god standard med fantastisk service. Nydelig frokost med gode hygienetiltak, grunnet covid-19 situasjonen. Hotellet ligger svært sentralt, og rommet vårt hadde en enestående utsikt. I øverste etasje ligger det en svært hyggelig skybar, som gir et koselig alternativ for en kveldsdrink.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tirilconstansed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2020

Kjære tirilconstansed,

Tusen takk for din fine tilbakemelding på oppholdet ditt hos oss på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Vi håper at du kommer tilbake igjen ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Hadde bestilt feil dato på oppholdet, noe som en hyggelig dame på opplæring ordnet kjapt og ryddig for meg slik at jeg fikk en god natts søvn på hotellets businessrom med behagelig balkong.
Rommet var noe dårlig rengjort da det var chillinøtter litt rundt forbi.
Forsynte meg av en ryddig minibar med god øl med utløpsdato desember 2019.
Frokosten var svært god med gode sitteplasser. Pluss for noen runde bord som gjør måltidene mye mer sosialt

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, trydolen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Hei trydolen,

Tusen takk for din tilbakemelding på oppholdet.
Hyggelig at du likte vårt personal, det er alltid gode tilbakemeldinger.
Når det gjelder renholdet så tar vi dette opp med drift og minibarvarer skal selvfølgelig ikke være utgåtte.
Takk for at du gir beskjed.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Bodde her for andre gang nå i august. Hadde et nydelig rom i 12. etasje med utsikt mot restaurantområdet på brygga og Odderøya. Rommene er stilige med fine farger, møbler og lamper. Frokosten på hotellet er veldig bra, godt brød og ellers alt som hører med. Oster og kjeks og frukt. Som forrige gang var servicen upåklagelig. Vi var der i forbindelse med et bryllup og hotellet stilte opp 100% på ønsker og behov fra oss gjestene. Fredag hadde vi en sammenkomst i restauranten med pizza på menyen. Anbefales1 Veldig gode pizza. Hyggelig bar på toppen - ble dessverre bare tid til et besøk der i løpet av de 4 dagene jeg bodde der. Hotellet har supersentral beliggenhet og stor parkeringsplass utenfor med mulighet for å kjøpe parkering pr døgn.

Romtips: Ønsker du fin utsikt - velg rom høyt oppe.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, ENEOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Kjære ENEOslo,

Tusen takk for din fine tilbakemelding på oppholdet ditt hos oss på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Det setter vi veldig pris på.
Hyggelig å høre at du hadde et fint opphold!
Velkommen tilbake!

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Fint hotellrom og hotellet er veldig smakfullt oppusset. Drinkene i roofbaren var supergode og det var en glede å sitte der på en sommerdag. Beliggenheten på hotellet er også helt ideell, nære brygga, strand og shopping!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, vonshu472678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, Daglig leder på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære vonshu472678,

Tusen takk for din fine tilbakemelding på oppholdet ditt på Radisson Blu Caledonien Hotel.
Vi ønsker deg velkommen tilbake igjen ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Hotellet var veldig fint, med stilig interiør. Frokosten var god, men syns det var veldig rart at ingen av personalet passet på 1m regelen ved frokosten? De passet på at det ikke var mer enn 4 i heisen, men hva med 10 stk rundt brødet som vi måtte skjære selv?

Litt rart å måtte skjære brødet selv i disse tider. En annen ting jeg observerte var at det bare var en antibac ved inngangen av frokostsalen.. Ingen flere rundt om i frokostsalen.

Sett bort i fra dette, så vil jeg anbefale hotellet videre!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, travelnatli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Kjære travelnatli,

Tusen takk for at du tar deg til å skrive en tilbakemelding til oss her på Tripadvisor.
Kjempe hyggelig at du likte hotellet vårt.

Vi tar til oss tilbakemeldingene på 1m regelen.
Ved inngangen til frokosten så står det en antibac hvor vi ber alle gjestene om å sprite hendene før de går inn i frokostsalen. Det er opptil 4 antibac inne i frokostsalen, men disse er litt mindre og kanskje ikke like enkle å se.
I tillegg så informerer vi om at alle gjester skal holde 1m avstand til andre gjester inne i frokostsalen.
Hvis det samler seg opp folk på den ene buffetten så geleider vi folk mot den andre for å spre folk.
Ved veldig travle perioder dele vi også opp i 2 seatinger for å minske trykket.
Tilbakemeldingen på å kutte brød tar vi med oss videre.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser